تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1998 از 2199 اولاول ... 9981498189819481988199419951996199719981999200020012002200820482098 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,971 به 19,980 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    مدتی بود مودم رو کنار گذاشته بودم و طرحم تموم شده بود
    حالا رفتم ببینم اوضاع چطوره یه طرح جدید رو فعال کنم اما توی صفحه مشترکین فقط دو تاطرح 128 بود که میشد فعال کرد!!!
    قضیه چیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من به طور میانگین روزانه یک گیگ ترافیک مصرفیمه میخواستم سرویس نامحدود مبین نت بگیرم سرعتش در حد 50 کیلوبایت هم باشه قابل قبوله لطفا راهنمایی کنید کدوم سرویس رو بگیرم . آیا در صورت مصرف بیش از حد سرعت رو میارن پایین؟
    با تشکر
    بهتر بود که بودجتون رو میگفتید، تا 100 تومن هم نمیتونید یک ماه سرعت 20 30 کیلو (سرویس 128) داشته باشید، چبرسه به 50.
    سرویسها نامحدودش هست که نهایت 20 کیلوبایت سرعت میده، مگراینکه طرح اداری بگیرید

ولی اگر مشکل هزینه ندارید، طرحای بلند مدت 512 و یه مگ خوبه، حالا خیلی وقته ندیدم تعرفه هارو ولی برای مثال میتونی 25 گیگ 6 ماه 1 مگ بگیرید، 200 تومن، اگر حجم تموم شد دوباره از اول این 20 گیگ رو تمدید کنید 200 تومن، چون اگر آزاد بخوای حجم بگیری ازین گرون تر درمیاد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان من به طور میانگین روزانه یک گیگ ترافیک مصرفیمه میخواستم سرویس نامحدود مبین نت بگیرم سرعتش در حد 50 کیلوبایت هم باشه قابل قبوله لطفا راهنمایی کنید کدوم سرویس رو بگیرم . آیا در صورت مصرف بیش از حد سرعت رو میارن پایین؟
    با تشکر

الان مبین‌نت فقط ۴ سرویس نامحدود داره که هنوزم همشون یک به ده هستن ﴿توی ADSL مدتیه که این اشتراک شده یک به هشت﴾. این یعنی برای سرعت یک مگ در اوج ترافیک که اکثراً زیاد پیش می‌یاد، سرعت شما به ۱۲۸ می‌رسه که یک چهارم حداقل درخواست شما یعنی ۵۰ کیلوبایت در ثانیه هست. به عبارت بهتر هیچ طرح نامحدود فعلی مبین‌نت به شما جواب نمی‌ده.
    اما اگه بخواهید طرح حجمی بگیرید که با توجه به حداقل سرعت مورد نظرتون طرح ۷۲ مگابایت ۶ ماهه سرعت ۵۱۲ هست که فقط بهتون روزی ۴۰۰ مگابایت می‌ده و شما روزی یک مگابایت خواستین.

اینجوری یا باید سرعت و یا حجم روزانه مورد نظرتون رو کم کنید یا با خرید گیگابایت بیشتر حجم مورد نظر روزانه رو تامین کنید.

البته بگم چون شما فقط صحبت از دانلود روزانه کردین دیگه از بخش شبانه که ۲ شب تا ۸ صبح مجانی هست چیزی نگفتم. توی سرعت ۵۱۲ حجمی می‌تونید توی این مدت هم حدود یک مگابیت دریافت کنید که به حجم روزانه‌تون اضافه می‌شه و می‌تون سقف مورد نظرتون رو تامین کنه و دیگه نیاز به خرید شارژ اضافه نداشته باشید. بماند اگه بتونید دانلود شبانه رو به دانلود روزانه ترجیح بدین که سرعت‌های بالاتر یعنی یک و یا دو براتون به صرفه‌تر هست چون شبها بیشتر می‌تونید دانلود کنید.
    یعنی الان مونده به اینکه چه ساعتهایی بیشتر اینترنت رو نیاز دارین.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان از کجا میشه آنتن خارجی برای مودم HUAWEI BM632w گیر آورد. همونطور که میدونید مبین نت دیگه مودم خارجی نمیاره برای فروش چون هم گرون هم وای فای نداره هم میگن برای شبکشون مشکل ایجاد میکنه.وضعیت سیگنالم افتضاحه اگه میشه راهنمایی کنید ببینم آنتن همین مودم ها رو کجا میتونم گیر بیارم.

