فكر كنم ان73 بگيرم. چه لوازم جانبيي داره؟ قيمت رم 1گيگ minisd چنده؟ باتريش رو هم يكي اضافه خريد؟ چنده؟
فكر كنم ان73 بگيرم. چه لوازم جانبيي داره؟ قيمت رم 1گيگ minisd چنده؟ باتريش رو هم يكي اضافه خريد؟ چنده؟
اين چيزا كه تو سايت gsm نوشته بود دقيقآ براي چيه؟قلم دیجیتال SU-1B و دستگاه GPS مدل LD-1W
ضمنآ بهترين سايت گوشي فارسي چيه؟
من قیمت لوازم جانبی رو ندارم. باید علاءالدین بپرسی. البته فکر کنم مموری 2 گیگ بیشتر از 40-50 نیست، شاید هم یه کم کمتر. همون سایت Gsm.ir فعلا از بقیه بهتره. البته اینم بدک نیست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - توی gsm.ir هر چی نوشته همنا تو جعبش هست.
اون قلم دیجیتال کارش اینه که اول بلوتوت گوشی و قلم رو روشن میکنی بعد با قلم روی یه کاغذ معمولی هر چی بنویسی به صورت تایپ شده منتقل میشه به گوشی، یعنی دست خط رو تشخیص میده. ولی اینجاها پیداش نمیکنی، نگرد نیست. اون GPS هم کارش مثل GPS N95 میمونه ولی اون داخل گوشی بود این اکسترناله. اینم البته تو بازار نیست.
بالاخره میری گوشی بخری یا بازم سوال داری؟![]()
شايد تا آخر هفته خريدم. البته رم 2 گيگ كه به n73 معمولي نميخوره! ؟ ميخوره؟
ان73 رم 2 گیگ ساپرت میکنه .
Last edited by Actros; 16-02-2007 at 01:32.
بدونه گير كردن و پايين اومدن سرعت يا خيلي راحت حمايت(ساپرت) ميكنه. در ضمن اگه قيمت دقيقشو داري بزاريد. ممنون
شرمنده قیمت ندارم
ولی خوب ساپرت میکنه از دوستانی که دارند بپرس
ظمنا کمی افت سرعت طبیعی هست
این دی900 سامسونگ چجوریاس؟ میگن بهترین گوشی شده؟ امسال؟!
هر وقت گوشی خریدی بده ما هم یه بوق باهاش بزنیم...[/QUOTE]
بابا اختيار داري .. كجاشو ديدي من بخرم مي دم يه دورم باهاش بزني![]()
من ديروز پستي كه زده بودم گوشي تا 700 چي بخرم الان ديگه فول سردرگم شدم![]()
اه خسته شدم مي رم 50 تومن مي دم يه سادشو مي خرم اي خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)