خدا پدرتو بیامرزه my dear!! یکی اینجا به دادمون رسیدد..آزمایش می کنم و خبر میدم.
خدا پدرتو بیامرزه my dear!! یکی اینجا به دادمون رسیدد..آزمایش می کنم و خبر میدم.
دوست عزیز هیچ کمکی نکرد این برنامه..یه برنامه قوی ت سراغ نداری؟؟
تنها کاری که کرد کلا همه چی رو فرمت کرد.که بازم توفیقی حاصل نشد
دوست عزيز.از اون جاييکه وقتی شما کول ديسکتون رو فرمت ميکنيد، Partition Table
هنوز روش قرار داره، بعد از فرمت کردن ميبينيد 2mb از ظرفيتش کم شده و با هر بار فرمت کردن 2MB
ديگه کم ميشه. ولی وقتی شما اون رو Low Level Format کنيد چون Partition Table رو هم پاک ميکنه وقتی بعدش اون رو فرمت کنيد چنين مشکلی پيش نمياد.الان هم من احتمال 99 درصد ميدم که اگه شما کول ديسکتون رو با اين برنامه Low Level Format کنيد مشکلتون حل ميشه.اينم بگم که شما بايد بعد ازLow Level Forma
بايد کول ديسکتون رو يکبار با windows فرمت کنيد يا اگه Firmware اونو داريد که چه بهتر ،
من چندين بار هم اين توری همين مشکل رو حل کردم.
روز خوش
HDD Low Level Format Tool ver.2.36 build 1181
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ح با شماس..
اما..!
من با low level format فرمت می کنم.بعد فرمت اصلا انگار اف دیسک کرده باشی که بعدش باید فرمت کنی درایو رو! اونجوری میشه..یعنی حتما باید با ویندوز یا برنامه خودش فرمتش کنی.منم فرمت کردم.البته با ویندوز.اما بازم همون 100 مگ بود.فکرم نکنم با برنامه خودش فرمت کنم درست شه.اون برنامه یی که شما گفتی یه جوری عجیب بود! 3 قسمت بود که 2 قسمتش کار نمی کرد فقط فرمت می کرد! چیز دیگه ای بع ذهنتون نمی رسه؟؟ حالا من با برنمه خودشم فرمت می کنم.
fireware شو ندارم.یعنی گیر نمیاد لامصب که.!
دوستان احتمال نداره از سکتورش باشه؟؟ مثلا بد سکتور شده باشه! اصلا حافظه های فلش مثل حافظه های معمولی بد سکتور میشن؟؟
اگه امکانش هست با چه برنامه ای چک کنمش؟؟
ما رو فراموش کردین؟!
بیبن عرفان جان این گارانتی که داره میدونم گارانتیش بیخود ولی اونا نمیتونن کاری کنن
گارنتیش که بیخود هست! کیا نمی تونن کاری کنن؟!! من خودم دنبال راهی هستم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)