تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1999 از 2365 اولاول ... 9991499189919491989199519961997199819992000200120022003200920492099 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,981 به 19,990 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

صداش که قشنگه ! ولی ببین اساتید چی میگن !درضمن میبینی که پخشش هم درست حسابیه ! شما هم به نظرم اون مدل پخش سونیو نگیر ! اصلا تنظیمات درست و حسابی نداره برای صدا !
    ضبط که قرار شد کنوود بگیرم ضبط کنوود هم اینجا کم هست همه مغازه ها میگن فقط پایونر اونایی هم که کنوود دارن مدل 463 رو میدن 310-330 تومن فقط یه مغازه پیدا کردم مدل 463 رو گفت 255 تومن باند 6950 سونی هم گفت 180 تومن هزینه نصب هم گفت نمیگیریم
    به نظر شما 463 کنوود میتونه مثل 300uvm صدای باند 6950 رو دربیاره؟
    چون این که تو کلیپ بود ضبطش 300uvm بود
    Last edited by farshad0123; 12-04-2016 at 22:25.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام--امیرحسین جان--
    1- ببخشید اقای همتی چه کسی است؟/
    2-چون شهرستان هستم(مشهد)می توانم به ایشان اعتماد کنم وجنس خوب وسالم به من بده؟؟
    3-ایا درسته سری 7 کنوود مشکل هنگی وکندی دارد--ایا خریدش الان توجه دارد---
    تشکر که محبت می کنید جواب من را می دهید---
    من کندی تو کارش ندیدم.نمیدونم این رو کی بهتون گفته.
    اقای همتی هم تو سایت تی تی و سایت پی تی.فروشگاه مجازی دارن و اهل سمنان هستن.
    بله قابل اعتماد و ادم صادق و درستکاری هستن.اگر نتونستین پیدا کنین تاپیکشون رو یه پیام خصوصی به من بدین.

3. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

درود بر دوستان.برای سابjbl gt5 باکس چند لیتری بگیرم که کوبش و ویبره قوی با هم داشته باشه و پرتاب بیس قدرتی داشته باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ضبط که قرار شد کنوود بگیرم ضبط کنوود هم اینجا کم هست همه مغازه ها میگن فقط پایونر اونایی هم که کنوود دارن مدل 463 رو میدن 310-330 تومن فقط یه مغازه پیدا کردم مدل 463 رو گفت 255 تومن باند 6950 سونی هم گفت 180 تومن هزینه نصب هم گفت نمیگیریم
    به نظر شما 463 کنوود میتونه مثل 300uvm صدای باند 6950 رو دربیاره؟
    چون این که تو کلیپ بود ضبطش 300uvm بود
    سلام .
    دوست عزیز از روی کلیپ نمیتونی در مورد صدا قضاوت کنی .
    ضمنا قدرت بیس هم بنظر من چندان ملاک خوبی برای انتخاب نیست .
    و به علاوه اگر میخواهید بدون آمپ استفاده کنید اصلا 7158 نخرید . با اون مگنت به اون بزرگی ، اصلا صداش با پخش در نمیاد ، و یک آمپ میخواد تا بتونه یک صدایی بده ولی صداش خیلی خوبه هم حجم و هم کیفیت .
    در مورد پخش هم من قبلا x400 داشتم الان 300uvm ، بنظرم صدا گرفتن از x400 خیلی بهتر و ساده تره ! همینطور کیفیت پنلش هم بالاتره (بخصوص در مورد تکمه ها) .
    ولی تنظیمات 300uvm خیلی بیشتره که البته از نظر من خیلیاش هم اضافی هست و رنگ و لعاب به صدا میده که خاموششون کردم .
    اما بعد از پخش مهمترین چیز اسپیکر هست که هر کدوم صدای خاص خودشون رو دارن .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عضو جدیدام .از مطالب مفید انجمن استفاده کردم هرچند برام سنگین بود چون من دو سه روز بیشتر نیست دنبال اشنا شدن با سیستم صوتی خودرو هستم علت هم خرید یه پخش و یه جفت بلند گو خوب بود.ودر حال حاضر پول ام 400 تومنه و فقط میخوام بهترین چیزی که میشه با این پول خرید رو بشناسم.با تحقیقی که کردم من اگه بتونم جنس کار کرده سالم بخرم میتونم مدل بهتری بخرم در همین راستا متوجه شدم در زمینه بلندگو کنود 718 گزینه بدی نیست با حدود قیمت 160 (دست دوم)ولی در مورد پخش برام کمی گیج کننده بود بخاطر همین بعد چرخیدن تو سایتها احساس کردم میتونم از تجربیات دوستان استفاده کنم.اگه پیشنهاد خوبی بدین ممنون شما میشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عضو جدیدام .از مطالب مفید انجمن استفاده کردم هرچند برام سنگین بود چون من دو سه روز بیشتر نیست دنبال اشنا شدن با سیستم صوتی خودرو هستم علت هم خرید یه پخش و یه جفت بلند گو خوب بود.ودر حال حاضر پول ام 400 تومنه و فقط میخوام بهترین چیزی که میشه با این پول خرید رو بشناسم.با تحقیقی که کردم من اگه بتونم جنس کار کرده سالم بخرم میتونم مدل بهتری بخرم در همین راستا متوجه شدم در زمینه بلندگو کنود 718 گزینه بدی نیست با حدود قیمت 160 (دست دوم)ولی در مورد پخش برام کمی گیج کننده بود بخاطر همین بعد چرخیدن تو سایتها احساس کردم میتونم از تجربیات دوستان استفاده کنم.اگه پیشنهاد خوبی بدین ممنون شما میشم.
    سلام دوست عزیر اصلا به 718 حتی فکر هم نکن و دنبال جنس دست دوم هم نباش یکم صبر کن بودجه تو بیشتر کن فعلا به این پولت یه پخش خوب با قیمت مناسب مثل x400 یا u300 بخر بعد هم یه باند کیفیتی e69x بخر با یه امپ کنوود 527 بگیر با بودجه کم این بهترین گزینه هست

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام .
    دوست عزیز از روی کلیپ نمیتونی در مورد صدا قضاوت کنی .
    ضمنا قدرت بیس هم بنظر من چندان ملاک خوبی برای انتخاب نیست .
    و به علاوه اگر میخواهید بدون آمپ استفاده کنید اصلا 7158 نخرید . با اون مگنت به اون بزرگی ، اصلا صداش با پخش در نمیاد ، و یک آمپ میخواد تا بتونه یک صدایی بده ولی صداش خیلی خوبه هم حجم و هم کیفیت .
    در مورد پخش هم من قبلا x400 داشتم الان 300uvm ، بنظرم صدا گرفتن از x400 خیلی بهتر و ساده تره ! همینطور کیفیت پنلش هم بالاتره (بخصوص در مورد تکمه ها) .
    ولی تنظیمات 300uvm خیلی بیشتره که البته از نظر من خیلیاش هم اضافی هست و رنگ و لعاب به صدا میده که خاموششون کردم .
    اما بعد از پخش مهمترین چیز اسپیکر هست که هر کدوم صدای خاص خودشون رو دارن .
    اینجا x400 و 300u رو میدن 350تومن ولی 463 رو 255 تومن پیدا کردم با هزینه نصبش خواستم بدونم مدل 463 با 300u تفاوتی داره تو جنس و قدرت صدا؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

یک نفر منو راهنمایی کنه ممنون میشم!!
    من میخوام
    پخش Pionner 2850 و باند Pionner 6975 V2 رو روی تیبا2 نصب کنم
    فعلا همین 2 تیکه
    و 1-2 ماه دیگه آمپ Pionner A3602 اضاف کنم بهش!
    اولا" میخواستم ببینم چطوری اصل بودن قطعات و بفهمم؟!
    آیا همین گارانتی پایونیران کافیه یا نه؟!
    دوما" آیا این 3 تا تکه که معرفی کردم باهم سازگارن و کیفیت خوبی میده یا نه؟!
    سوما" اینکه من میخوام 2 ماه بدون آمپ استفاده کنم رو باندام تاثیر منفی نمیذاره؟!
    و از همه آخر این آمپه 400 واته و باندا 500 وات میخواستم بدونم این یعنی آمپ در مقابل باند ضعیفه و کیفیت خوبی نمیده یا به این مسائل ربط نداره!!
    نصاب گفت این ماله برقشه ربطی به کیفیت نداره!!!
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    چند وقته منتظرم!

کاربر فعال نرم‎افزار و سیستم‎عامل Pr0m3en's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

درود
    با 500 تومن سیستم ماشین رو یه جلائی داد.
    صدا میخوام بیشتر ضبطم هم سیدی خوره سادس و حرفه ای نیست
    مرسی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیر اصلا به 718 حتی فکر هم نکن و دنبال جنس دست دوم هم نباش یکم صبر کن بودجه تو بیشتر کن فعلا به این پولت یه پخش خوب با قیمت مناسب مثل x400 یا u300 بخر بعد هم یه باند کیفیتی e69x بخر با یه امپ کنوود 527 بگیر با بودجه کم این بهترین گزینه هست
    سلام متشکرم بابت راهنمای.اطلاع دارین مجموع این وسایلی که معرفی کردین حدودا چقد میشه با نصب؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •