چرا کسی شهید هاشمی نژاد نیشابور نیوفتاده؟
بروبچ؟؟؟؟![]()
چرا کسی شهید هاشمی نژاد نیشابور نیوفتاده؟
بروبچ؟؟؟؟![]()
دقیقا باید راس ساعت حتی یه مقدار زود تر اونجا باشی . تعطیل و غیر تعطیل نداره چون کاری قرار نیست بکنن .
اول میری تو ، یکی میاد تو اون تاریکی یه مقدار صحبت میکنه و سرباز شدن شما رو تبریک میگهو آرزوی سلامتی
میکنه براتون بعد به اونایی که همون تهران هستن میگن تا ساعت مثلا 9 خودتون رو به مرکز آموزش معرفی کنید و اونایی هم که شهرستان هستن رو برگه سفیداشون رو میگیرن و یه برگه بلیت میدن برا ترمینال که ساعت حرکت معمولا عصر روز بعد هست که شما تا صبح روز شنبه تو مرکز آموزشت حاضر باشی و یا علی مدد...
تا سمنان هم حدود 4 ،5 ساعت راه هست + تایم لازم برای خروج از ترمینال که کمتر از 1 ساعت هست.
الانم مثل قدیم نیست که ، بابای من رفت تو بپرسه سربازیش چطوریه همونجا سوار اتوبوس کرن بردنش.![]()
Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 04-02-2014 at 14:06.
به به ظاهرا ارتش کنترات 02 برداشته!
منم اونجا افتادم
جمع بچه های پی 30 جمعه پس
یادتون باشه قبل روز اعزام هماهنگ کنیم قریب نباشیم D:
در مورد اونجا هم هرچی خوندم تا الان خوبیش بوده پس نگران نباشیم بیخودی
فقط کسی تجربه اعزام تو اسفند رو داره اینجا؟ میگن عالی ترین ماه اعزامه ظاهرا ، کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه
Last edited by 125; 04-02-2014 at 15:42.
یادش بخیر چه زود تموم کردمچه دورانی داشتیم
آخه خوبیاش رو وقتی افسریه بوده میگن
نمیدونم چند وقته رفته پرندک، خب به خاطر دورتر شدن از شهری مثل تهران، و کمتر بودن امکانات شاید خیلی هم خوب نباشه، اما به قول دوستمون نسبت از خیلی آموزشگاه ها هتله.
نه اتفاقا من راجع به همین مکان فعلیش خوندم، میگن نوسازه و امکانات کاملی داره
از برج 4 رفته پرندک ظاهرا
اگر افسریه بود که من یکی صفا میکردم دیگهبا یه brt میرفتم میومدم
از کجایی شما ؟
تو این دو سه روز که پست ها رو میخونم به خودم میگم عجب بابا همه یا افتادن تهرون یا پرندک!و این فقط منم که افتادم نیرو انتظامی باهنر کرمان
..دم به این شانس
آقا من افتادم سيرجان نزديكه كرمان هس
خخخخخعع![]()
هم اکنون 35 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 35 مهمان)