آقا من نتونستم.
وقتي كارا رو انجام ميدم بلافاصله بعد از شماره گيري ميگه صبر كنيد و بعد ميگه شماره مجاز نميباشد و شروع ميكنه بوق زدن
بايد چه كنم؟
آقا من نتونستم.
وقتي كارا رو انجام ميدم بلافاصله بعد از شماره گيري ميگه صبر كنيد و بعد ميگه شماره مجاز نميباشد و شروع ميكنه بوق زدن
بايد چه كنم؟
با سلام به دوست عزيز
با اين توضيحي كه شما داديد احتمالاً شماره اتصال به شبكه رو اشتباه ميگيريد مثلاً شمارههاي غير ديجيتال يعني اونهايي با اعدادي غير از 9 شروع ميشوند رو بايد رقم اولشون رو دوبار گرفت يعني يك شماره هشت رقمي بايد بگيريد در ضمن يادت باشه كه با توجه به پيام هايي كه منشي گويا ميده عمل كني در ورد شماره تلفن ميگه لطفاً شماره تلفن رو وارد كنيد و سپس دكمه مربع را بزنيد
به نظر من اين كه به شما پيام ميده شماره مجاز نميباشد مربوط به اشتباه گرفتن شماره ميباشد
باز اگه موفق نشدي بهم بگو
والسلام
عزيز بنده از شماره ده رقمي استفاده ميكنم
9092302696
وقتي هم شماره رو ميگيرم محلت مربع گرفتن رو نميده
شما اگه با شبكه هوشمند ميايد بگيد از چه شماره اي استفاده ميكنيد كه جواب داده؟
با سلام به دوست عزيز
اين طور كه معلومه اين شمارهها براي كارت تلفن هوشمند مجاز نيست من از يك شماره ديگر نيز براي اطمينان بيشتر استفاده كردم و دوباره همان پيام مجاز نبودن رو داد
علتي كه من براي اين پيام حدس ميزنم اينه كه سيستم هوشمند اين شمارهها نميتونه هزينه اينترنت رو از كارت تلفن كم كنه و چون فقط هزينه تلفن كم ميشه چون ضرر نكنند اين شماره ها رو براي كارت تلفن هوشمند غير مجاز كردند
ولي شما مطمئن باشيد اگه كارت اينترنت بخريد و شماره هاي اتصال به شبكه اش 7 يا هشت رقم باشد اين پيام رو ديگر نميشنويد
با اميد موفقيت
خوب اينجوري ديگه نميصرفه
يه پول كارت اينترنت بديم. يه پول كارت هوشمند؟
بي خيال. همون روش قديمي رو عشقه
به جاي اين همه دردسر بريد يه Adsl بخرين و خيال خودتون رو از همه چيز راحت كنين.. فكر پول كارت اينترنت يه نفر كه خيلي اينترنت باز باشه به علاوه پول تلفن به اندازه يه اشتراك 64 كيلوبيتي بشه.. بابا ولي كنين اين ديال آپ مسخره رو..
سلام دوست عزيز
شما فكر ميكنيد اگه از اين شماره كه گفتيد استفاده كنيد پول اينترنت نميدهيد؟
نه
شايد هم يادت رفته ولي بايد بدوني كه اگه از اين شمارهها به اينترنت وصل بشي ساعتي 300 تومان پول تلفن روي قبض مياد . به عبارت ديگه دقيقهاي 5 تومان اما اگه شما بريد كارت اينترنت بخريد ديگه پول اينترنت نميديد چون با خريد كارت پول اينترنت رو پرداخت كرديد و فقط پول تلفن رو بايد بديد كه در اين صورت حد اكثر دقيقه اي 2 تومان البته چند ريال كمتر رو بايد پرداخت كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)