تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: تبدیل فایل ها حجیم به rar

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوست من

فایل مذکور حاوی یک فایل ایزو از نسخه اولیه ویستا یعنی لانگ هورن است که حدود 730 مگابایت حجم دارد و توسط

برنامه WinZip با فرمت zip فشرده شده است نه فرمت rar با این وجود میزان فشردگی جالب است از 730 مگابایت به 2

مگابایت .تازه از حداکثر قدرت فشرده سازی استفاده نکرده است در صورت استفاده از حداکثر میزان فشرده سازی هم

توسط برانامه وین زیپ هم توسط برنامه وین رار حجم فایل مذکور به 1.2 مگابایت می رسد.

ممنون به خاطر لینک.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فشرده سازي روي اصل حذف تكرار هست
    يعني اگه توي فايل شما هيچ تكراري نباشه هيچ فشرده سازي هم نخواهد بود
    KGB هم يه آشغال بيش نيست !!!!!

الان پرطرفدارترين فشرده ساز جهان WinRar هست و بعدش هم 7-Zip
    من كه از 7-Zip استفاده مي‌كنم

نه KGB نه 7-Zip نه WinRar نه ... نمي‌تونن 700 مگابايت اطلاعات اتفاقي و مورد استفاده رو بكنن 2 مگابايت
    مگه اينكه اون 700 مگابايت طوري تنظيم شده باشه كه همش تكرار يه چيز باشه
    مثلا يه فايل كه از اول تا آخرش توش پر كاراكتر a هست

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام دوستان.

اون فایل Avi که دوستمون میگن، دلیلش اینه که این فایل ویدیویی دارای Microsoft Video 1 (MS-CRAM) Video Encoding هست. کلا هر فایل Avi که دارای این Video Encoding باشه، خیلی خوب فشرده میشه. نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در زمینه فیلمبرداری و عکسبرداری از صفحه مانیتور هست، فیلمهای خود را با چنین فرمتی ذخیره می کند. همچنین با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیز میتونید این کار را انجام دهید.

یک نمونه از فیلمهای فشرده شده (15Mb --> 700Kb): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمنا از نظر من، تمامی نرم افزارهای بزرگی نظیر Microsoft Office یا Microsoft Windows که بسیار فشرده شده اند، کار نکرده و دارای فایلهای Fick هستند. شما در Notepad تعداد بسیاری فاصله (Space) تایپ کنید، بعد آنرا ذخیره کنید. حجمش خیلی زیاد است؛ حالا آنرا فشرده کنید، حجمش بسیار کمتر شد...! (البته لازم به ذکر است که من با این نظر، خدای نکرده قصد زدن هیچگونه حرفی علیه دوستانی که زحمت کشیده اند و این فایلها را گذاشته اند - مانند ardalan_zapata گرامی رو ندارم.)

پیروز و سربلند باشید.

قربانتان : بابک.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •