1 مگ نو اینترلیو نه اینترلیو.
اینترلیو همون 300 میمونه....
1 مگ نو اینترلیو نه اینترلیو.
اینترلیو همون 300 میمونه....
حدودا 12.5 مگابایت نمیشه.دقیقا 12.5 مگابایت میشه.اون دوستم گفته بود حدود 10 مگ.الان درستش کردم.
دیشب باز سرعت پایین بود ، الان داشتم با پشتیبانی حرف میزدم ، یارو میگفت شما وقتی سرعتت از 30 کمتر شد باید زنگ بزنی ( چون سرویسم 256 هستش ) . و چیزی که فهمیدم اینه که اینا سرعتا رو نرم افزاری کم میکنن که مثلا سرعت دیشب من رو 60 بود و بالاتر نمیرفت .
خلاصه اینکه پارس آنلاین دیگه نه سرویس خوبی داره و نه پشتیبانی. به نظرم بهتره که تحریمش کنیم. من که وقتی سرویسم تموم شه تحریمش میکنم ، به شما هم پیشنهاد می کنم تحریمش کنین !
خب اینی که منم گفتم خلاصه ی همینی که تو گفتی بود!
تو نوشته بودی میشه 100 مگ!
من اینو گفتم!
آره دقیقا میشه 12.1 مگابایت!
آره درسته جا افتاد اون نووو!
این که میشه 102400
تو نوشتی میشه 12000
یه صفر جامیندازی
اینی که گفتی میشه 12 مگ
Last edited by amir_n71; 19-10-2012 at 12:46.
مزخرفترین شرکتی که تو این چند سال بودم پارس انلاینه.....من شدیدا منتظرم حجمم تموم بشه سریع برم اسیاتک همسایمون داره تو روز سرعتش 400 شبها از یک تا 9 صبح با حدود 200 دانلود میکنه.............
من نوشتم 100 مگابیت.ننوشتم 100 مگ.من اگه جایی مگ خالی بنویسم میرم خودمو میندازم تو دریا.به جون خودم راست میگم.
عزیز من هی ننویس مگ.مثل اینکه به جای دلار بگی دول.
مگابایت با مگابیت زمین تا آسمون فرق داره.هر یک مگابایت برابره با 8 مگابیت.تو ابتدائی ترین کتابای آموزش کامپیوتر این جزو اولین دروسشونه.
اونیم که گفتم دقیقا میشه 12.5 مگابایت.چیزی به اسم مگ وجود نداره.100 مگ یعنی چی؟ یا مگابایت یا مگابیت.که در مورد ارتباطات اینترنتی باید مگابیت باشه.
Last edited by csssaeed; 19-10-2012 at 15:16.
عالی ! راستی امیر جان من تازگی به مشکل تایم اوت برخورد کردم...
می خواستم کمکم کنی troubleshoot کنمش.
اگر میشه یه صفحه داس COmmand Prompt باز کن و پینگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 رو برام بگیر.
با این کماند ها :
ping 4.2.2.4 -n 500
ping 8.8.8.8 -n 500
بعد 500 تا پکت خوشت تموم میشه. تموم که شد ازت می خوام اون قسمت پایین رو که تعداد سند شده ها و رسیو شده ها با درصد تایم اوت رو کپی کنی اینجا برام بذاری.
و لطفا MTU مودمت رو هم چک کن ببین رو چند ست شدهو خیلی لطف میکنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)