سلام
موضوع خوبی مطرح کردی
اريالا مهدی هیچ وقت نمیذاره ما حرف بزنیم
سلام
موضوع خوبی مطرح کردی
اريالا مهدی هیچ وقت نمیذاره ما حرف بزنیم
ما بوقیم دیگه این کرک های منم یه امتحان بکن بابا شاید کار کنن :?
آرمين جان اين پيغام از طرف نويسنده كرك هست كه مي گه مسئوليتي در رابطه با كرك اين نرم افزار بر عهده اون نيست. ولي شما نگفتي كه وقتي ok رو مي زني چه پيغامي مي ده؟نوشته شده توسط armin15000
سلام
سا سان جان من تمام كركهاي شما رو امتحان كردم و اون
پيام رو ميداد .دست شما درد نكنه.
مهدي جان بعد كه ok ميزنم يه صفحه سبز رنگ مياد و بدون
اينكه كاري كنم از بين ميره و پيام خطاي ويندوز مياد.
PC Surgeon 4.20 CRK-FFF
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كرك را كپي و در محل نصب برنامه اجرا كن ( روي فايل كرك كه عكس يه خانومه كليك صفحه سبرنگ كه باز شد پايينش نوشته كرك رو اين نوشته نيز كليك و بعد برنامه رو خاموش و ......) .
آرمين جان براي اينكه يه حال اساسي كرده باشي خودم كرك كرده و آپلود كردم. فقط اين فايل رو كه بهت لينك مي دم در پوشه نصب برنامه به جاي فايل اجرايي برنامه كپي كن.
(در ضمن اين كار رو كه كردم فكر سودا بود!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ناردين جان به جاي كرك معرفي شده از طرف شما اين پيام مياد
ERROR: Cannot find database cracksplanet
There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here, if this does not fix the error, you can contact the board administrator by clicking here
Error Returned
با رفرش هم درست نشد.
آرمين جان از اين كرك كه من گذاشتم استفاده كن. صد درصد كار مي كنه.
سلام به همه دوستان
واقعا دست همه شما درد نكنه به هر حال طلسم شكسته شد و من اين نرم افزار رو كرك كردم.آقا مهدي اون كه شما زحمت كشيده بودي رو دانلود كردم ولي نتونستم انجام بدم
مجددا همه كركها كه دانلود كرده بودم رو انجام دادم يكي از اونا كه آقا ساسان لطف كرده بود كار كرد.فكر ميكنم لينك اول
بود.باز هم از همه ممنونم. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
آرمين جان اون كرك آخر كه من گذاشتم خيلي راحت مي تونستي استفاده كني. فقط بايد در پوشه نصب برنامه كپي مي كردي. اما به هر جهت همين كه مشكلت حل شد واقعا جاي خوشحالي داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)