تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 12 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 116

نام تاپيک: برگزیدگان دوازدهمین دوره جوایز جهانی موبایل (حتما ببینید!)

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هر گوشی طبعا طرفدارای خاص خودشو داره و هر اتفاقی هم که بیفته، از حرفشون برنمیگردن. حاضرن روز روشن رو بگن شبه ولی نگن مثلا N73 جلوی K800 کم آورده. هدف این اطلاع رسانی هم این نبود که نظر مردم عوض بشه، بلکه میخواستم معلوم بشه که از نظر معتبر ترین و تخصصی ترین مرجع جهانی موبایل، بهترین گوشی نسل سوم بین K800 و N73 چیه و اینکه این داوری به دور از هرگونه تعصب و بر اساس حقایق موجود و معیارهای معتبر صورت گرفته. حالا هرکی هرچقدر میخواد بگه Only N73 و از این حرفا؛ ولی واقعیت امر چیز دیگه ایه...
    بعد بعضی ها برمیگردن میگن OS جاوا بدرد نمیخوره و فقط S60، بنده خداها همه اینترنت داره رو شاخ جاوا و XML میچرخه، این Gmail که اینهمه عالیه از نسل جدید برنامه نویسی جاوا به نام Ajax استفاده میکنه. سونی اریکسون رو دست کم نگیرین.. این عکسها رو ببینید، مربوط به آمار تولید و فروش سونی اریکسونه:

از نظر تعداد فروش گوشی چهارمه ولی سودش با موتورولا که دومه برابره، جالبه نه؟
    حالا ببینید 2007 چه کار میکنه، این خط این نشون.

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بعد بعضی ها برمیگردن میگن OS جاوا بدرد نمیخوره و فقط S60، بنده خداها همه اینترنت داره رو شاخ جاوا و XML میچرخه، این Gmail که اینهمه عالیه از نسل جدید برنامه نویسی جاوا به نام Ajax استفاده میکنه. سونی اریکسون رو دست کم نگیرین.. این عکسها رو ببینید، مربوط به آمار تولید و فروش سونی اریکسون

اوخخخخخخخخ
    فکر کنم این اسمش سوتی بود. نه؟
    آخه جاوا داریم تا جاوا

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

ولی ان 73یه چیز دیگس . من که به هیچ عنوان کا 800 رو در حد ان 73 نمیدونم . عکساشو که من دیدم بهتر بود از لحاظ نرم افزاری هم که بهتره ولی فکر کنم بخاطر این رای نیاورده چون همون مشکل هنگ و ... رو داشته و ....

داره خودمونی میشه h_p990i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون

پيش فرض

ممنون
    ك800 بهترين گوشي دوربين دار هم هست (بعني معرفي شده)
    اینو خوب اومدی
    تا وقتی کا 800 هست جایی برای نفس کشیدن n73 وجود نداره
    اینو مطمعن باشید

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آسمون برین زمین بیاین ان73 سروره کا800 هستش

حقیقت تلخه

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کافیه برید توی یکی از این فروم های خارجی و بگین k800 بهتر از n73 اه. ببینید چه جوری خندشون میگیره
    آخه این 2 تا اصلا قابل مقایسه نیستن...
    k800 فقط توی شب عکس بهتر میگره. همین
    یعنی همین یه دلیل به شما ثابت کرده که این گوشی بهتره؟
    خیلی عجیبه!

Only N73

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این ثابت میکنه که اینقدر تعصب چشم طرفدارهای N73 رو کور کرده که حرف هیچ کس و هیچ جایی رو قبول ندارن، حتی GSM Association . خوب حتما یه چیزی بوده که K800 رو انتخاب کردن. اینم داشته باشین که یک شرکت بر طبق آماری که از فروش گوشی توی 50 تا کشور گرفته، K800 اول بوده و N73 چهارم یا پنجم. میتونید خودتون توی موبایل ریویو بگردید پیدا کنید. اینقدر هم حرص نخورید، هیچ سودی براتون نداره. شما هرچی بگین، محترمه ولی...
    عوضش شاید سال دیگه یه گوشی از نوکیا اول شد، ما که بخیل نیستیم. مثلا پارسال 8800 بهترین گوشی شد و V3x بهترین گوشی نسل سوم. آقا N73 داری نوش جونت، باهاش حال کن. حق داری ازش طرفداری کنی چون 500 تومن بالاش پول دادی نمیتونی بگی گوشی بدیه که، باید باهاش کنار بیای. میدونی مشکل این گوشی چیه؟ خیلی ساده ست، پردازنده و حافظه ای که رو گوشی هست، برای اجرای روان و بدون مشکل سیمبین کافی نیست، دیگه چه برسه به اجرای برنامه و Multi Tasking . وگرنه خیلی هم گوشی خوبیه از نظر امکانات. حالا چرا اینجوری ساختن، از جناب Nokia بپرسین. ولی مثلا N95 رو ببینید، من روش هیچ حرفی ندارم بزنم، پردازنده اش 330 MHz هست با 128 مگ حافظه. اینا برای سیمبین بیشتر از کافیه. تازه پردازنده مستقل گرافیکی هم داره (مثل K800) .
    بنابراین گوشی با گوشی فرق داره. تازه یادتون باشه نوکیا به سری N میگه Multimedia Computers . مقایسه K800 و N73 مثل اینه که یک کامپیوتر با سیستم عامل لینوکس و با پردازنده Core Duo اینتل رو بخوای با یک کامپیوتر با سیستم عامل ویستا و پردازنده Celeron مقایسه کنی. حداقل توی مقایسه دو تا گوشی باید یه شباهتی با هم داشته باشن. این دوتا گوشی فقط دوربینشون شبیه که همه عالم و آدم گفتن و میدونن که مال K800 بهتره. تمام. شباهت نداشتن هم به این معنی نیست که در حد هم نیستن، بلکه با هم اشتراکات زیادی ندارن.
    در ضمن فکر نکنین من K800 دارم، خیر. من P990 دارم و به شدت هم ازش راضیم.
    Last edited by metapex; 19-02-2007 at 12:24.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان عزيز حالا با اين فرمايشات شما من ميخوام يه گوشي بخرم لطفا راهنمائيم كنيد بين اين دو تا كدومشون رو انتخاب كنم. ميخوام اين مشخصات راداشته باشه.
    1- اول كيفيت و بلندي صداش بهتر باشه مخصوصا كه صداش سه بعدي باشه بهتره
    2- دوما كيفيت عكسش بهتر باشه البته با لنز كارل سايز كه باشه عالي ميشه
    3- اين سوميش خيلي برام مهمه كه هر برنامه اي خواستم بتونم روش نصب كنم
    4- اگه خداي نكرده يه وقتي اين گوشيه از فاصله يك متري از دستم افتاد خراب نشه وصداش به خش خش نيافته
    5- سرعتش بالا باشه البنه كه ميدونم اگه سيستم عامل و برنامه زياد داشته باشه سرعتشم پايينتره
    6- Edge هم داشته باشه
    خوب با اين مشخصات كدوم گوشي بهتره؟
    لطفا راهنمايي كنيد