این که می‌گن برای شبکه مشکل ایجاد می‌کنه رو نگفتن برای چی هست؟ چون برای باور اول می‌شنوم و برام جالب هست.
    در مورد آنتن هم چند بار بحث شده و حتی از سایتهای خارجی سازنده و فروشنده هم کلی مطلب اینجا فرستاده شده. ولی هنوز هیچ کس رو ندیدم که بیاد بگه تونسته این آنتن‌ها رو گیر بیاره. کلاً نمی‌دونم چرا توی بازار ایران با وجود مشتری بالقوه فوق‌العاده زیاد برای آنتن تقویتی وایمکس و LTE تنها می‌شه آنتن تقویتی وای‌.فای رو پیدا کرد و اون دو وجود نداره. الان خودم یه مودم USB سیم‌کارت‌خور دارم که می‌شه بهش آنتن تقویتی‌ وصل کرد ولی هیچ نتونستم براش چیزی پیدا کنم. در صورتی که توی سایتهای خارجی حتی ده دلار هم قیمت نداره، ولی اینجا نایاب هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان

من میخوام از مودم outdoor مبین نت به صورت وایرلس استفاده کنم وبرای این منظور در نظر دارم از یک مودم TP-Link 8901 به عنوان اکسس پوینت استفاده کنم . حالا نمیدونم تنظیمات آنها باید به چه صورت باشه؟ لطفا راهنمایی کنید.

با سپاس

پيش فرض

این که می‌گن برای شبکه مشکل ایجاد می‌کنه رو نگفتن برای چی هست؟ چون برای باور اول می‌شنوم و برام جالب هست.
    در مورد آنتن هم چند بار بحث شده و حتی از سایتهای خارجی سازنده و فروشنده هم کلی مطلب اینجا فرستاده شده. ولی هنوز هیچ کس رو ندیدم که بیاد بگه تونسته این آنتن‌ها رو گیر بیاره. کلاً نمی‌دونم چرا توی بازار ایران با وجود مشتری بالقوه فوق‌العاده زیاد برای آنتن تقویتی وایمکس و LTE تنها می‌شه آنتن تقویتی وای‌.فای رو پیدا کرد و اون دو وجود نداره. الان خودم یه مودم USB سیم‌کارت‌خور دارم که می‌شه بهش آنتن تقویتی‌ وصل کرد ولی هیچ نتونستم براش چیزی پیدا کنم. در صورتی که توی سایتهای خارجی حتی ده دلار هم قیمت نداره، ولی اینجا نایاب هست.
    دیگه نپرسیدم.

7. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    مدتی بود مودم رو کنار گذاشته بودم و طرحم تموم شده بود
    حالا رفتم ببینم اوضاع چطوره یه طرح جدید رو فعال کنم اما توی صفحه مشترکین فقط دو تاطرح 128 بود که میشد فعال کرد!!!
    قضیه چیه؟
    دوستان توجه فرمائید

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شما باید مدرکی برای سرعت بالاتر ارائه نمایید

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

بچه ها من یک ماه و نیمه مودم جیبی طرح 2 مگ 6 ماهه محدود گرفتم الان میتونم طرحمو به 1 مگ نامحدود تغییر بدم یا نه؟تراز مالی هم دارم

از این جهت میپرسم چون میخوام بدونم باید 6 ماه پر بشه یا میشه الان بعد یک ماه و نیم تغییر داد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما باید مدرکی برای سرعت بالاتر ارائه نمایید
    خب اون رو که قبلا داده بودم، سرعت 1 مگ و 512 رو قبلا داشتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •