تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: كامپوننت تبديل تاريخ ميلادي به شمسي و بالعكس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگه ميدونستم اينجوري غرررررراااا سخنراني ميكني شش ياهفت هزار تا ديگه علامت سئوال ميذاشتم تا اون شش يا هفت هزارتاي بقيه رو هم بگي و هم استفاده كنيم . دمت گرم

پروفشنال ULF_VB6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

1 سلام

سلام دوست عزيز كار جالبي بود فقط يه چيزي ناراحت نشي يوقت ها اينجوري يگم كه كارتون خوب بود فقط از نظر گرافيكتون مثلا همون about تون خيلي بد بود شما يه ocxدرست كردين كه نه فقط در بين ما يك وقت ديدي در ميان مبتدي ها كشورهاي خارجي هم رسيد..... و آنها هم استفاده كردن.اينجوري بگم كه about تون بچه گونه .
    ممنون
    با اجازه
    من آدم انتقادپذيري هستم و اصلا هم ناراحت نشدم. اتفاقا خيلي هم ذوق كردم.
    حالا مي‌خواستم ببينم من فرم about رو چجوري طراحي كنم كه بچه‌گونه نباشه؟
    اگه شما يكي از ocx هايي رو كه خودتون نوشتيد بذاريد تا من فرم About اون رو ببينم، فكر كنم بهتر باشه.

آخر فروم باز تکنیک برتر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    1 اينكه شما زياد نبايد از حروفهاي بزرگ استفاده كني زياد هم به ocx هاي بنده نياز نيست اگر هم خواستي ocx هاي منو ببيني سرچ كني پيدا مي شه و اينكه الكي زياد از رنگ هاي كه چشم و اذيت مي كنه استفاده نكن ؟؟؟
    با اجازه

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوب كدوم رنگ‌ها چشم شما رو اذيت كرد ؟
    بگيد تا منم بدونم.
    آخه حدود دو ساعت وقت صرف طراحي اون كرده بودم.
    در ضمن اگه منظورتون از بچه‌گونه بودنش اون عكس بالاييشه بايد بگم كه اون لوگوي منه و كلي هم وقت صرف طراحي اون شده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shirazhaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\system32

پيش فرض

اينم يك حركت كه بدون استفاده از ocx هست حال كنيد
    در ماژول
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در فرم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیخواستم بگم ولی دیگه...
    تبدیلات شما هم مثل همه نمونه های مشابه که بدون تحقیق خاصی روی سالنامه هجری شمسی انجام شده (و قالباَ شامل دستورات IF فراوان و عدد دهی های بسیار است)، فقط در محدوده 33 ساله جاری از شروع از اولین کبیسه پنج ساله فعلی درست کار میکند، و خارج از این محدوده اشتباه کار میکند، مثال بارز آن هم که در جای دیگری هم گفته بودم این است که 30/12/1370 مطابق است با 20/03/1992 و تقویم شما اشتباه جواب میدهد.
    (این اشتباه برای تمام تاریخ های خارج از محدوده 33 ساله ادامه پیدا میکنه چه قبل و چه بعد از آن، البته شاید اتفاقی تاریخی خارج از محدوده هم باشه و درست جواب بدهد.)

اگه نباشه جاش خالی می مونه shirazhaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\system32

پيش فرض

اينقدر سخت گير نباش همينم خوبه!! _____ يك توضيح راجع به ocx نويسي ميديد و با چه زباني هست

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوب معلومه زبونش VB6 هستش ديگه.
    مگه اينجا انجمن ويژوال بيسيك سايت p30world نيست.
    اگر هم در اين باره توضيح مي‌خواهي بايد به كتابفروشي‌ها مراجعه كني چون من كه تا حالا يه E-Book درست و حسابي در اين باره نديدم. ميتوني كتاب آموزش اينترنت با ويژوال بيسيك در 21 روز ( انتشارات نص) رو تهيه كني. يه چند فصلي در اين باره توش توضيح داده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

1

تو سايت‌هاي ديگه كه گذاشتم هم استقبال بيشتر بود، هم كلي نظر دادن!!! ولي اينجا ...
    عزیز دل من واقعاً گل کاشتی،خیلی عالی دست گلت درد نکنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام. روش های گفته شده برای تبدیل تاریخ هیچکدوم صحیح نیست. دلیلش هم اشتباه در محاسبه سال کبیسه است. بدست اوردن سال کبیسه خودش داستانی داره. تا حالا بهترین روشی که برای تعیین کبیسه بودن سال پیشنهاد شده توسط احمد بیرشک و موسی اکرامی بوده.
    برای تقویم جلالی، و بدنبال آن هجری خورشیدی و ایرانی، تا کنون توسط محققان، الگوریتمهایی ارائه شده‌است که یکی از این محاسبات بعنوان تقویم حسابی توسط احمد بیرشک به مجامع علمی ارائه شده‌است و بعنوان تقویم حسابی در کنار تقویم رسمی مشهور بوده و بعلت خطی بودن این تقویم کاربرد آن آسانتر است. این تقویم با توجه به زیردوره‌ها و دوره‌های میانی تقویم جلالی و تکمیل آن در قالب یکدوره بزرگتر ۲۸۲۰ ساله ایجاد شده‌است. دوره بزرگ مذکور ابتدا توسط ذبیح بهروز محاسبه، کشف و پیشنهاد داده شد آنگاه توسط احمد بیرشک دوره‌های میانی آن تعریف شد و مدون گردید.
    دیگر گاهشماری حسابی که دقیقترین کبیسه بندی -رایانه‌ای- را داراست گاهشماری حسابی رایانه‌ای توسط موسی اکرمی تدوین شده‌است.همه برای مخاسبه سال کبیسه هر 4 سال یکبار رو سال کبیسه بحساب میارن. اما در تقویم ایرانی بعضی اوقات بعد از 5 سال کبیسه اتفاق میافته. در واقع از اولین کبیسه 4 ساله بعد از یک دوره 33 ساله کبیسه 5 ساله پیش میاد. اما این هم همیشه ثابت نیست و گاهی بعد از یک دوره 29 ساله کبیسه 5 ساله پیش میاد. در واقع اگه ما یک دوره 128 ساله رو در نظر بگیریم و اون رو به سه دوره 33 ساله و یک دوره 29 ساله تقسیم کنیم، بهتر میتونیم کبیسه رو حساب کنیم. شاید مثال زیر گویا باشه:
    سالهای کبیسه یک قرن اخیر با توجه به دوره‌ها:
    (دورهٔ ۳۳ساله): ۱۲۸۰ - ۱۲۸۴ - ۱۲۸۸ - ۱۲۹۲ - ۱۲۹۶ - ۱۳۰۰ - ۱۳۰۴ - ۱۳۰۸
    (دورهٔ ۳۳ساله): ۱۳۱۳ - ۱۳۱۷ - ۱۳۲۱ - ۱۳۲۵ - ۱۳۲۹ - ۱۳۳۳ - ۱۳۳۷ - ۱۳۴۱
    (دورهٔ ۲۹ساله): ۱۳۴۶ - ۱۳۵۰ - ۱۳۵۴ - ۱۳۵۸ - ۱۳۶۲ - ۱۳۶۶ - ۱۳۷۰
    (دورهٔ ۳۳ساله): ۱۳۷۵ - ۱۳۷۹ - ۱۳۸۳ - ۱۳۸۷ - ۱۳۹۱ - ۱۳۹۵ - ۱۳۹۹ -
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید. اگه خواستین و تونستم بیشتر توضیح میدم.۱۴۰۳

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •