نیرو دریایی خیلی بهتر از نیرو انتظامیه برو حالش رو ببر، من بدبخت قرار بود مثلا بعد از ظهرا برم سر کار مورد علاقم اما با این وضعیت که سرباز گشت یا سر چهار راه باید باشم رسما دهنم آسفالته![]()
نیرو دریایی خیلی بهتر از نیرو انتظامیه برو حالش رو ببر، من بدبخت قرار بود مثلا بعد از ظهرا برم سر کار مورد علاقم اما با این وضعیت که سرباز گشت یا سر چهار راه باید باشم رسما دهنم آسفالته![]()
بابا دمت گرم امریه هم که داری
امریه درخواست کرده بودی یا نه؟
نه من امريه درخواست نداده بودم
الان بعد آموزشي كدوم نهاد امريه ميرم؟
شهر سيرجان خوبه؟
داداش نمیدونم اگه یه سرچی تو نت بزنی شاید چیزی گیرت بیاد
معلوم نیست کجا امریه باشی، تا اونجایی که من میدونم اگه کسی امریه بخواهد بگیره باید قبل از فرستادن دفترچه با یه نهاد دولتی هماهنگ کنه و بعد از اینکه برگه اعزامش اومد ببره همونجا خیلی دنگ و فنگ داره من که هر چی سعی کردم بگیرم نشد، امریه خوبیش اینه که لباس نظامی به تن نمی کنی و بعد از اتمام سربازیت اگه ببینن کارت خوبه همونجا استخدامت می کنن، رفیق من جهاد امریه داشت وقتی تموم کرد همونجا استخدامش کردن
حالا اگه بخوام اطلاعاتي درمورد امريه بگيرم بايد از كجا بگيرم؟
آخه من هيچ كاري براي امريه نكرده بودم
تو برگه اعزامم نوشته بود: آموزشگاه نيرو دريايي سيرجان (امريه دار)
به نظر من اول یه زنگ بزن نظام وظیفه و پرس و جو کن یا حضوری برو
بعدش برو سراغ نهادهای دولتی مثل جهاد کشاورزی، سازمان بازرگانی و یا جاهای دیگه که دوست داری اونجا باشی و به اونا بگو امریه دارم، اگه نیاز داشته باشن که رو هوا برت میدارن چون نه حقوق میخوان بدن و از یه نفر تحصیلکرده هم استفاده میکنن
مدرک تحصیلیت چیه؟
مهندسي معماري
وقتي نوشته امريه يعني خودشون بايد به يه نهادي معرفي كرده باشن ديگه؟
سلام به همه
اقایون من افتادم جهرم نیرو انتظامی
جهرم چیزه خاصی نداره ؟؟؟شهرش پادگانش؟ اگه نکته ای هست بهم بگید ممنون
راستی بعد آموزشی چقدر احتمالش هست بیوفتم تو خوده شهرم؟ چون شنیدم هر اصفهانی جهرم بیوفته 90 درصد میندازنش تو خوده اصفهان![]()
تا اونجایی که من میدونم طرف باید درخواست امریه خودش بده که امریه براش صادر بشه، این طوری که شما میگین رو من تا حالا نشنیده بودم
شاید اینجوریه که شما میگی
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)