سلام
مدتی بود مودم رو کنار گذاشته بودم و طرحم تموم شده بود
حالا رفتم ببینم اوضاع چطوره یه طرح جدید رو فعال کنم اما توی صفحه مشترکین فقط دو تاطرح 128 بود که میشد فعال کرد!!!
قضیه چیه؟
سلام
مدتی بود مودم رو کنار گذاشته بودم و طرحم تموم شده بود
حالا رفتم ببینم اوضاع چطوره یه طرح جدید رو فعال کنم اما توی صفحه مشترکین فقط دو تاطرح 128 بود که میشد فعال کرد!!!
قضیه چیه؟
بهتر بود که بودجتون رو میگفتید، تا 100 تومن هم نمیتونید یک ماه سرعت 20 30 کیلو (سرویس 128) داشته باشید، چبرسه به 50.
سرویسها نامحدودش هست که نهایت 20 کیلوبایت سرعت میده، مگراینکه طرح اداری بگیرید
ولی اگر مشکل هزینه ندارید، طرحای بلند مدت 512 و یه مگ خوبه، حالا خیلی وقته ندیدم تعرفه هارو ولی برای مثال میتونی 25 گیگ 6 ماه 1 مگ بگیرید، 200 تومن، اگر حجم تموم شد دوباره از اول این 20 گیگ رو تمدید کنید 200 تومن، چون اگر آزاد بخوای حجم بگیری ازین گرون تر درمیاد
الان مبیننت فقط ۴ سرویس نامحدود داره که هنوزم همشون یک به ده هستن ﴿توی ADSL مدتیه که این اشتراک شده یک به هشت﴾. این یعنی برای سرعت یک مگ در اوج ترافیک که اکثراً زیاد پیش مییاد، سرعت شما به ۱۲۸ میرسه که یک چهارم حداقل درخواست شما یعنی ۵۰ کیلوبایت در ثانیه هست. به عبارت بهتر هیچ طرح نامحدود فعلی مبیننت به شما جواب نمیده.
اما اگه بخواهید طرح حجمی بگیرید که با توجه به حداقل سرعت مورد نظرتون طرح ۷۲ مگابایت ۶ ماهه سرعت ۵۱۲ هست که فقط بهتون روزی ۴۰۰ مگابایت میده و شما روزی یک مگابایت خواستین.
اینجوری یا باید سرعت و یا حجم روزانه مورد نظرتون رو کم کنید یا با خرید گیگابایت بیشتر حجم مورد نظر روزانه رو تامین کنید.
البته بگم چون شما فقط صحبت از دانلود روزانه کردین دیگه از بخش شبانه که ۲ شب تا ۸ صبح مجانی هست چیزی نگفتم. توی سرعت ۵۱۲ حجمی میتونید توی این مدت هم حدود یک مگابیت دریافت کنید که به حجم روزانهتون اضافه میشه و میتون سقف مورد نظرتون رو تامین کنه و دیگه نیاز به خرید شارژ اضافه نداشته باشید. بماند اگه بتونید دانلود شبانه رو به دانلود روزانه ترجیح بدین که سرعتهای بالاتر یعنی یک و یا دو براتون به صرفهتر هست چون شبها بیشتر میتونید دانلود کنید.
یعنی الان مونده به اینکه چه ساعتهایی بیشتر اینترنت رو نیاز دارین.
این که میگن برای شبکه مشکل ایجاد میکنه رو نگفتن برای چی هست؟ چون برای باور اول میشنوم و برام جالب هست.
در مورد آنتن هم چند بار بحث شده و حتی از سایتهای خارجی سازنده و فروشنده هم کلی مطلب اینجا فرستاده شده. ولی هنوز هیچ کس رو ندیدم که بیاد بگه تونسته این آنتنها رو گیر بیاره. کلاً نمیدونم چرا توی بازار ایران با وجود مشتری بالقوه فوقالعاده زیاد برای آنتن تقویتی وایمکس و LTE تنها میشه آنتن تقویتی وای.فای رو پیدا کرد و اون دو وجود نداره. الان خودم یه مودم USB سیمکارتخور دارم که میشه بهش آنتن تقویتی وصل کرد ولی هیچ نتونستم براش چیزی پیدا کنم. در صورتی که توی سایتهای خارجی حتی ده دلار هم قیمت نداره، ولی اینجا نایاب هست.
دوستان
من میخوام از مودم outdoor مبین نت به صورت وایرلس استفاده کنم وبرای این منظور در نظر دارم از یک مودم TP-Link 8901 به عنوان اکسس پوینت استفاده کنم . حالا نمیدونم تنظیمات آنها باید به چه صورت باشه؟ لطفا راهنمایی کنید.
با سپاس
دیگه نپرسیدم.
![]()
دوستان توجه فرمائید![]()
شما باید مدرکی برای سرعت بالاتر ارائه نمایید
بچه ها من یک ماه و نیمه مودم جیبی طرح 2 مگ 6 ماهه محدود گرفتم الان میتونم طرحمو به 1 مگ نامحدود تغییر بدم یا نه؟تراز مالی هم دارم
از این جهت میپرسم چون میخوام بدونم باید 6 ماه پر بشه یا میشه الان بعد یک ماه و نیم تغییر داد؟
خب اون رو که قبلا داده بودم، سرعت 1 مگ و 512 رو قبلا داشتم![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)