میشه یکم بیشتر توضیح بدی و اگر هم امکان داره دو موردی که گفتی رو راهنمایی کن. تا ما هم به مشکل برخورد نکنیم
میشه یکم بیشتر توضیح بدی و اگر هم امکان داره دو موردی که گفتی رو راهنمایی کن. تا ما هم به مشکل برخورد نکنیم
خوب منظور شما فکر کنم رجیستر دستیه که این در مورد اکثر برندها صدق میکنه نه فقط برای سونی اریکسون
(به دلیل تعرفه بالای واردت گوشی)
من خودم با w810 حال نمي كنم هم قيافش برام جالب نيست هم صفحه نمايش كوچك كه مشكل اغلب گوشي هاي سوني اريكسون هست و نداشتن سيستم عامل مثلا براي n72 ان تا برنامه به درد به خور هست ولي براي w810 خيلي كم درضمن دوربين n72 هم چيزي از w810 كم نداره براي مقايسه عكس ها در كامپيو تر با هم مقايسه كنيد.
دوستانی که بیشتر نظرشون N72 هست ظاهرا به دلیل سیستم عاملش هست ...
من نرم افزارهای مختلف رو برای سیمبیان دیدم ولی اگه یکی از دوستان زحمت بکشه ویک لیستی به صورت دسته بندی شده از برنامه های کاربردی سیمبیان رو بنویسه ممنون میشم ..
میخوام بدونم کاربرد این سیستم عامل تا چقدر گسترده هست ... ممنون
دوست عزیز green_life میشه بیشتر توضیح بدین
به نظر دوستان آیا کیفیت پخش mp3 در w810 بالاتره یا n72 ...
از دوستانی که تست کردند لطفا نظر بدند ...
من با N70 مقایسه کردم ! میتونم بگم قابل مقایسه نیستن ! W810 هم تو هدفون هم اسپیکر خیلی خیلی بهتره !به نظر دوستان آیا کیفیت پخش mp3 در w810 بالاتره یا n72 ...
از دوستانی که تست کردند لطفا نظر بدند ...
N72 فقط تو برنامه خوری و فیلمبرداری از W810 سرتره وW810 تو دوربین ...صدا ...کیفیت ال سی دی ...باطری ...سرعت... ساپورت رم و... از N72 بهتره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)