سلام.
ببين من هم اين مشكل رو با اين مودم داشتم. مشكل نصب درايور هستش.
سلام.
ببين من هم اين مشكل رو با اين مودم داشتم. مشكل نصب درايور هستش.
سلام دوست عزيز ،
همانطور كه ساير دوستان عزيز به خوبي به آن اشاره كردند اين مشكل ظاهرا ( از پيغام خطا ) به علت ناسازگاري درايور مودم شما است ...
معمولا مودمهاي اينترنال در ويندوز XP نياز به تعريف درايوري خاصي ندارند و به صورت خودكار ويندوز XP آنها را شناسايي ميكند ، در مورد مودم Zoltrix Smart Sprit داخلي تقريبا از اين امر مطمئن هستم ... بنابراين شما اگر درايور مودم را از روي سي دي براي ويندوز تعريف ميكنيد اين كار را انجام ندهيد ... ويندوز XP در هنگام فرآيند نصب به صورت خودكار مودم شما را شناسايي ميكند .
اما قبل از انجام هر كاري يك بار صداي مودم را غير فعال نماييد و ببينيد آيا باز هم مشكل پيش مي آيد يا خير ، براي اين كار بر روي كانكشن خود راست كليك كنيد و گزينه Properties را انتخاب نماييد.
سپس بر روي دكمه Configure كليك نماييد و از صفحه ظاهر شده تيك كنار عبارت Enable Modem Speaker را غير فعال كنيد و بر روي OK كليك نماييد.
پس از اين كار مجددا شماره گيري نماييد و نتيجه را بررسي كنيد.
توجه داشته باشيد كه اگر مشكل پس از اين كار و همچنين پس از روش اولي كه به آن اشاره كردم و همچنين دوستان به آن اشاره داشتند ( يعني ناسازگاري درايور ) برطرف نشد بايد به اشكال سخت افزاري شك نماييد و موارد سخت افزاري را بررسي نماييد كه اولين توجه به خود مودم است.
فعلا بهتر است به همان مشكل نرم افزاري فكر نماييد و نتايج را بررسي كنيد.
نتيجه را اعلام نماييد تا با كمك دوستان شما را بيشتر راهنمايي كنيم.
اميدوارم مشكل شما هر چه سريعتر برطرف گردد.
شاد و پيروز و موفق باشيد.
سلام لطفا منوکمک کنید
من عضو هستم
ولی نمی دانم سوالاتم رو چگونه مطرح کنم در هر انجمنی که می خوام
بلد نیستم
سلام لطفا منوکمک کنید
من عضو هستم
ولی نمی دانم سوالاتم رو چگونه مطرح کنم در هر انجمنی که می خوام
بلد نیستم
به من یاد بدید چطور سوالاتم را در انجمن مطرح کنم
بالای راست هر انجمن دکمه ای به اسم ایجاد تاپیک هست ...با اون میتونی یه تاپیک درست کنی و سوالاتتو در اون بپرسی ....به من یاد بدید چطور سوالاتم را در انجمن مطرح کنم
من همیشه صدای مودمم غیر فعاله اما رستارت می کنه
در ضمن لازمه که درایور مودم رو نصب کنم؟
سلام دوست عزيز ،
با توجه به گفته شما يعني شما درايور مودم را نصب نكرده ايد و ويندوز Xp به صورت پيش فرض مودم شما را شناخته است و اين مشكل وجود دارد ... در اين صورت آيا با نصب درايور مودم ( البته بعد از پاك نمودن كامل درايور فعلي مودم خود ) باز هم چنين مشكلي وجود دارد ؟
اگر مشكل وجود دارد اسلت مودم را تغيير دهيد و نتيجه را بررسي نماييد ، اگر باز هم مشكل وجود داشت مودم خود را در سيستم ديگري ( در صورت امكان ) بررسي نماييد ...
نتايج را بررسي نماييد و اعلام كنيد.
شاد و پيروز و موفق باشيد.
اينكه صداي مودمتون غيرفعاله به احتمال زياد به خاطر درايور ناسازگاره البته اگر از اول همينجوري بود كه نه.. ولي حتما درايور خود مودم رو نصب كنين چون هر قطعه اي بيشتر با درايور خودش سازگاره تا با مال ويندوز..
درایور مودم رو همیشه نصب می کنم.
صدای مودم رو خودم غیر فعال می کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)