تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: كار با ديتا بيس

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

1

سلام
    به قول یکی از بروبچ خواهشم دارم، خداحافظ شما، سلام علیکم!!!
    ComboBox ها و TextBox های دات نت مجهز به سه Property مخصوص همین مسئله هستند. (و دو عدد هم به طور غیر مستقیم برای این منظور هم کمک میکنند).
    - 1 - اولی AutoCompleteMode است که چگونگی این عمل را مشخص میسازد. و چهار نوع را می پذیرد
    SuggestAppend
    Append
    Suggest
    None
    مثلاَ اینکه کلاَ لغت را خودش تایپ کند یا قسمت بعدی را که حدس زده تایپ کند ولی Select شده باشد(مثل Excel) و .... که گزینه مطلوب مورد نظر شما SuggestAppend است

- 2 - دومی AutoCompleteSource است که منبع را مشخص میکند و 9 قسم دارد
    مثلاَ اینکه حالت Recent باشد و بر اساس آخرین چیزهایی که کاربر وارد کرده را نشان دهد (مثل کادر جستجوی ویندوز) یا اینکه منبع یک ستون از یک جدول یک بانک اطلاعاتی (برای اتصال به DataSet ها) و...
    از این 9 مقدار دو تا مهم تر هستند.
    مقدار ListItems موجب میشود این قابلیت لیست خود را به طور مستقیم از لیست اصلی ComboBox تغزیه کند که در این حالت این لیست همان لیستی خواهد بود که با کلیک کردن دکمه کامبو نشان داده خواهد شد.

مقدار CustomSource موجب میشود بتوانید لغات مورد نظر را به طور مستقیم (حتی در پنجره Properties در زمان طراحی برنامه) وارد کنید و در اصل Property سوم (- 3 -) را فعال میکند، وگرنه هرچه با Property سوم (- 3 -) وارد کرده باشید نادیده گرفته میشود.

- 3 - سومی AutoCompleteCustomSource است و برای کارکردنش همانطور که گفتم باید x.AutoCompleteSource=CustomSource چنین باشد.

این گزینه در زمان طراحی هم در دسترس است و میتوانید لغات خود را از طریق پنجره Properties و انتخاب ComboBox و کلیک روی این خصوصیت، وارد کنید.

- 4 - چهارمی که البته مخصوص اینکار نیست، DataSource است که منبع را برای خود محتویات گزینه های ComboBox مشخص میکند ولی همانطور که گفتم اگر x.AutoCompleteSource=ListItems آنگاه این آیتم منبع AutoComplete را نیز تایین میکند.

- 5 - آخرین خصوصیت که برای کمک به DataSource در تایین محل دقیق داده ها است DisplayMember است که در مواقعی که مثلا DataSource به یک جدول اشاره میکند DisplayMember به ستون خاصی از آن جدول اشاره میکند تا فقط یک رنج داده داشته باشیم.
    (البته در VB6 هم تا حدودی این دو خصوصیت آخر بود)

در نتیجه گزینه های زیادی در دسترس است (همانطور که قبلاَ هم گفته ام Framework بسیار عظیم است!)
    پس اگر فرض کنیم لیست شما ثابت است در نتیجه شما نیاز به کدی شبیه این دارید. (البته کل این دستورات را میتوانید از طریق پنجره Properties و بدون دخالت و کد نویسی مستقیم انجام دهید)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و یا کد زیر که در این حالت لیست اصلی ComboBox با لیست AutoComplete تلفیق می شود.
    کد:
    پایان عملیات اغفال سازی!
    خوب بید! اغفال شدی تا دست از سر VB6 درپیت برداری؟
    Last edited by _H2_; 04-03-2007 at 16:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shirazhaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\system32

پيش فرض

نه من اغفال نشدم من فقط وي بي 6 كار ميكنم .... خلاص!!!!

کد:
    خودو جواب خودم رو دادم از يك منبع معتبر به همه سفارش ميكنم از اون استفاده كنيد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال bad_boy_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    کد جالب و راحتی بود
    ولی میشه در مورد این دستور یه توضیحی بدین ؟
    DoesFileExist = Dir(filename) <> ""
    این دقیقا چه کاری انجام میده ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    گرافیک کارها را میبینم، له له میزنند برای ورژن های جدید Photoshop و Corel و...
    یک انیمیشن کار میشناسم که وقتی فهمید ورژن جدید Maya اومده کلک و پر خودشو کند تا بالاخره گیرش آورد.
    و.... و.... و....

من واقعاَ لذت میبرم! این جوانان VB6 کار را می بینم که سایه ورژن جدید نرم افزارشون رو با تیر میزنن.
    آخه تا کی میخوهید بچشبید به ورژن های قدیمی، در طول عمر کوتاه کامپیوتر نرم افزارهای بسیاری اومدند و رفتند و دیگه حرفی ازشون نیست VB8 هم چند روزی دوران داره بعدش دوباره ورژن جدید می آید، این ما هستیم که باید با اونا به جلو بریم.
    خود من اگه میخواستم به یه چیزی تعصب داشته باشم الآن باید از گشنگی می مردم و هنوز باید با اسمبلی و تحت DOS برنامه درست میکردم.

راستی خاطره کاملاَ جدی و صددرصد معتبر و تاریخی یادم اومد:
    ما تو یکی از جنگ ها که با داداش بن بودیم ( بابا داداش ناپئون بناپارت رو میگم، چون ما باش صمیمی بودیم بش می گفتیم داداش بن) وقتی توصیفات سینه چاکان VB6 رو براش گفتم، با حسرتی از ته دل جواب داد:
    "آه! حیف H2، حیف! ما اگر ده تا از این طرفدارهای VB6 را داشتیم، جهان را فتح میکردیم!"

باور کنید، h2 اش را هم گفت! من که به شما دروغ نمیگم!

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

h2 جان یه سوال داشتم .net تو 98 هم کار میکنه ؟؟؟؟ برنامه ای که باهاش نوشته شده رو میگم ها
    میخواستم برم سراغ .net یا دلفی یا سی شارپ تقریبا با دستورات اولیه هر کدومشون آشنایی مختصری هم دارم ولی نمیدونم کدوم واسه من بهتره ؟؟؟؟
    سبک برنامه هایی هم که قراره روش کار کنم عموما برنامه های تجاریه .

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اول سلام

کد:

عزیزجان این دستور در VB6 در پیت چک میکند که آیا فایل مورد نظر وجود دارد یا نه.
    دستور جدیدش هم در VB8 این است (System.IO.File.Exists(filename

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

1

اول سلام

کد:

عزیزجان این دستور در VB6 در پیت چک میکند که آیا فایل مورد نظر وجود دارد یا نه.
    دستور جدیدش هم در VB8 این است (System.IO.File.Exists(filename
    فک نمیکنم کسی منکر قدرت vb8 نسبت به 6 باشه بخصوص مطالبی که در مورد نخ ها تو vb8 شنیدم که ظاهرا خیلی تو سرعت برنامه تاثیر داره ولی خوشبختانه یا متاسفانه در بعضی موارد حتما باید از نسخه های قدیمی تر استفاده کنی !!!! نمونش همین برنامه خودم رو سیستمای گازوئیلی ای که میخواد اجرا بشه

انشا الله همینو تموم کنم میرم سراغ یه زبون دیگه شنیدم vb6 خیلی باگ داره که تو دات نت بر طرف شده ولی چه باگی نمیدونم و یه مورد دیگه که خیلی به دردم میخورد این بود که تو vb8 به راحتی میشه تو گرید از کمبو ، چک و . . استفاده کنی در صورتی که تو vb6 این کار آسونی نیست

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اول سلام

h2 جان یه سوال داشتم .net تو 98 هم کار میکنه ؟؟؟؟ برنامه ای که باهاش نوشته شده رو میگم ها
    میخواستم برم سراغ .net یا دلفی یا سی شارپ تقریبا با دستورات اولیه هر کدومشون آشنایی مختصری هم دارم ولی نمیدونم کدوم واسه من بهتره ؟؟؟؟
    سبک برنامه هایی هم که قراره روش کار کنم عموما برنامه های تجاریه .
    مطمئن نیستم و فوق العاده بعید میدانم که VS8 روی 98 نصب بشه ولی ارگر هم نصب نشه احتمال دارد که برنامه های ساخته شده توسط آن در 98 کار کند.

میتوانید آزمایش کنید.
    اول ببینید Framework.Net در 98 نصب میشود، اگر نصب شد به احتمال زیاد حداقل برنامه های تحت VS.Net در 98 قابل اجرا هستند. (که البته آنهم قابل امتحان است)
    شاید هم یکی از اساتید پا پیش گذاشتند و جواب قطعی را که میدانند بدهند.

فک نمیکنم کسی منکر قدرت vb8 نسبت به 6 باشه بخصوص مطالبی که در مورد نخ ها تو vb8 شنیدم که ظاهرا خیلی تو سرعت برنامه تاثیر داره ولی خوشبختانه یا متاسفانه در بعضی موارد حتما باید از نسخه های قدیمی تر استفاده کنی !!!! نمونش همین برنامه خودم رو سیستمای گازوئیلی ای که میخواد اجرا بشه

انشا الله همینو تموم کنم میرم سراغ یه زبون دیگه شنیدم vb6 خیلی باگ داره که تو دات نت بر طرف شده ولی چه باگی نمیدونم و یه مورد دیگه که خیلی به دردم میخورد این بود که تو vb8 به راحتی میشه تو گرید از کمبو ، چک و . . استفاده کنی در صورتی که تو vb6 این کار آسونی نیست
    فرق VB8 با VB6 مثل فرق VB6 است با QBasic.
    یاشاید هم مثل فرق پیکان جوانان گوجه ای با ماکسیما.
    راستی به اون صاحب کارهای عزیزت هم بگو برن اون کامپوترها را بدن به یه لبو فروش احمق (که نفهمه چه کلایی سرش رفته)، به جاش یه سیر لبو بگیرند حالشو ببرند.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

شاید سیستمهای قدیمی واسه کارای ما بسیار بسیار ضعیف باشه ولی همیشه میشه بهترین استفاده رو از کم کاربرد ترین قطعات برد .
    اینا 6 ملیون واسه این برنامه سرمایه گذاری کردن 10 تا سیستم پنتیوم 1هم دارن اگه بخوان همه رو با هم بفروشن نهایتا 500 تومن دستشون میاد و لا اقل باید 5 تومن هزینه سیستمای جدیدشون کنن با توجه به اینکه سرعت اجرا و کارایی این برنامه رو سیستم پنتیوم 1 با 4 تفاوت زیادی نداره نهایتا 1 یا 2 ثانیه !!!! پس راه عاقلانه همینیه که در پیش گرفتن

از راهنماییت ممنون H2 جان ببینم .NET FRAMWORK رو 98 نصب میشه اگه شد کارمو میبرم تو VB8 که واسه توسعه هم راحت تر باشم البته تا الان یکم شروع کردم باقی بچه ها هم با VB6 تا الان کار میکردن البته همه تمایل دارن به سمت .NET بریم
    Last edited by bad_boy_2007; 06-03-2007 at 15:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shirazhaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\system32

پيش فرض

فکر کنم اسم تاپیک رو فراموش کردید ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ برای اغفال دیگران یک تاپیک دیگر رو انتخاب کنید

اگر کس راه حل دیگری داره بگه

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •