مشکل از سیم کشی خونه ... پست قبلیم رو بخون (19982)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مشکل از سیم کشی خونه ... پست قبلیم رو بخون (19982)
سیم ها رو نگاه کردم ، مشکلی نداشت تا جایی که من دیدم ...
اخه مشکل اینجاست اگه ار سیم کشی و اینا هست چرا باید از شب از قطعی ها شروع بشه ؟ در طول روز مشکلی ندارم .
از خود Isp نمی تونه باشه ؟
پس یک زنگ بزن ISP بگو بوختو عوض کنند ممکنه اون بوخت مشکل داشته باشه
پسر دایی من چند روز قبل شارژ ماهیانش تمام شد از شرکت اندیشه خود به خود منتقل شده به 2020
الان خیلی راضیه از سرعتش
سرعت 1 مگ 5 گیگ شارژ کرده سرعتش در روز 240 هستش
چجوریه بعضی از دوستان اینقد از 2020 شاکین یک سری هم خیلی تعریف میکنن ازش![]()
Last edited by clau; 22-06-2014 at 16:39.
مخابرات عالی بود، خیلی خوب بود
الان دو سه ماه داغون شده
من 256 داشتم 4 گیگ
سرعت 130 بود تو ساعت رایگان هم 70 ولی الان تو ساعت عادی 60 تو رایگان بین 10-30 متغیره
زنگ زدم می گن باید سرعتت حداقل 60 باشه، می گم حداکثر 60 می شه، می گه رسیدگی می کنیم ولی....
مخابرات وضعیت با ثباتی داست تا اینکه تصمیم گرفت کلا یه سری تغییرات ایجاد کنه. یوزر ها مخابراتی اندیشه و یوزر های ضحی کیش به طور اتومات به آشنای اول (مخابرات جدید) منتقل شدند و از این جا بود که تغییرات آغاز شد. یکی دو ماهی طول کشیده که آشنای اول بتونه به ثبات برسه. مثلا تا همین چند روز پیش اصلا سرویس نامحدودی برای خرید وجود نداشت و سرویس خرید خیلی بی نظم بود اما الان کم کم دارن اضافه می کنند. تازه تو همین چند روز گذشته 128 و 256 نامحدود رو اضافه کردند. تو این دو سه ماهه خیلی به ما سخت گذشت اما الان کم و بیش راضیم! 1 مگابیت 5 گیگ گرفتم سرعتم 250 ــه که طبیعی و نرمال و خوبه و من راضیم. البته تازه چند روزه که وضع این طوریه و امیدوارم چند وقتی ثبات داشته باشه!
بله همین طور بود
من از 2020 و به اسم مخابرات گرفتم، حالا می گن تو ضحی کیش بودی (که خیلی خوب بود) الان منتقل شدی مخابرات یکم وضعت نسبت به یوزرهای مخابرات بد تره....
شما هم ضحی بودید؟
از کی 1 مگ گرفتید؟
قبلش چی داشتید و چطور بود؟
مخابرات 2020 هم محدودیت دانلود گذاشته الان 2 3 روزه سرویس 2 مگ سر ساعت 1 شب سرعت دانلود از 250 میاد رو 25
تست سرعت شبانه
![]()
Last edited by minime; 25-06-2014 at 01:32.
بله ضحی کیش بودم. تو ضحی با 128 محدود سرعت دانلود تا 250 می رفت! ولی از وقتی که انداخته شدم (!) تو آشنای اول 128 محدود 30 تا بیشتر نمی رفت. یه هفته هست 1 مگ محدود گرفتم و سرعت رو 250 ــه که البته این نرماله نه ماله ضحی! دانلود شبانه هم واسم مهم نیست. فکر کنم همون 50 باشه! کلا داره امیدواره کننده پیش میره!
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)