واقعا متاسفام برای سامسونگ که داره با چی مقایسه میشه
واقعا متاسفام برای سامسونگ که داره با چی مقایسه میشه
نگوییم ===> کا هفتصد و پنجاه
بگوییم ===> کا هفتصد و پیکان
[[ فارسی را پاس بدارید ]]
Last edited by siyasiya; 27-02-2007 at 01:39.
یا بگوییم ===> کا هفتصد و خز
من موندم اگر اينها رو نميگفتي چي ميخواستي بگي.شما فقط نظر شخصيتو گفتي و بس.در مقابل نظر شخصي هم جوابي نميشه داد.هركسي ميتونه نظرشو بده.من گفتم و شما هم گفتي.بقيه خودشون قضاوت ميكنند.اين همه هم چيني چيني نكن.تكنولوژي يك كارخونه چين ميارزه به كل كره.اين جنساي بنجل چيني كه ميبيني توي بازاره واسه اينه كه سر باشه درجه نهمه.چه ربطي به اجناس درجه يك تكنولوژي داره.توضيح ديگه نميدم چون به حرفي معتقدم كه مانع ميشه توضيح بدم و اون اينه كه كساني كه خوابند رو ميشه بيدار كرد ولي كساني كه خودشونو بخواب ميزنند هرگز.شما كار خودتو بكن ما هم كار خودمونو.مردم خودشون عاقلند و خودشون تصميم ميگيرند.
ینا نظر شخصی نبود. اینا یه حقیقت بود. همه از جنس چینی خبر دارن و می دونن چیه. این که میگی "یه کارخونه چینی میارزه که کره" نظر شخصیه که البته از نظر من (و مسلماً خیلی های دیگه) کاملاً بی اساسه. چون مشخصه که کوچکترین خبری از دنیای اطرافت نداری. نمی دونی چین چیه و کره چیه.
اونایی که مطالب رو می خونن خودشون متوجه میشن که کی خوابه و کی بیدار.
واااااااااااااااااای که کلی خندیدم . چین به کره می ارزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ . آقا همون کا 750 رو داشته باش و حال کن با کیفیت دوربینش
اين مقايسه ها کلاً اشتباهه چون شما سر کشور سازنده دعوا ميکنيد نه شرکت سازنده
ژاپن مزيتاي خودشو داره چين و کره هم مزيتاي خودشون
ژاپن بالاترين سطح تکنولوژي داره و کره هم با کمي تفاوت داره خودشو به ژاپن ميرسونه
ولي چين با داشتن کارگر و اجناس مرغوب و ارزان باعث شده که کمپانيهاي معتبر تو ي چين سرمايه گذاري کتتد
(سوني اريکسون،بنز،جنرال موتورز،ب ام و ...) اين اجناس بنجلي هم که چيني هستن ساخت خود چينيها هستن نه
شرکتاي سرمايه گذار(مثل همين کفشهاي چيني)
سوني اريکسون در زمينه گوشي واقعاً پيشرفتهاي غير قابل انکاري داشته و خواهد داشت.
در ضمن شرکت سامسونگ کلاً در اکثر علوم کامپيوتري ابداعات جديدي داره که هيچ شرکتي(هيچ شرکتي)
نميتونه باش رقابت کنه من اينو کاملاً باور دارم
ولي در ضمينه گوشي حداقل در ايران فعلاً کمي عقبتره و گوشيهاي سوني در ايران به دليل طراحي ظاهري خوب و پخش خوب مشتري پسند ترند!!
در ضمن شهاب جان در مورد پستي که نوشنه بودي حق به شما ميدم چون من آخر پست افضلي نخوندم !!!
آقاي افضلي ميتوني نظرت رو بدي ولي لطفاً به هيچ برندي توهين نکنيد اين دور از ادب!!!
چون هر برندي طرفداراي خودشو داره!!!
وکلام آخر فقط و فقط سوني اريکسون(امان از دست تعصب)
و:
مانيتور: سامسونگ و الجي
گوشي: سوني اريکسون
ضبط:الجي و سوني(خيلي گرونه)
اینم نظر من جنس یعنی سامسونگ . از ساعت گرفته تا لپ تاپ و فلش مموری و گوشی و یخچال و ماشین لباسشوئی
من که شوخی کردم....
K750 گوشی خوبیه...یعنی به نسبت قیمتش واقعاً عالیه....
دمتون گرم...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)