سلام
موضوع خوبی رو مطرح کردید
اصولا این کار وقتی انجام میشه که خود فایل موسیقی دارای این قابلیت باشه حالا شما با هر برنامه ای که میخوای امتحان کن
سلام
موضوع خوبی رو مطرح کردید
اصولا این کار وقتی انجام میشه که خود فایل موسیقی دارای این قابلیت باشه حالا شما با هر برنامه ای که میخوای امتحان کن
من يادمه كه لينك يك سايت ايراني رو در پستت داده بودي. احتمالا به خاطر همين مورد حذف شده. البته اينطور پست ها ويرايش مي شوند اما چرا اين پست حذف شده رو نمي دونم.نوشته شده توسط shabgard
در ضمن شما همون شبگردي هستي كه در همون سايتي كه لينك دادي مدير انجمن هستي و پستهات هم زياده؟
بله بنده مدير سايت كه اسمش تو امضام هست هستم!!
درضمن من فقط لينكي كه خودم تونستم صداي خواننده هارو بردارم گذاشتم!تا بچه ها متوجه بشنچقدر با كيفيت اين كارو كردم !!لطفا كسي كه پست پاك كرده دليلشو بگه !!!
برداشتن صدا از انگ با برنامه خاصي غير ممكنه٬٬!!فقط چند تا ترفند با كارت صدا انبرد اين كارو مي كنم!كه نمونه هاشو متاسفانه دوستان خوب پاك كردن!
شبگرد جان خيلي خوشحالم كه در اين انجمن هم عضو شده ايد و اعضاي اين انجمن هم مي تونند از اطلاعات خوب شما استفاده كنند.
در مورد اون آهنگها كه كار خودتون هست بايد بگم كه من اونها رو قبلا شنيده بودم (از سايتي كه مديرش هستيد) و جالب بود. براي اينكه بقيه بچه ها هم استفاده كنند بهتره كه در يك جا آپلود كنيد و بعد لينك بدهيد.
من ميترسم اپلود كنم و دوستان دوباره پاك كنن!!!
ولي اينم بگم كه من تونستم صدا از روي اهنگ بردارم اگه شدنمونش دوباره مي زارم!!
شبگرد جان اگه آپلود كني مطمئن باش كسي حذف نمي كنه. چون لينك قبلي در واقع نوعي تبليغ براي سايت مذكور بود اين كار انجام شده بود اما اگه در سايت هاي آپلود مثل پرشين گيگ يا ... آپلود كني هيچ مشكلي نداره.
چشم سعيم مي كنم!!
ولي اين انصاف نيست كه فقط پست و امضا من پاك كنين!!يه سري هم به امضا بقيه بزنيد!! :lol:
اشكالي نداره!!من كاملا اماده همكاري هستم!!![]()
شبگرد جان مثل اينكه نديدي پست قبلي من رو! من كه گفتم حذف پستت كار من نبوده!
در مورد همكاري هم ممنون. خوشحال مي شيم كه اينجا هم فعاليت بيشتري داشته باشيد.
شبگرد جان اسم برنامه رو هم بدي كافيه لينك رو دوستان قرار مي دن![]()
مافيا جان برنامه خاصي نيست. با يك سري ترفندها روي چند آهنگ اين كار رو كرده و مي خواد لينك اون آهنگها رو بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)