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان عزيز حالا با اين فرمايشات شما من ميخوام يه گوشي بخرم لطفا راهنمائيم كنيد بين اين دو تا كدومشون رو انتخاب كنم. ميخوام اين مشخصات راداشته باشه.
    1- اول كيفيت و بلندي صداش بهتر باشه مخصوصا كه صداش سه بعدي باشه بهتره
    2- دوما كيفيت عكسش بهتر باشه البته با لنز كارل سايز كه باشه عالي ميشه
    3- اين سوميش خيلي برام مهمه كه هر برنامه اي خواستم بتونم روش نصب كنم
    4- اگه خداي نكرده يه وقتي اين گوشيه از فاصله يك متري از دستم افتاد خراب نشه وصداش به خش خش نيافته
    5- سرعتش بالا باشه البنه كه ميدونم اگه سيستم عامل و برنامه زياد داشته باشه سرعتشم پايينتره
    6- Edge هم داشته باشه
    خوب با اين مشخصات كدوم گوشي بهتره؟
    لطفا راهنمايي كنيد
    1- N73
    2- K800
    3- هر دو و شاید هم K800 (چون برنامه های جاوا فعلا بیشتر از S60 3rd Edition هست)
    4- هردو و هیچکدوم
    5- K800
    6- N73

نتیجه: 2 مورد N73
    2 مورد K800
    2 مورد مشترک

دیگه خود دانی... البته اگه منظورت از برنامه، برنامه های سیمبین باشه فقط، نتیجه معلومه: N73

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

این ثابت میکنه که اینقدر تعصب چشم طرفدارهای N73 رو کور کرده که حرف هیچ کس و هیچ جایی رو قبول ندارن، حتی GSM Association . خوب حتما یه چیزی بوده که K800 رو انتخاب کردن. اینم داشته باشین که یک شرکت بر طبق آماری که از فروش گوشی توی 50 تا کشور گرفته، K800 اول بوده و N73 چهارم یا پنجم. میتونید خودتون توی موبایل ریویو بگردید پیدا کنید. اینقدر هم حرص نخورید، هیچ سودی براتون نداره. شما هرچی بگین، محترمه ولی...
    عوضش شاید سال دیگه یه گوشی از نوکیا اول شد، ما که بخیل نیستیم. مثلا پارسال 8800 بهترین گوشی شد و V3x بهترین گوشی نسل سوم. آقا N73 داری نوش جونت، باهاش حال کن. حق داری ازش طرفداری کنی چون 500 تومن بالاش پول دادی نمیتونی بگی گوشی بدیه که، باید باهاش کنار بیای. میدونی مشکل این گوشی چیه؟ خیلی ساده ست، پردازنده و حافظه ای که رو گوشی هست، برای اجرای روان و بدون مشکل سیمبین کافی نیست، دیگه چه برسه به اجرای برنامه و Multi Tasking . وگرنه خیلی هم گوشی خوبیه از نظر امکانات. حالا چرا اینجوری ساختن، از جناب Nokia بپرسین. ولی مثلا N95 رو ببینید، من روش هیچ حرفی ندارم بزنم، پردازنده اش 330 MHz هست با 128 مگ حافظه. اینا برای سیمبین بیشتر از کافیه. تازه پردازنده مستقل گرافیکی هم داره (مثل K800) .
    بنابراین گوشی با گوشی فرق داره. تازه یادتون باشه نوکیا به سری N میگه Multimedia Computers . مقایسه K800 و N73 مثل اینه که یک کامپیوتر با سیستم عامل لینوکس و با پردازنده Core Duo اینتل رو بخوای با یک کامپیوتر با سیستم عامل ویستا و پردازنده Celeron مقایسه کنی. حداقل توی مقایسه دو تا گوشی باید یه شباهتی با هم داشته باشن. این دوتا گوشی فقط دوربینشون شبیه که همه عالم و آدم گفتن و میدونن که مال K800 بهتره. تمام. شباهت نداشتن هم به این معنی نیست که در حد هم نیستن، بلکه با هم اشتراکات زیادی ندارن.
    در ضمن فکر نکنین من K800 دارم، خیر. من P990 دارم و به شدت هم ازش راضیم.
    كامْلآ تاييد
    در ضمن من حرفي ندارم
    هر كي دوست داره بياد بگه ن73
    هر كي دوست داره بياد بگه ك800
    به امضام توجه كنين

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •