این ثابت میکنه که اینقدر تعصب چشم طرفدارهای N73 رو کور کرده که حرف هیچ کس و هیچ جایی رو قبول ندارن، حتی GSM Association . خوب حتما یه چیزی بوده که K800 رو انتخاب کردن. اینم داشته باشین که یک شرکت بر طبق آماری که از فروش گوشی توی 50 تا کشور گرفته، K800 اول بوده و N73 چهارم یا پنجم. میتونید خودتون توی موبایل ریویو بگردید پیدا کنید. اینقدر هم حرص نخورید، هیچ سودی براتون نداره. شما هرچی بگین، محترمه ولی...
عوضش شاید سال دیگه یه گوشی از نوکیا اول شد، ما که بخیل نیستیم. مثلا پارسال 8800 بهترین گوشی شد و V3x بهترین گوشی نسل سوم. آقا N73 داری نوش جونت، باهاش حال کن. حق داری ازش طرفداری کنی چون 500 تومن بالاش پول دادی نمیتونی بگی گوشی بدیه که، باید باهاش کنار بیای. میدونی مشکل این گوشی چیه؟ خیلی ساده ست، پردازنده و حافظه ای که رو گوشی هست، برای اجرای روان و بدون مشکل سیمبین کافی نیست، دیگه چه برسه به اجرای برنامه و Multi Tasking . وگرنه خیلی هم گوشی خوبیه از نظر امکانات. حالا چرا اینجوری ساختن، از جناب Nokia بپرسین. ولی مثلا N95 رو ببینید، من روش هیچ حرفی ندارم بزنم، پردازنده اش 330 MHz هست با 128 مگ حافظه. اینا برای سیمبین بیشتر از کافیه. تازه پردازنده مستقل گرافیکی هم داره (مثل K800) .
بنابراین گوشی با گوشی فرق داره. تازه یادتون باشه نوکیا به سری N میگه Multimedia Computers . مقایسه K800 و N73 مثل اینه که یک کامپیوتر با سیستم عامل لینوکس و با پردازنده Core Duo اینتل رو بخوای با یک کامپیوتر با سیستم عامل ویستا و پردازنده Celeron مقایسه کنی. حداقل توی مقایسه دو تا گوشی باید یه شباهتی با هم داشته باشن. این دوتا گوشی فقط دوربینشون شبیه که همه عالم و آدم گفتن و میدونن که مال K800 بهتره. تمام. شباهت نداشتن هم به این معنی نیست که در حد هم نیستن، بلکه با هم اشتراکات زیادی ندارن.
در ضمن فکر نکنین من K800 دارم، خیر. من P990 دارم و به شدت هم ازش راضیم.