سجاد جان شما از ويندوز XP استفاده ميكني ؟
اگه unicode ويندوز فارسي باشه اين مسكل پيش نمياد...!!!اگه unicode ويندوز شما فارسي نيست بگو كمكت كنم تا مشكلت برطرف بشه.من قبلا همين مشكل رو با برنامههاي ديگه داشتم كه با اين روش برطرف شدن.
سجاد جان شما از ويندوز XP استفاده ميكني ؟
اگه unicode ويندوز فارسي باشه اين مسكل پيش نمياد...!!!اگه unicode ويندوز شما فارسي نيست بگو كمكت كنم تا مشكلت برطرف بشه.من قبلا همين مشكل رو با برنامههاي ديگه داشتم كه با اين روش برطرف شدن.
من نميدونم از كجا بايد متوجه بشم كه UniCode فارسي هستش يا نه؟!
Amin101 مرسي كه توجه كردي و جواب دادي![]()
يا علي.
سلام اقا مهدي . مي خواستم اگه بشه اخرين ورژنش رو با plus و كرك بذارين تا يه جا دانلود كنم . ممنون مي شم . خداحافظتان
رضا جان سلام
اين آخرين نسخه جت اوديو هست. در ضمن پلاس هم هست. البته بايد اول اين پچ رو نصب كني بعد خود برنامه را نصب كني:
jetaudio plus 6.2.2 vx
لينك دانلود نسخه پلاس:
لينك پچ پلاس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهدی خان سلام
ببینم میشه بر نامه های زنده اینتر نتی مثل BBc Persian رو با جت اودیو گوش کرد ؟.. اگه میشه چه فایلی رو باید بهش اضافه کنیم ؟ ... در ضمن چکار کنیم که این برنامه ها با جت اودیو پخش بشه و با Real player پخش نشه ؟
آقا مهدي پچ با Ida دانلود نشد.اگه لينك ديگه اي هست بذار عزيز.![]()
ضمنا لزوم اول نصب كردن اين پچ چيه؟![]()
سلام دوست عزيزنوشته شده توسط FARID_R
با اجازه آقا مهدي
حجم پچ خيلي كمه. شما ميتونيد با مرورگر خود اووونو دانلود كنيد
اگر شما اين پچ رو نصب نكنيد نميتونيد كه نسخه پلاس رو نصب كنيد
لزوم خاصی نداره که پچ رو نصب کنی
امين جان ممنون از راهنماييتنوشته شده توسط Amin101
.يه كمي حواسم پرت بود يادم رفت كه در اين مواقع اصلا چه اصراري به استفاده از Download manager ها؟ خود مرورگر خود ويندوز قابليت دانلود رو داره
![]()
![]()
بعد از نصب اصل برنامه (بدون نياز به نصب پچ دريافت شده)در حدود MB 1/5هم بابت بخش جديد و بسيار جالب Video Convertorش بروزرساني شد.
هر چند در اين بخش كاملا جديد ، قابليت پشتيباني يا تبديل فرمت محبوب Real رو نداره و در عوض قابليت تبديل به MP4 در اون گنجونده شده كه با توجه به آزمايشي كه كردم بلحاظ سادگي و كيفيت تبديل بر mp4 direct maker 4.8 برتري مطلق داره.
به نظر من اينبار هم jet audio مثل ارتقاي نسخه ي 5 به 6 واقعا تواضع بخرج داده و از اعلام نسخه ي 7 امتناع كرده.اين روش jet براي مايكروسافت بايد درس عبرتي باشه كه با كلك مرغابي WMP9 رو به 10 تبديل كرد بي اونكه برتري چنداني بر هم داشته باشند.
مهدي جان بازم ممنون![]()
Last edited by FARID_R; 06-10-2005 at 08:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)