سلام دوست عزيز ،
در ابتدا از شما بابت دير شدن پاسخ شما بسيار عذر خواهي مينمايم و اميدوارم بنده را ببخشيد ...
در مورد توضيحات هم ، خواهش ميكنم وظيفه است و خوشحالم كه توضيحات مفيد بوده اند .
اما در مورد ادامه توضيح درباره ICS من اگر بخواهم توضيحات در اين مورد را به شما ارائه دهم ، با توجه به اينكه از نوع اشتراگ گذاري و سخت افزار مربوطه در سيستم شما اطلاعي ندارم بايد چندين آموزش مختلف آماده كنم و اين كار بسيار به درازا خواهد كشيد.
در اين مورد من چند منبع را به شما معرفي ميكنم كه به آنها مراجعه نماييد و با توجه به نوع اشتراگ گذاري مد نظرتان مقاله مناسب را در نظر گرفته و مراحل را دنبال نماييد. اگر در آنها دچار مشكل شديد در اينجا مطرح نماييد تا بنده و ساير دوستان عزيزم شما را راهنمايي نماييم.
منابع اينها هستند و توصيه ميكنم حتما تمام قسمتها را با دقت مطالعه نماييد ( تا زماني كه سخت افزار مناسب را براي سيستم خود تعريف نكرده باشيد نميتوانيد در آن قسمتي كه تصويرش را قرار داديد قابليت ICS را مشاهده نماييد - براي مثال بايد يك Ehernet تعريف كنيد و ساير مراحل كه در مقالات زير توضيح داده شده اند ) :
مقالات منبع اول ( تمام مقالات را مطالعه نماييد ، به همين ترتيبي كه من در اينجا قرار دادم ، زيرا اين مطالب به يكديگر به صورت مرتب ارتباط دارند ) :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مقالات سايت Microsoft در مورد ICS در ويندوز :
کد:
منابع ديگر :
کد:
اين منابع را مطالعه نماييد و در صورتي كه سوال يا ابهامي داشتيد مطرح نماييد.
شايد و پيروز و موفق باشيد
.