از من میشنفی از کامپیوترت بک آپ بگیر بعد کل و هم فرمت بزن
ولی از من نشنفی بهتره...
از من میشنفی از کامپیوترت بک آپ بگیر بعد کل و هم فرمت بزن
ولی از من نشنفی بهتره...
موفق نشدی هنوز؟
راستی Zone Alarm نصب کنی موقع لود شدن ویندوز بهش اجازه نده لود بشه بعد فایل رو پاک کن یا اصلا اگه یه ویندوز دیگه داری برو از توی اون پاکش کن و یه فایل با همون نام منتها با خاصیت فقط خواندنی جایگزین کن
ممنون از راهنمائیتون ، ولی من نمیدونم کلیدهای رجیستریش کجا هستن ! در ضمن مگه این فایل یکی از فایلهای اصلی ویندوز نیست ؟ اگر پاکش کنم ویندوز خراب نمیشه ؟![]()
اینم فایل آپلود شده که برای احوال پرسی میخواستید![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موافقم![]()
نه ، هنوز موفق نشدم ، شونصد تا از بهترین آنتی ویروس ها رو هم امتحان کردم ، بعید میدونم آنتی ویروسی بتونه تشخیصش بده ، کاسپر هم فقط وقتی تشخیصش میداد که اسم فایل رو عوض میکردم ، وقتی هم که اسمش رو عوض میکردم فورا یکی دیگه از خودش با همون نام قبلی میساخت![]()
سلام دوست عزیز
فایل Explorer.exe واقعی در پوشه اصلی ویندوز قرار دارد نه در سیستم32 ( امیدوارم فایل موجود در سیستم 32 را
برای من فرستاده باشی ) در هر حالت نترس فایل موجود در پوشه سیستم 32 را پاک کن .کلیدهای رجیستری را هم که
همان برنامه TuneUp Utilities معرفی کرده است ولی برای سهولت بیشتر از بین بردن آنها این برنامه کوچولو را داونلود
کن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از خارج کردن آن از حالت فشرده برنامه را اجرا کن .در صفحه اصلی برنامه در چهار قسمتی که با رنگ های مختلف در
شکل زیر مشخص شده اند روی هر برنامه ای که نمی شناسی راست کلیک کن و گزینه Delete را انتخاب کن به ویژه
در دو قسمتی که با رنگ آبی و قرمز مشخص شده اند کلیدهای مشکوک به ویژه Explore.exe را پاک کن. لازم به ذکر
نیست که فایل اصلی را همانطور که در پست قبلی گفتم باید اول پاک کنی .اگر مشکلت کامل حل نشد بگو راه
دیگری بگویم.
![]()
Last edited by vtn54; 28-02-2007 at 02:29.
فکر میکنم نام فایل explore.exe باشه نه explorer.exe
ولی در کل اگه فایل با قابلیت فقط خواندنی بریزی جاش دیگه نمیتونه رونویسی کنه
حق با SCC عزیز است من به نام فایل دقت نکرده ام در هر حالت روش کلی پاک کردن آن فرقی نمی کند فقط جای Explorer.exe
باید Explore.exe را بگذاری .راستی شما Explorer.exe اصلی را برای من فرستاده ای که در پوشه اصلی ویندوز است
و جزو سیستم عامل ویندوز حساب می شود لطفا فایل Explore.exe را که در پوشه سیستم 32 است آپلود کن.
سلام![]()
ممنون از راهنمائیهاتون![]()
ببخشید من اشتباها فایل اکسپلورر رو از پوشه ویندوز برای شما آپلود کردم و بعدش هم فایل اکسپلور رو از سیستم 32 پاک کردم و دیگه ندارمش ، ولی هنوز هم وقتی وفایل اکسپلورر رو در پوشه ویندوز اسمش رو عوض میکنم کاسپر فورا به عنوان ویروس میشناستش![]()
فکر کنم دیگه مشکل حل شده باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)