اینو تو انجمن متفرقه بپرس
اینجا بحث علمی می باشد
اینو تو انجمن متفرقه بپرس
اینجا بحث علمی می باشد
انسان ها با دایناسور ها فرق دارند و به این راحتی ها نابود نمی شوند
منظورتون چیه که به این راحتی ها نابود نمی شه ؟؟؟
سلام دوستان
این جوابه من طبقه شماره ی 169 نجومه که فکر کنم هیچ کدومتون نخوندین
اسک سیارک
آپوفیسه که احتمال کمی وجود داره که برخورد آن با زمین در سال 2036 باشه نه 2029 فکر هم کنم که مقیاس خطرش 3 باشه "تورینو" بعدشم راه های بسیاری نوشته که می توونه از مسیرش منحرف بشه شما فکر کردید که ناسا و Iau بی کار نشستن که همین طوری زمین بترکه ؟ نه عمو ...این طوری ها هم نیست اگه کسی کپیه مقاله رو خواست بگه اگه وقت داشتم براش بفرستم . . .
![]()
کسی همچین حرفی نزدهناسا و Iau بی کار نشستن
با برخورد این سیارک هم قرار نیست زمین بترکه منتها عواقبش ممکنه برای ساکنان زمین مثل انسان ها ترسناک باشههمین طوری زمین بترکه ؟
منظورم کاملا واضحه انسان با اون همه هوش و قدرت و توانایی به این راحتی ها نسلش نابود نمی شه
به نظر شما چه جوری میشه از این حادثه در امان بود؟
منحرف کردن مسیرش چی؟
شایدم این فقط یه شایعه بی اساسه
من شنیده بودم یک پیشگو که برنامه هم داره پیشگویی کرده توی این سال یک شهاب سنگ به زمین برخورد می کنه
شاید تمام این شایعات مال اون باشه
حرف شما درست انسان هوش بالایی داره اما عواقب برخورد یه همچنین شهاب سنگ بزرگی آنچنان بزرگ و وخیمه که هنوز نمی تونیم دقیقا شبیه سازیش کنیم .... احتمالا انقراض نسل تمامی موجودات زنده هست .
فعلا که برنامه ریزی دارن برای منحرف کردنش !
چی می گید دوست عزیز ... این سیارک چند سال پیش از کنار زمین رد شده و همین باعث منحرف شدن مسیرش شده و حالا با شبیه سازی های کامپیوتری معلوم شده که همین تغییر در مدار امکان برخورد رو بوجود آورده .
من اونوقت میرم کره ی ماه بعدش که مردین برمیگردم براتون فاتحه میخونم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)