تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 35

نام تاپيک: راهنمایی در مورد تعویض K750 با سامسونگ E900

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

واقعا متاسفام برای سامسونگ که داره با چی مقایسه میشه

پروفشنال siyasiya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

10

نگوییم ===> کا هفتصد و پنجاه

بگوییم ===> کا هفتصد و پیکان

[[ فارسی را پاس بدارید ]]
    Last edited by siyasiya; 27-02-2007 at 01:39.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

یا بگوییم ===> کا هفتصد و خز

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

بی احترامیت رو ندیده می گیرم.

جنس چینی بونجول رو ریختن تو بازار، سر ملت شیره می مالن، میگن: قشنگه!!!! دوربین داره!!!! واکمن داره!!!!

تا حالا یه بار شده آنتن دهیش رو با دو تا گوشی درست حسابی مقایسه کنی؟
    تا حالا شده کیفیت جنس گوشی رو با دو تا گوشی درست حسابی مقایسه کنی؟
    تا حالا شده ...

من این کارا رو کردم و مطمئن شدم که این ضایعات چینی واقعاً به درد نمی خورن.
    (مقاله اش رو هم نوشتم که الان تو وبلاگم هست)

هر چی باشه، سونی اریکسون چهارم جهانه و سامسونگ سوم. پارسال که می گفتن سونی اریکسون غوغا کرده و کلی فروش داشته، سامسونگ 10 میلیون گوشی بیشتر از سونی اریکسون فروش داشته.

الانم دنیا داره به سمت اجناس کره ای میره. فکر کردی چرا سونی با اون همه ادعا تو ساخت تلویزیون، از سامسونگ و ال جی عقب مونده؟ همینطور اون پاناسونیک مسخره که دیگه واقعاً کم آورده. الان تمام تلویزیون و مانیتور دنیا دست سامسونگ و ال جیه. (بریده روزنامه اش رو دارم. می خوای ببینی تا مطمئن شی؟) تنها کاری که سونی داره می کنه، شراکته. شاید با شراکت به یه جایی برسه. الانم که داره با سامسونگ مشترکاً تلویزیونی با نام S-LCD تولید می کنه.
    کلاً یواش یواش کره داره جای ژاپن رو می گیره. دیگه از اون حرف و تعریف ها در مورد ژاپن خبری نیست (سطح جهانی رو میگم) الان دنیا رو محور کره می گرده.
    غول های تولید IC و صفحات پلاسما و غیره و غیره تماماً در کره جنوبی جمع شدند.
    سرمایه گذاری آمریکا در کره جنوبی تاثیر خودش رو گذاشته.

(RedDragon جان، واقعاً شرمنده. نمیخواستم اینا رو بگم. بعد از اینکه گفتم، یاد شما افتادم و این متن رو ویرایش کردم و این خط رو اضافه کردم. خلاصه شما ندیده بگیر. اصلاً شما نخون!! اینا رو واسه افضلی گفتم)
    من موندم اگر اينها رو نميگفتي چي ميخواستي بگي.شما فقط نظر شخصيتو گفتي و بس.در مقابل نظر شخصي هم جوابي نميشه داد.هركسي ميتونه نظرشو بده.من گفتم و شما هم گفتي.بقيه خودشون قضاوت ميكنند.اين همه هم چيني چيني نكن.تكنولوژي يك كارخونه چين ميارزه به كل كره.اين جنساي بنجل چيني كه ميبيني توي بازاره واسه اينه كه سر باشه درجه نهمه.چه ربطي به اجناس درجه يك تكنولوژي داره.توضيح ديگه نميدم چون به حرفي معتقدم كه مانع ميشه توضيح بدم و اون اينه كه كساني كه خوابند رو ميشه بيدار كرد ولي كساني كه خودشونو بخواب ميزنند هرگز.شما كار خودتو بكن ما هم كار خودمونو.مردم خودشون عاقلند و خودشون تصميم ميگيرند.

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

من موندم اگر اينها رو نميگفتي چي ميخواستي بگي.شما فقط نظر شخصيتو گفتي و بس.در مقابل نظر شخصي هم جوابي نميشه داد.هركسي ميتونه نظرشو بده.من گفتم و شما هم گفتي.بقيه خودشون قضاوت ميكنند.اين همه هم چيني چيني نكن.تكنولوژي يك كارخونه چين ميارزه به كل كره.اين جنساي بنجل چيني كه ميبيني توي بازاره واسه اينه كه سر باشه درجه نهمه.چه ربطي به اجناس درجه يك تكنولوژي داره.توضيح ديگه نميدم چون به حرفي معتقدم كه مانع ميشه توضيح بدم و اون اينه كه كساني كه خوابند رو ميشه بيدار كرد ولي كساني كه خودشونو بخواب ميزنند هرگز.شما كار خودتو بكن ما هم كار خودمونو.مردم خودشون عاقلند و خودشون تصميم ميگيرند.
    ینا نظر شخصی نبود. اینا یه حقیقت بود. همه از جنس چینی خبر دارن و می دونن چیه. این که میگی "یه کارخونه چینی میارزه که کره" نظر شخصیه که البته از نظر من (و مسلماً خیلی های دیگه) کاملاً بی اساسه. چون مشخصه که کوچکترین خبری از دنیای اطرافت نداری. نمی دونی چین چیه و کره چیه.

اونایی که مطالب رو می خونن خودشون متوجه میشن که کی خوابه و کی بیدار.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

واااااااااااااااااای که کلی خندیدم . چین به کره می ارزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ . آقا همون کا 750 رو داشته باش و حال کن با کیفیت دوربینش

پروفشنال RedDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همه جا و هیچ جا

پيش فرض

اين مقايسه ها کلاً اشتباهه چون شما سر کشور سازنده دعوا ميکنيد نه شرکت سازنده
    ژاپن مزيتاي خودشو داره چين و کره هم مزيتاي خودشون
    ژاپن بالاترين سطح تکنولوژي داره و کره هم با کمي تفاوت داره خودشو به ژاپن ميرسونه
    ولي چين با داشتن کارگر و اجناس مرغوب و ارزان باعث شده که کمپانيهاي معتبر تو ي چين سرمايه گذاري کتتد
    (سوني اريکسون،بنز،جنرال موتورز،ب ام و ...) اين اجناس بنجلي هم که چيني هستن ساخت خود چينيها هستن نه
    شرکتاي سرمايه گذار(مثل همين کفشهاي چيني)
    سوني اريکسون در زمينه گوشي واقعاً پيشرفتهاي غير قابل انکاري داشته و خواهد داشت.
    در ضمن شرکت سامسونگ کلاً در اکثر علوم کامپيوتري ابداعات جديدي داره که هيچ شرکتي(هيچ شرکتي)
    نميتونه باش رقابت کنه من اينو کاملاً باور دارم

ولي در ضمينه گوشي حداقل در ايران فعلاً کمي عقبتره و گوشيهاي سوني در ايران به دليل طراحي ظاهري خوب و پخش خوب مشتري پسند ترند!!

در ضمن شهاب جان در مورد پستي که نوشنه بودي حق به شما ميدم چون من آخر پست افضلي نخوندم !!!
    آقاي افضلي ميتوني نظرت رو بدي ولي لطفاً به هيچ برندي توهين نکنيد اين دور از ادب!!!
    چون هر برندي طرفداراي خودشو داره!!!

وکلام آخر فقط و فقط سوني اريکسون(امان از دست تعصب)

و:
    مانيتور: سامسونگ و الجي
    گوشي: سوني اريکسون
    ضبط:الجي و سوني(خيلي گرونه)

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

اینم نظر من جنس یعنی سامسونگ . از ساعت گرفته تا لپ تاپ و فلش مموری و گوشی و یخچال و ماشین لباسشوئی

پروفشنال siyasiya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

1

من که شوخی کردم....
    K750 گوشی خوبیه...یعنی به نسبت قیمتش واقعاً عالیه....
    دمتون گرم...

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

ینا نظر شخصی نبود. اینا یه حقیقت بود.اگر اينو نگي چي بگي همه از جنس چینی خبر دارن و می دونن چیه.بله .مثل شما كه خبر داري.كسي كه هنوز فرق كالاهاي درجه چندم چيني رو با كالاهاي با استانداردهاي بالا و تحت لايسنس رو نميدونه چه ادعاهائي داره.نكنه چين هم رفتي؟اگر نميدونستي بدون كه من رفتم و چيزي كه ميگم رو يقين دارم. این که میگی "یه کارخونه چینی میارزه که کره" نظر شخصیه که البته از نظر من (و مسلماً خیلی های دیگه حتما بچه محلا و همكاران نمايندگي سامسونگتو ميگي ديگه .نه؟) کاملاً بی اساسه. چون مشخصه که کوچکترین خبری از دنیای اطرافت نداری. نمی دونی چین چیه و کره چیه.همين كه شما ميدوني بسه.

اونایی که مطالب رو می خونن خودشون متوجه میشن که کی خوابه و کی بیدار.
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •