كسي پيرامون تاريخچه يا تاسيس كنندگان اين سايت اطلاعاتي داره؟
كسي پيرامون تاريخچه يا تاسيس كنندگان اين سايت اطلاعاتي داره؟
علي جان تاريخچه خاصي نداره و به تازگي راه افتاده يعني زير 1 سال. ولي كي هستن و چي هستن خدا ميدونه چون حتي يه ايميل براي تماس ندارند. اما دستشون درد نكنه كه سرويس خوبي ميدن اونم فقط براي ايرانيا. ميگم ايرانيا چون دعوتنامشون به زبان فارسي هست...نوشته شده توسط ali.
راستي اوسينا جان اگه فضولي نباشه جريان اين بي فرهنگي چيه عزيز؟؟؟به علت بی فرهنگی ویرایش شد
email برای تماس :نوشته شده توسط Roozedidar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن موسس اين وب سايت .. پسری ايرانی الاصل ۲۲ ساله متولد ايالت Tennesee آمريکا هستند که در حال حاضر در دانشگاه صنعتی....
اهوم...ببخشيد خوب.... خوب چون ايشون تو سايتشون چيزی راجع به خودشون ننوشتند... پس شايد ترجيج می دهند که فعلا ناشناس باقی بمانند..
در هر صورت
ايشون به نظر من يکی از افتخارات اين مملکت هستند...
من خودم بعنوان يه سايت از پرشين گيگ استفاده ميكنم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام منم میگم که میشه کاملا سایت رو در آنجا اپلد کرد و استفاده کرد و البته قبل از اون من نظر هم مثبت داده بودم.
دوستان یه کم کاملتر توضیح بدند ببینیم میشه این کاری که مجتبی جان گفتند را انجام داد یا نه؟
آره قربونش![]()
عزيز معلومه ميشه شما كافي هست سايتت رو طراحي كني و به همون طريق كه كار ميكنه روي كامپيوترت آپلودش كني روي پرشين گيگ. به همين آسوني...نوشته شده توسط Ali_k
براي مثال من الآن اينو برات درست كردم ببيني...
البته همونطور كه گفتم اين يه مثال هست...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان می دنید که هنوز با ftp کار نمیکنه یا این نه کار میکنه و این که آیا php mysql رو پشتیبانی میکنه یا نه تشکر میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)