من از اندیشه منتقل شدم اشنای اول دیروز اینترنت1 مگ 5 گیگ گرفتم
دیروز سرعت از 150 بود تا 250 ولی الان سرعت شده 50 60 فقط واسه من اینجوری شده یا مشکل سراسریه ؟؟؟![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من از اندیشه منتقل شدم اشنای اول دیروز اینترنت1 مگ 5 گیگ گرفتم
دیروز سرعت از 150 بود تا 250 ولی الان سرعت شده 50 60 فقط واسه من اینجوری شده یا مشکل سراسریه ؟؟؟![]()
اندیشه
سرویس 256- 5 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوبه
اسپند دود کن واسش چشم نخوره
تو ساعت رایگان چطوره؟
Last edited by samin_panahi; 20-06-2014 at 19:32.
دوستان کسی پارس آنلاین نداره؟ من خط 776 دارم مرکز محبی همونطور که گفتم سرعتم از 50 بالاتر نمی ره من تا حالا از پارس انلاین نت نگرفته بودم مال همه همینطوره یا من فقط مشکل دارم؟ من تا همین چند وقط پیش از صبانت نت می می گرفتم سرعت دانلودم تا 250 هم می رسید ولی چون خیلی قطعی داشت اومدم بیرون . اگه کلا پارس اینجوریه دیگه تمدید نکنم!!!! عجب غلطی کردما![]()
گير الكي ميدين چيه برادر من! تو خود سايت بليزارد نوشته ميانگين مصرف ساعتي 20 مگه! منم 4 تا isp عوض كردم تا الان دفعه اولم نيست adsl ميبينم! وقتي ميگم اين مصرف 2 برابره يعني ميدونم كه ميگم!
سلام. دوستانی که اندیشه هستید خط 8 خواهشا بگید امروز مشکل قطعی داشتید یا نه؟ من از صبح تا الان هر نیم ساعت یه بار چراغ اینترنتم میره بعد 5 دقیقه دوباره میاد، خسته شدم. زنگ هم زدم میگه مشکل از طرف ما نیست...ممنون میشم یه خبری بدید...
اندیشه سرعت پورتها رو برده بالا ، اگه به هر دلیلی کیفیت خطت پایین باشه باعث میشه قطع و وصل بشی.
این فایل پی دی اف رو بخون: (خاموش شدن چراغ لینک)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان برا من یه مشکل عجیبی پیش اومده ...
از ساعت 8 ، 9 شب به بعد نتم قطع وصل میشه ، به این صورت که چند تا تایم اوت میده ... بعد چراغ ADSL میپره . زمان رایگان هم دیگه به اوج خودش میرسه ، هر 5 دقیقه یه به بار دی سی میشم ...
چندین بار زنگ زدم پشتیبانی میگن از ما نیست و مشکل از خودته ! طرف اومده بهم میگه چراغ ADSL چطور خاموش میشه ! :|
خلاصه مودم رو عوض کردم ، اسپلیتر رو عوض کردم / جدا کردم ، سیم لن رو عوض کردم ، به یه پریز دیگه زدم ، همه تلفن ها رو در اوردم ... بازم نتیجه ای نداد .
مشکل نویز هم گویا ندارم ، چند تا از دوستان گفتن خطم تا 10 مگ هم ساپورت میکنه .
یوزر و پسورد یکی از دوستام ، که یه سرویس دیگه رو داشت هم گرفتم و وصل شدم ، بازم مشکل قعطی داشتم .
خلاصه دارم روانی میشم ! به نظر شما چی کنم دوستان ؟ مشکل از چی میتونه باشه ؟
از دم در چک کردی
جایی که اتصال سیمی که مخابرات میده وارد خونه میشه معمولا اون اکسیده میشه این مشکلات پیش میاد
اگه اینکارم کردی نشد زنگ بزن بگو فیوزتو عوض کنن تو مخابرات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)