ehsan30 به خدا من هیچ کاری نکردم.سایتی که می خواستم درست کنم فوری بود (برای یه مسابقات کشوری بود) برای همین مجبور شدیم nuke 8 رو بریزیم.فرم ثبت نام رو هم توی اون درست کردیم فقط رفتیم یه ذره تو فایلاش ور رفتیم بعضی جاهاشو عوض کردیم.
ehsan30 به خدا من هیچ کاری نکردم.سایتی که می خواستم درست کنم فوری بود (برای یه مسابقات کشوری بود) برای همین مجبور شدیم nuke 8 رو بریزیم.فرم ثبت نام رو هم توی اون درست کردیم فقط رفتیم یه ذره تو فایلاش ور رفتیم بعضی جاهاشو عوض کردیم.
سلام shahi-007 جان
مگه من گفتم شما کاری کردید ؟؟
به سلامتی در مسابقه چندم شدید
بای
خودم وقت نکردم شرکت کنم.فقط از بچه های برگزاریش بودم.مسابقاتم با کیفیت خیلی بالایی برگزار شد.خداییش پوستمون کنده شد تا برگزارش کردیم ولی اونجوری که برگزار شد خستگیامون یادمون رفت.
سلام
شاهی جان اگر امکان داره یک آموزش درست و حسابی آماده کن و قرار بده این جا
خیلی نیاز دارم ، من دارم سایتم را با دریم ویور آماده می کنم.
ممنون
بای
میبینم که تاپیک ترکیده!!!!! من یه چند تا کد واسه اینکار پیدا کردم..... ولی از کجا بفهمم کدوم بهتره و اصلا اطلاعات ارسالیش کجا میره![]()
rightclick.ir
یه اسکریپت خوب داره که با ای جکس کار میکنه.
manzorto nafahmidam goft mikhad ye safe befresteh be emailesh inam codesh ke ba aspx hast hamino copy kon to onjaee ke tosh code minevesi be aspx save kon
objmail.to="alireza@goldendata.biz"
objmail.bodyformat=mailformat.text
objmail.priority=mailpriority.high
smtpmail.smtpserver="mail.goldendata.biz"
objmail.to emaili ke mikhay safe behesh post she ro benevis
smtpmail.smtpserver
inja ham serveri ke azash mail gerefty masalan gmail ya yahoo
nemidonam shayad be dardeton bokhore rozi
سلام. من الان ایمیل خودمو کجای این کد باید بذارم تا فرمهای ارسالی بیاد تو میلم.؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)