میتونین هر وقت که خواستین طرحتون رو عوض کنید ولی طرح قبلی با این کار از بین میره.
میتونین هر وقت که خواستین طرحتون رو عوض کنید ولی طرح قبلی با این کار از بین میره.
برای منم اینجوری شده بود مجبور شدم دوباره مدارک فرستم
زنگ بزنید به پشتیبانی
توجه توجه
مواظب کلاهبرداری جدید مبین نت باشید!!
من امروز اشتراکم رو شارژ کردم اما بجای 30 روز 28 روز شارژ کرد بجای اینکه بابت قطعی ها جبران کند از اشتراک جدید هم روز کسر میکند.
Last edited by DVBS; 05-02-2014 at 02:28.
راستش حرفشون کمی غیرمنطقی هست، بخصوص که توی توضیحات فنی وایمکس خوندم که اگه مودمهای وایمکس منطقهای سیگنال قویتر داشته باشن برای کل شبکه اون منطقه بهتر هست. انگار مودمها یه جوارایی به باقی هم وصل هستن و مودم قویتر باعث تقویت شبکه میشه. اگه خواستین متن اصلی رو که مال یه مقاله خارجی هست رو برای خوندن بفرستم.
درضمن اینجوری اگه کسی آنتن تقویتکننده هم وصل کنه چون مودمش قویتر میشه، یعنی توی شبکه مشکل ایجاد میکنه؟ داشتم فکر میکردم شاید امواجش برای مردم اطرف خطرناک هست یا مودم روی سیستمهای مخابراتی دیگه مثل بیسیم نویز ایجاد میکنه که گفتن مزاحمت داره.
من تغییر طرح دادم به 1 مگ نامحدود حجمی ولی بلقی مانده رو نوشته 2/13 گیگ این چیه الان؟باقی مانده طرح دو مگه که داشتم؟یعنی این بره بعدش که قطع نمیشه میتونم تا 30 گیگ دانلود داشته باشم؟
مال من هم 28 روز شد نه 30 روز نمیدونم چراشو
از دوستان کسی مشترک مبین نت در رشت هست؟ درباره کیفیتش سوال دارم
از دوستانی که از سرویس نامحدود 512 و 1 مگ استفاده می کنند ممنون میشم بگن سرعت دانلود و باز کردن صفحات وبشون چطوره و روزی چقدر دانلود میتونن بکنن
دوستان گرامی. به صفحه ی اصلی وبسایت مبین نت برید و روی دکمه ی "دریافت هدیه ی وایمکس مبین نت" که قرمزه و بزرگه کلیک کنید و مشخصات رو پر کنید و مراحل رو دنبال کنید تا 1 گیگ شارژ هدیه بگیرید.
تابحال توی این چند سال همچین چیزی از مبیننت ندیده بودم. جالبه که توضیح هم نداده که برای چی کادو میده. هر چی هست باز یه کم کمک شد که کمتر شارژ بخرم. ممنون که اطلاعرسانی کردین.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)