به اندازه افتخاراتمان بايد مقابل الاتحاد پرقدرت باشيم
اميرآبادى: فاصله فوتبال ايران با عربستان را ثابت مى كنيم
استقلال به دفاع از حيثيت فوتبال ايران مى پردازد. اين صحبت پيستون ريزنقش استقلال در عربستان است. مهدى اميرآبادى اميدوار است تيمش با غلبه بر الاتحاد خود را به عنوان مدعى اصلى قهرمانى در آسيا معرفى كند. گفت و گويى با او ترتيب داده ايم كه مى خوانيد:
• از عربستان چه خبر؟
- خوشبختانه همه چيز عالى است. همه در بهترين شرايط قرار داريم تا براى بازى با الاتحاد هيچ مشكلى نداشته باشيم.
• گويا الاتحادى ها همه صحبت پيروزى پرگل مقابل استقلال كرده اند. نظر تو در اين خصوص چيست؟
- آنها در خواب هم نمى توانند تصور پيروزى پرگل مقابل ما را داشته باشند. استقلال يك تيم معمولى نيست كه الاتحادى ها بخواهند از پيروزى پرگل مقابل ما حرف بزنند. همه استقلال را به عنوان يكى از پرافتخارترين تيم هاى آسيا مى شناسند. نام و آوازه استقلال در آسيا كم نيست كه الاتحادى ها بخواهند براى ما اينطورى خط و نشان بكشند.
• كسب تساوى مقابل الاتحاد هم براى شما خوب است. به چند امتياز از اين بازى چشم دوخته ايد؟
- اگر چه ما در اين بازى تيم ميهمان هستيم اما هدف را بر روى ۳ امتياز گذاشته ايم. اگر تلاش كنيم حتماً با دست پر از عربستان برمى گرديم.
• قبول دارى پيروزى مقابل الاتحاد كار خيلى سختى است؟
- اين كار سخت براى تيم هاى دست و پا بسته است نه استقلال. ما به عنوان تيم صدرنشين ايران پا به مسابقات آسيايى مى گذاريم به همين دليل به اندازه همين افتخارات بايد پرقدرت ظاهر شويم. پيروزى در خانه حريف كار آسانى نيست اما ما آنقدر با انگيزه و متعصب هستيم كه با تكيه بر روحيه بالايمان به مصاف الاتحاد برويم.
• ميزان شناختتان از الاتحاد چقدر است؟
- كادر فنى تمام بازى هاى اين تيم را آناليز كرده اند. آنها نقاط ضعف و قوت حريف را به ما گوشزد كرده اند تا انشاالله ما با تكيه به دستورات مربيانمان بتوانيم بازى زيبايى را از خود ارائه بدهيم.
• تو هم قبول دارى فوتبال عرب ها حاشيه اى است؟
- خب آنها به ضدفوتبال بودن معروف هستند اما بايد بپذيريم فوتبال آنها به نسبت گذشته خيلى فرق كرده است. آنها با امكانات بالايى كه دارند به نسبت حرفه اى شدن گام برداشته اند اما با اين حال ما مطمئن هستيم كه آنها از وقت تلف كردن در زمين دورى نمى كنند به همين دليل تمام هدفمان را بر اين مى گذاريم كه به هيچ وجه اسير حاشيه هاى آنها نشويم. فاصله فوتبال ايران با عربستان را در زمين بازى نشان مى دهيم تا انشاالله با دست پر به تهران برگرديم.
• خودت هم براى استقلال بازى مى كنى؟
- اينجا ديگر براى هيچ بازيكن از تيم فرق ندارد كه فيكس باشد يا ذخيره. ما همه متحد و يكدل هستيم تا با اتحاد هم حريفانمان را يكى پس از ديگرى پشت سر بگذاريم.
• حتماً به دنبال گلزنى به الاتحاد هم هستى؟
- هيچ بازيكنى از گل زدن بدش نمى آيد. من هم مثل تمام بازيكنان تيم به دنبال گلزنى هستم. اميدوارم اگر فرصتى دست داد بتوانم از آن استفاده كنم.
• استقلال چقدر شانس قهرمانى در آسيا را دارد؟
- به همان اندازه كه ابتداى فصل شانس قهرمانى در ليگ را داشتيم الان هم به همان اندازه شانس قهرمانى در آسيا را داريم. از اول هدف را بنا بر قهرمانى در آسيا گذاشته ايم. اميدواريم با شكست دادن الاتحاد ثابت كنيم مدعى اول قهرمانى در آسيا هستيم.
• اسامى جديد بازيكنان تيم ملى چهارشنبه شب اعلام مى شود. چقدر به ملى پوش شدن فكر مى كنى؟
- هر بازيكنى هدف ملى پوش شدن را هميشه دنبال مى كند. خب من هم چند سال پيش بازيكن تيم ملى بوده ام به همين دليل دوست ندارم به جاى پيشرفت، پسرفت كنم. اميدوارم آنقدر مقابل الاتحاد خوب بازى كنم تا دايى من را به تيم ملى دعوت كند. سرمربى تيم ملى هميشه ثابت كرده بهترين ها را در ليست خود قرار مى دهد. به همين دليل من هم اميدوارم جزو بهترين هاى ايران باشم.