تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 641 اولاول 1234561252102502 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

حـــــرفـه ای Elfin-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی قیمت جدیدی از پی 910 نداره؟
    مخلصیم

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی قیمت جدیدی از پی 910 نداره؟
    مخلصیم
    سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با گارانتی کیاتل 520 هزار تومن. تو بازار هم تو همین حدوده. در ضمن P990 شده 550 -560

در آغاز فعالیت siemens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان .
    مي خوام بدونم راهي براي زياد كردن صداي p990 وجود داره ؟
    با اپ گريد ميشه ؟
    خيلي ممنون .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان .
    مي خوام بدونم راهي براي زياد كردن صداي p990 وجود داره ؟
    با اپ گريد ميشه ؟
    خيلي ممنون .
    من از وقتی خریدمش تا حالا 2 بار Firm Ware رو آپدیت کردم ولی تفاوت محسوسی ندیدم. اصولا اینگونه تغییرات با آپگرید Firm Ware که خود کمپانی منتشر میکنه ایجاد نمیشه. شاید یه راه های زیرزمینی مثل هک کردن گوشی و از اینجور چیزا وجود داشته باشه، ولی نه بلدم نه اصلا دنبالش میرم چون هم نیازی ندارم هم دنبال دردسر نیستم. P990 اصالتا یک شاهکاره، اگه دستکاری بشه از اصالتش کم میشه. I love it Pure and Original

داره خودمونی میشه faryad_ml's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض پیغامگیر

سلام بر همه دوستان / من قبلا w550i داشتم و امروز که این متنو تایپ می کنم 3 ساعته که p990i گرفتم / دربین دوستانم به اریکسون باز معروفم چون از اول تا حالا فقط سونی اریکسون داشتم و مدلهای مختلف ولی از این مدلو اولین باره که گرفتم و بسیار هم گیج شدم اصلا فکرشو نمی کردم که اینجوری باشه گوشی خیلی خوب و کامل و جامع و در عین حال کمی گیج کننده البته شاید واسه من که تازه گرفتم اینطور باشه ! در هر حال نمی دونم چرا شرکت سونی اریکسون با این همه گستردگی و مشتریان زیاد این پیغامگیر لعنتی که خیلی هم به درد می خوررو تو گوشی هاش نمی ذاره تورو خدا یه راهنمایی کنین که بتونم از این سرویس استفاده کنم این رو هم اضافه کنم که vms منم فعاله خوب ولی کارائئی پیغامگیرو هیچ وقت نداره و اونم مشکلات خودشو داره بخاطر کارو جلسات زیاد اداریم به این نرم افزار عجیب محتاجم / مرسی /

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام جناب Metapex .
    این درسته که میگن ال سی دی P990 در نور مستقیم روز خیلی محو و نا خواناست ؟
    در ضمن شما سرعت کم وهنگ کردنش رو تآیید میکنی ؟
    ممنون .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام جناب Metapex .
    این درسته که میگن ال سی دی P990 در نور مستقیم روز خیلی محو و نا خواناست ؟
    در ضمن شما سرعت کم وهنگ کردنش رو تآیید میکنی ؟
    ممنون .
    بابا چه خبره...؟ جناب یعنی چی؟ مگه من مدیرعامل سونی اریکسون هستم؟
    بله عزیزم، صفحه نمایش P990 در نور مستقیم به مقدار زیادی محو میشه و کم خوانا میشه نه ناخوانا، یعنی من که میتونم بخونم. اصولا گوشیهای سونی اریکسون در این مورد ضعف دارن ولی جزو بدترینها نیستند. در مورد P990 به دلیل اینکه صفحه در عمق قرار گرفته و یک حاشیه فلزی دور تا دورشو گرفته، وقتی که در معرض نور قرار میگیره، سایه این حاشیه فلزی روی صفحه میفته و باعث محو شدنش میشه. این مشکل هم با تغییر زاویه و موقعیت گوشی تا حدود زیادی حل میشه. البته تم گوشی هم هرچی تیره تر باشه بهتره. اینم احتمال میدم و مطمئن نیستم که استفاده از محافظ صفحه به بهتر دیده شدن صفحه در نور مستقیم کمک میکنه. البته همه این مطالب فقط برای یه مدت کوتاهی از طول روزه یعنی از ساعت 10-11 تا 1-2 بسته به محل جغرافیایی که در این بازه تابش خورشید عمود و نزدیک به عموده. ولی کلا جوری نیست که اصلا دیده نشه، مثل این میمونه که Contrast و نور زمینه روی حداقل تنظیم شده باشه.
    من به هیچ وجه هنگ و سرعت کم P990 رو تایید نمیکنم. اصولا این گوشی اصلا هنگ نمیکنه. دلیل اصلی هنگ کردن یه گوشی، باقی نموندن حافظه برای اجراست. در P990 مثل ویندوز یک Task Manager وجود داره که برنامه های در حال اجرا رو نشون میده و میشه اونا رو End Task کرد. مثلا وقتی یه SMS میفرستی و از برنامه Message خارج میشی، برنامه ظاهرا بسته است ولی در زمینه مشغول اجراست و حدود 170 کیلوبایت از حافظه رو اشغال میکنه. به این دلیل کاملا خارج نمیشه که برای استفاده دوباره، سریع باز بشه (کمتر از 1 ثانیه) ولی وقتی کاملا بسته باشه این زمان به حدود 2.5 تا 3 ثانیه میرسه. حالا اگه تعداد برنامه های باز خیلی زیاد بشه و مجموع حافظه اشغال شده به حدی برسه که سیستم قبول نکنه، اولا نمیذاره برنامه دیگه ای باز کنی و ثانیا اگه خیلی اصرار کنی، گوشی Restart میشه و وقتی بالا اومد میگه که گوشی Restart شد تا حافظه آزاد بشه؛ ولی در هیچ حالتی هنگ نمیکنه. این دیگه ته هوشمندی یک اسمارت فون هست. حالا شما بقیه سیستم عاملا رو با این مقایسه کنین.
    در مورد سرعت هم در مقایسه با خیلی از اسمارت فونهای دیگه، خیلی هم سریعه. من بدون هیچ تعصبی میگم، در مورد نه تنها سرعت بلکه هیچ مورد دیگه ای در رابطه با P990 هیچ ایرادی ندیدم و کاملا هم راضی هستم.
    (این متن با 2003 کلیک نوشته شده است!)

8. این کاربر از metapex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه faryad_ml's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض مشکل من با p990i

بابا چه خبره...؟ جناب یعنی چی؟ مگه من مدیرعامل سونی اریکسون هستم؟
    بله عزیزم، صفحه نمایش P990 در نور مستقیم به مقدار زیادی محو میشه و کم خوانا میشه نه ناخوانا، یعنی من که میتونم بخونم. اصولا گوشیهای سونی اریکسون در این مورد ضعف دارن ولی جزو بدترینها نیستند. در مورد P990 به دلیل اینکه صفحه در عمق قرار گرفته و یک حاشیه فلزی دور تا دورشو گرفته، وقتی که در معرض نور قرار میگیره، سایه این حاشیه فلزی روی صفحه میفته و باعث محو شدنش میشه. این مشکل هم با تغییر زاویه و موقعیت گوشی تا حدود زیادی حل میشه. البته تم گوشی هم هرچی تیره تر باشه بهتره. اینم احتمال میدم و مطمئن نیستم که استفاده از محافظ صفحه به بهتر دیده شدن صفحه در نور مستقیم کمک میکنه. البته همه این مطالب فقط برای یه مدت کوتاهی از طول روزه یعنی از ساعت 10-11 تا 1-2 بسته به محل جغرافیایی که در این بازه تابش خورشید عمود و نزدیک به عموده. ولی کلا جوری نیست که اصلا دیده نشه، مثل این میمونه که Contrast و نور زمینه روی حداقل تنظیم شده باشه.
    من به هیچ وجه هنگ و سرعت کم P990 رو تایید نمیکنم. اصولا این گوشی اصلا هنگ نمیکنه. دلیل اصلی هنگ کردن یه گوشی، باقی نموندن حافظه برای اجراست. در P990 مثل ویندوز یک Task Manager وجود داره که برنامه های در حال اجرا رو نشون میده و میشه اونا رو End Task کرد. مثلا وقتی یه SMS میفرستی و از برنامه Message خارج میشی، برنامه ظاهرا بسته است ولی در زمینه مشغول اجراست و حدود 170 کیلوبایت از حافظه رو اشغال میکنه. به این دلیل کاملا خارج نمیشه که برای استفاده دوباره، سریع باز بشه (کمتر از 1 ثانیه) ولی وقتی کاملا بسته باشه این زمان به حدود 2.5 تا 3 ثانیه میرسه. حالا اگه تعداد برنامه های باز خیلی زیاد بشه و مجموع حافظه اشغال شده به حدی برسه که سیستم قبول نکنه، اولا نمیذاره برنامه دیگه ای باز کنی و ثانیا اگه خیلی اصرار کنی، گوشی Restart میشه و وقتی بالا اومد میگه که گوشی Restart شد تا حافظه آزاد بشه؛ ولی در هیچ حالتی هنگ نمیکنه. این دیگه ته هوشمندی یک اسمارت فون هست. حالا شما بقیه سیستم عاملا رو با این مقایسه کنین.
    در مورد سرعت هم در مقایسه با خیلی از اسمارت فونهای دیگه، خیلی هم سریعه. من بدون هیچ تعصبی میگم، در مورد نه تنها سرعت بلکه هیچ مورد دیگه ای در رابطه با P990 هیچ ایرادی ندیدم و کاملا هم راضی هستم.
    (این متن با 2003 کلیک نوشته شده است!)
    دوستان عزیز من چند تا مشکل دارم اول فارسی نبودن دوم پیغامگیر نداشتن( سرویس پست صوتیم فعال منظورم نداشتن نرم افزار پیغامگیر هستش ) سوم امروز چند باری موقع گوش دادن به یک آهنگ و یا وقتی که یه فایل تصویری رو واسه دیدن انتخاب کردم گوشیم ریستارت شد !!! لطفا در هر سه مورد راهنماییم کنین ممنونم .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان عزیز من چند تا مشکل دارم اول فارسی نبودن دوم پیغامگیر نداشتن( سرویس پست صوتیم فعال منظورم نداشتن نرم افزار پیغامگیر هستش ) سوم امروز چند باری موقع گوش دادن به یک آهنگ و یا وقتی که یه فایل تصویری رو واسه دیدن انتخاب کردم گوشیم ریستارت شد !!! لطفا در هر سه مورد راهنماییم کنین ممنونم .
    1- P990 فارسی ساز نداره ولی با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی فارسی بنویسی و بگیری.
    2- تا جایی که میدونم برای P990 برنامه پیغامگیر ساخته نشده ولی با این حال توی انجمن درخواست برنامه مطرحش کن.
    3- وقتی از یه برنامه خارج میشی و باهاش کاری نداری، باید از توی Task Manager تب Open رو بزنی و با چرخ کنار گوشی بیای روش (های لایت بشه) و دکمه end رو بزنی تا کاملا بسته بشه. البته لازم نیست همیشه اینکارو بکنی، فقط وقتی که تعداد برنامه های باز زیاد شد مثلا 6-7 تا به بالا. چون گوشی حافظه کم میاره و ری استارت میشه ولی هنگ نمیکنه. ولی گوشیهای نوکیا هنگ میکنن و باید باتریشونو در بیاری و...

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام Metapex عزيز .
    از توضيحاتتون ممنونم ودر ضمن يه سؤال ديگه هم دارم .
    يه جا خوندم واكمن پلير p990 شبيه W950 هستش حالا ميخوام بدونم كيفتش هم همينطوره ؟
    مرسي .
    Last edited by siemens; 03-03-2007 at 21:08.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •