دستتون درد نکنه بچه ها ولی
بابا آخه ابن چه وضعيه!!!؛
حداقل اينا رو يه تو يه فايل save کنيد و يه جا upload کنيد و لينکشو بديد همه استفاده ببرند... این جوری این thread خیلی بد ریخت شده بچه ها!
دستتون درد نکنه بچه ها ولی
بابا آخه ابن چه وضعيه!!!؛
حداقل اينا رو يه تو يه فايل save کنيد و يه جا upload کنيد و لينکشو بديد همه استفاده ببرند... این جوری این thread خیلی بد ریخت شده بچه ها!
در مورد اين كدا ممنون ولي ميشه چند تا پيشنهاد و راه براي استفاده از اين صفحه ها بگيد؟
امين جان در مورد استفاده بايد بگم كه اين كد ها را بايد داخل يك فايل متني مثل notpad كپي كني البته بايد آدرس ايميل خودت را هم همونجايي كه گفتم داخل اين كدها بنويسي بعد اين فايل را با پسوند html ذخيره كن حالا كار تمام شده فقط كافيه اين فايل يك جايي آپلود كني بعد بقيش به خودت بستگي داره بايد توي چت مخ طرف رو بزني 8) و آدرس جايي را كه اين فايل را آپلود كردي بهش بدي تا بره اونجا ايميل و پسوردش را وارد كنه :twisted: بعد پسوردش به ايميلت فرستاده ميشه :mrgreen:
آقا در مورد اون سايته كه خيلي مزخرف بود اما در مورد كدها دست آقا رضا درد نكنه!
خيلي چاكريم![]()
آقاي گانگستر خواهش ميكنم من كه كاري نكردم . اميدوارم به دردتون خورده باشه .![]()
اگه به سیستم دسترسی داری یه تروجان روش اجرا کنی که راحت تر؟ یه تروجانه با حال دارم اگه با fake page کارت ردیف شد که هیچ اگه نشد بگو بهت بدم
حالا برام بفرست
دستت درد نكنه!![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کارهایی که شما گفتید هک کردن نیست گول زدن یوزر هستش که بهترین راهش همون تروجانه که هر چه بیشتر سعی بشه طبیعی تر بنظر بیاد موفق تر هستیم
من یه زمان از تروجان موسوکر استفاده میکردم که هم آیکونش جی پی جی بود هم وقتی اجراش میکردی عکس مورد نظر رو نشون میداد (که اینهارو تقریبا همه تروجانهای جدید دارن) ولی خوبی این برنامه این بود که میتونست پسوند فایل سرور رو به صورت زیر درست میکرد که من توی هیچ تروجان دیگه ای ندیدم
jpe
![]()
آقا اين كدا برام كار نمي كنه اگه ميشه txt شو یه جا آپلود کنین یا ایمیل بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا جون من بفرستين
(ببخشيد كه دو تا پست پشت سر هم دادم اما اگه تاريخشونو ببينيد ميفهميد كه پشت سر هم نيست) :mrgreen:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)