عرض كردم كه به ما يوزر هاي معمولي بيشتر از 128 نميدن...
عرض كردم كه به ما يوزر هاي معمولي بيشتر از 128 نميدن...
من دقيقاٌ نمي دونم ولي يكي از دوستام گرفته ما هم مي ريم اونجا دانلود و آپلود مي كنيم![]()
ولي اينجوري بكه به من گفته يه كارت كپچر و يه قيچي(مال ماهواره نه خياطي) مخصوص با يه لمد جدا با اينها مي توني نرم افزار هاي كه خودش ميزاري البته مي توني خودت بهش آدررس فايل بدي تا وايت تو يه چشم يهم زدن بگيرش دانلود كني !!!! خرج اينها يه چيز حدود 80 تا 110 ميشه![]()
بعد با ماهي 20 تومن شارژ با اين سرعت گشت و گذار تو دنياي وب كني!!!![]()
داداش مي دن بايد بگردي پيدا مي كني![]()
سر عتش دو مگ نه دو گيگ !!!!تو ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضيحات كامل رو داده!!!!
با سلام
جناب Y a z d a n در صورتی که سرویس مورد نظر شما همان سرویس های Up to 2Mbps از (Eutelsat W3 (Opensky باشد ، باید خدمت شما عرض کنم که طبق تبلیغات شرکت Opensky در بهترین شرایط ارسال و دریافت با سرعتی در حدود 400kbps تا 2000kbps قادر به دریافت از ماهواره هستید!! (در حال حاضر و به صورت عملی سرعت 400kbps نیز در دسترس نیست)
البته سرعت یاد شده فقط برای حجم تضمین شده مشخص شده و بعد از اتمام حجم (مثلا 800MB برای سرویس Flat) ارتباط شما با سرعت پایین تر (در حدود 128kbps که بستگی به شرایط مختلف دارد) تا پایان محدوده زمانی (یک ماه - سه ماه - شش ماه) ادامه دارد.
من كه گفتم خودم ندارم ولي رفيق داره!!!
ولي مي دونم سرعتش خيلي خفنه!!!
هر چي هست از 33 من كه بهتره![]()
دوستان عزیز
هر کس در این مورد اطلاعات کاملتری داره -مثلا در مورد قیمت و اینکه فیلتر شده هست یا نه و یا حتی محل دریافت - محبت کنه کاملا بقیه رو مطلع کنه...
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)