تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1998 از 2376 اولاول ... 9981498189819481988199419951996199719981999200020012002200820482098 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,971 به 19,980 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

تلويزيون عربستان:
    استقلال، ماكت كوچك تيم ملى ايران!

در آستانه آغاز فصل جديد ليگ قهرمانان آسيا و تقابل نمايندگان ايران با بزرگان فوتبال عربستان، تلويزيون اين كشور ويژه برنامه هاى خود در ارتباط با ليگ قهرمانان را آغاز كرده و از بزرگانى همچون ماجد عبدالله، خالد المواليد و سامى الجابر به عنوان كارشناس استفاده مى كند. البته در اين ميان برخى مواقع حرف هاى عجيبى هم از زبان مجريان اين برنامه ها در مى آيد. مثلاً مجرى شبكه art يكشنبه شب با اشاره به جدال فوق العاده مهم الاتحاد در استقلال تصريح كرد:« به اعتقاد من استقلال ماكت كوچكى از تيم ملى ايران بوده و تماشاى بازى آن باعث آشنايى هرچه بيشتر ما با اوضاع تاكتيكى حريفمان در روز هشتم فروردين خواهد شد.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ادعاى جالب نايب رئيس الاتحاد
    استقلال را ببريد شمش طلا بگيريد

مديران تيم هاى عربى گاهى اوقات براى افزايش انگيزه بازيكنان خود وعده پاداش هاى نجومى داده و واقعاً به آن عمل مى كنند تا مشخص شود برترى در مستطيل سبز چه ارزشى برايشان دارد.بد نيست بدانيد بر اساس خبرى كه عصر يكشنبه به گوش مسئولان باشگاه استقلال رسيد و ما نيز از طريق آنها در جريان امر قرار گرفتيم نايب رئيس هيأت مديره باشگاه الاتحاد كه يكى از حاكمان بلندپايه جده بوده و جزو خاندان سلطنتى عربستان هم محسوب مى شود در اين شهر صاحب يكسرى طلافروشى زنجيره اى است و به بازيكنان الاتحاد وعده داده كه در صورت غلبه بر استقلال به هر كدام از آنها يك عدد شمش طلا به وزن تقريبى ۴۰۰ گرم اهدا خواهد كرد. البته اين مسأله جنبه شخصى داشته و كاملاً جدا از پاداش رسمى باشگاه محسوب مى شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلالى ها شكايت خود را از عنايت پس گرفتند
    طى هفته گذشته شايعاتى پيرامون شكايت استقلالى ها از عنايت مسئول كميته داوران شنيده مى شد اما ديروز شنيديم ظاهراً مسئولان آبى پوش شكايت خود را پس گرفتند. طبق شنيده هاى ما امير قلعه نويى سرمربى استقلال اعتقاد دارد در اين برهه حساس كه تيمش نياز به آرامش دارد اين مسائل باعث ايجاد حاشيه و جنجال مى شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

روى چمن مصنوعى تمرين نمى كنيم
    استقلال بامداد دوشنبه به جده رسيد تا خود را براى جدال مهم مقابل الاتحاد آماده كند. براساس قانون تيم ميزبان بايد حداقل فرصت ۲ جلسه تمرين را در اختيار ميهمان قرار دهد و هماهنگى ها براى انجام اين امر نيز صورت گرفته است اما ظهر يكشنبه به استقلالى ها خبر رسيد كه امروز بايد در مجهزترين مجتمع ورزشى جده و البته بر روى زمين چمن مصنوعى تمرين كنند و همين مسأله باعث نگرانى اميرقلعه نويى شد زيرا تمرين بر روى چمن مصنوعى شرايط خاص خود را دارد و از سوى ديگر با توجه به برگزارى بازى بر روى چمن طبيعى قطعاً تمرين در زمين مصنوعى سودى براى آبى ها نخواهد داشت به همين خاطر شامگاه يكشنبه دقايقى قبل از پرواز استقلالى ها مديران اين باشگاه با همتاى عربستانى خود تماس گرفته و صراحتاً اعلام كردند كه بر روى چمن مصنوعى تمرين نمى كنند و اگر محل تمرين آنها عوض نشود به ناظر afc شكايت خواهند كرد. ظاهراً عربستانى ها هم براى حل اين مشكل چراغ سبز نشان داده اند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

به اندازه افتخاراتمان بايد مقابل الاتحاد پرقدرت باشيم
    اميرآبادى: فاصله فوتبال ايران با عربستان را ثابت مى كنيم

استقلال به دفاع از حيثيت فوتبال ايران مى پردازد. اين صحبت پيستون ريزنقش استقلال در عربستان است. مهدى اميرآبادى اميدوار است تيمش با غلبه بر الاتحاد خود را به عنوان مدعى اصلى قهرمانى در آسيا معرفى كند. گفت و گويى با او ترتيب داده ايم كه مى خوانيد:
    • از عربستان چه خبر؟
    - خوشبختانه همه چيز عالى است. همه در بهترين شرايط قرار داريم تا براى بازى با الاتحاد هيچ مشكلى نداشته باشيم.
    • گويا الاتحادى ها همه صحبت پيروزى پرگل مقابل استقلال كرده اند. نظر تو در اين خصوص چيست؟
    - آنها در خواب هم نمى توانند تصور پيروزى پرگل مقابل ما را داشته باشند. استقلال يك تيم معمولى نيست كه الاتحادى ها بخواهند از پيروزى پرگل مقابل ما حرف بزنند. همه استقلال را به عنوان يكى از پرافتخارترين تيم هاى آسيا مى شناسند. نام و آوازه استقلال در آسيا كم نيست كه الاتحادى ها بخواهند براى ما اينطورى خط و نشان بكشند.
    • كسب تساوى مقابل الاتحاد هم براى شما خوب است. به چند امتياز از اين بازى چشم دوخته ايد؟
    - اگر چه ما در اين بازى تيم ميهمان هستيم اما هدف را بر روى ۳ امتياز گذاشته ايم. اگر تلاش كنيم حتماً با دست پر از عربستان برمى گرديم.
    • قبول دارى پيروزى مقابل الاتحاد كار خيلى سختى است؟
    - اين كار سخت براى تيم هاى دست و پا بسته است نه استقلال. ما به عنوان تيم صدرنشين ايران پا به مسابقات آسيايى مى گذاريم به همين دليل به اندازه همين افتخارات بايد پرقدرت ظاهر شويم. پيروزى در خانه حريف كار آسانى نيست اما ما آنقدر با انگيزه و متعصب هستيم كه با تكيه بر روحيه بالايمان به مصاف الاتحاد برويم.
    • ميزان شناختتان از الاتحاد چقدر است؟
    - كادر فنى تمام بازى هاى اين تيم را آناليز كرده اند. آنها نقاط ضعف و قوت حريف را به ما گوشزد كرده اند تا انشاالله ما با تكيه به دستورات مربيانمان بتوانيم بازى زيبايى را از خود ارائه بدهيم.
    • تو هم قبول دارى فوتبال عرب ها حاشيه اى است؟
    - خب آنها به ضدفوتبال بودن معروف هستند اما بايد بپذيريم فوتبال آنها به نسبت گذشته خيلى فرق كرده است. آنها با امكانات بالايى كه دارند به نسبت حرفه اى شدن گام برداشته اند اما با اين حال ما مطمئن هستيم كه آنها از وقت تلف كردن در زمين دورى نمى كنند به همين دليل تمام هدفمان را بر اين مى گذاريم كه به هيچ وجه اسير حاشيه هاى آنها نشويم. فاصله فوتبال ايران با عربستان را در زمين بازى نشان مى دهيم تا انشاالله با دست پر به تهران برگرديم.
    • خودت هم براى استقلال بازى مى كنى؟
    - اينجا ديگر براى هيچ بازيكن از تيم فرق ندارد كه فيكس باشد يا ذخيره. ما همه متحد و يكدل هستيم تا با اتحاد هم حريفانمان را يكى پس از ديگرى پشت سر بگذاريم.
    • حتماً به دنبال گلزنى به الاتحاد هم هستى؟
    - هيچ بازيكنى از گل زدن بدش نمى آيد. من هم مثل تمام بازيكنان تيم به دنبال گلزنى هستم. اميدوارم اگر فرصتى دست داد بتوانم از آن استفاده كنم.
    • استقلال چقدر شانس قهرمانى در آسيا را دارد؟
    - به همان اندازه كه ابتداى فصل شانس قهرمانى در ليگ را داشتيم الان هم به همان اندازه شانس قهرمانى در آسيا را داريم. از اول هدف را بنا بر قهرمانى در آسيا گذاشته ايم. اميدواريم با شكست دادن الاتحاد ثابت كنيم مدعى اول قهرمانى در آسيا هستيم.
    • اسامى جديد بازيكنان تيم ملى چهارشنبه شب اعلام مى شود. چقدر به ملى پوش شدن فكر مى كنى؟
    - هر بازيكنى هدف ملى پوش شدن را هميشه دنبال مى كند. خب من هم چند سال پيش بازيكن تيم ملى بوده ام به همين دليل دوست ندارم به جاى پيشرفت، پسرفت كنم. اميدوارم آنقدر مقابل الاتحاد خوب بازى كنم تا دايى من را به تيم ملى دعوت كند. سرمربى تيم ملى هميشه ثابت كرده بهترين ها را در ليست خود قرار مى دهد. به همين دليل من هم اميدوارم جزو بهترين هاى ايران باشم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

روانخواه : كسب يك امتياز هم در عربستان ارزشمند است

تيم استقلال فردا در چهارچوب رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا به مصاف الاتحاد عربستان خواهد رفت. همين موضوع بهانه اى شد تا با روانخواه همصحبت شويم. گفت وگوى وى با محمود نظر، خبرنگار ابرار ورزشى را در ادامه مى خوانيد:
    • آخرين وضعيت استقلال قبل از ديدار با الاتحاد چگونه است؟
    - شرايط تيم خوب است. طبيعتاً از لحاظ روحى و جسمانى در شرايط مطلوبى به سر مى بريم و آماده ديدار با الاتحاد هستيم.
    • بازى با الاتحاد در اولين ديدار ليگ قهرمانان آسيا را چطور ارزيابى مى كنيد؟
    - همان طور كه ما در ايران تيمى بزرگ هستيم، الاتحاد هم در عربستان چنين شرايطى دارد. بازى سختى را در عربستان پيش رو داريم اما در عربستان بيگانه نيستيم و با حمايت هواداران اندك خود مى توانيم از حريف امتياز بگيريم.
    • پس به دنبال پيروزى در اين ديدار نيستيد؟
    - قطعاً براى كسب ۳ امتياز به ميدان مى رويم. چرا كه اگر براى مساوى به عربستان برويم قطعاً بازى را واگذار خواهيم كرد. با اين حال قبول كنيد كسب يك امتياز هم در عربستان ارزشمند است.
    • بعد از بهبودى كامل هنوز در تركيب استقلال بازى نكرده اى.فكر مى كنى در اين بازى به تو فرصت بازى كردن برسد؟
    - به هر حال همه چيز به نظر اميرخان بستگى دارد. من از دستورات وى پيروى مى كنم. از نظر آمادگى جسمانى در شرايط مطلوبى قرار دارم و مى توانم استقلال را همراهى كنم. مطمئن هستم به من هم بازى مى رسد. اگر مقابل الاتحاد هم بازى نكنم در آينده در تركيب تيم محبوبم به ميدان مى روم.
    • يعنى برايت بازى كردن مقابل الاتحاد مهم نيست؟
    - قطعاً مهم است. من انگيزه زيادى دارم و دوست دارم خودم را در رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا نشان بدهم و به همگان ثابت كنم هنوز هم آمادگى خوبى دارم و مى توانم براى استقلال مثمرثمر باشم.
    • به نظر خودت در بازگشت به ميادين مى توانى انتظارات را برآورده كنى؟
    - اميدوارم اين طور شود. قبلاً هم گفته بودم زمانى به ميادين بازمى گردم كه از نظر جسمانى در شرايط مطلوبى قرار داشته باشم. در حال حاضر فكر مى كنم به شرايط آرمانى رسيده ام و مى توانم مثمرثمر باشم. اميدوارم اميرخان به من هم بازى بدهد تا جواب اعتماد وى را بدهم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويى نگران ۲۰ دقيقه ابتدايى بازى با الاتحاد
    امير قلعه نويى سرمربى استقلال نگران ۲۰ دقيقه ابتدايى ديدار تيمش مقابل الاتحاد عربستان مى باشد. ظاهراً قلعه نويى اعتقاد دارد اگر تيمش در دقايق آغازين بازى بتواند بازى را كنترل كند كسب امتياز دور از دسترس نمى باشد. با اين اوصاف بايد منتظر ماند و ديد آيا استقلالى ها مى توانند در جده امتياز بگيرند يا خير.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

على عليزاده : به ترفند عرب ها عادت كرده ايم
    .على عليزاده مهاجم تيم استقلال تهران گفت: عربستانى ها براى شكست رقبا از هر حربه اى استفاده مى كنند اما به ترفند آن ها عادت كرده ايم. همه يك دل براى كسب پيروزى مقابل الاتحاد به عربستان مى رويم تا بتوانيم گام اول را محكم برداريم. وى افزود: الاتحاد را نمى شناسيم اما تيم هاى عربى هميشه براى به دست آوردن نتيجه و شكست رقبا از كارهاى حاشيه اى استفاده مى كنند. مهاجم استقلال تصريح كرد: ما بازيكنان با تجربه زيادى داريم. نسبت به الاتحاد شناخت نداريم اما سعى مى كنيم با يك بازى منطقى تنها به موفقيت برسيم.عليزاده گفت: الاتحادى ها براى شكست ما به ميدان مى آيند. شرايط بازى سخت است اما با دست پر از عربستان خارج مى شويم.وى خاطرنشان كرد: به طور حتم بازى هاى آسيايى خيلى مهم است. ما شرايط را درك كرده ايم و سعى مى كنيم كه با حداقل امتياز هم در خانه حريف راضى باشيم. معتقدم، پتانسيل شكست الاتحاد را داريم.مهاجم استقلال افزود: قدرت استقلال بيشتر از حريف است اما شرايط ميزبانى آن ها را نمى شود پيش بينى كرد. ما بايد حرفه اى عمل كنيم و با استفاده از ضعف حريفضربه نهايى را بزنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خسرو حيدرى : الاتحاد از استقلال مى ترسد

خسرو حيدرى هافبك تيم استقلال تهران با اشاره به ديدار اين تيم مقابل الاتحاد عربستان از سرى مسابقات ليگ قهرمانان آسيا، گفت: الاتحاد همواره از تيم هاى مطرح و قدرتمند عربستان و آسيا محسوب مى شود و ما كار سختى مقابل اين تيم پيش رو داريم. وى افزود: البته مطمئنا الاتحاد هم از استقلال مى ترسد و اين طور نيست كه ما به عنوان يك حريف دست و پا بسته باشيم. خوشبختانه بازيكنان استقلال بارها تجربه بازى ملى و بين المللى را در كارنامه خود دارند و به طور يقين با ارائه يك بازى قابل قبول به پيروزى دست خواهند يافت.او ادامه داد: جنگ روانى از سوى تيم هاى عربى همواره بوده و در آينده هم خواهد بود اما بايد با رفتارى حرفه اى ترفندهاى آن ها را خنثى كنيم. به طور نمونه وقتى يك هوادار عربستانى بليت ورزشگاه مى خرد، خود بحث روانى دارد اما اگر اين كار را هم نمى كرد ايرانيان زيادى در عربستان نيستند كه تيم را حمايت كنند. هافبك تيم استقلال تهران اضافه كرد: من سابقه بازى در ليگ قهرمانان آسيا به همراه پاس را دارم اما آقاى دنيزلى، مربى وقت پاس از من استفاده نكرد اما مطمئن هستم مى توانم در ليگ قهرمانان آسيا نيز به مانند بازى هاى ليگ برتر براى تيم استقلال مهره مثمرثمرى باشم.حيدرى گفت: كسب نتيجه تساوى مقابل الاتحاد خوب خواهد بود اما ما احتياط نخواهيم كرد و براى گرفتن ۳ امتياز به زمين خواهيم رفت. مسأله مهمتر اينكه بازيكنان به خوبى مى دانند شرايط ليگ قهرمانان آسيا به مراتب سخت تر از بازى هاى ليگ برتر است و با انگيزه مضاعف ترى در اين رقابت ها شركت خواهند كرد.وى افزود: بعد از مسابقه دربى مقابل پرسپوليس تيم استقلال بازى هاى سختى را پشت سر گذاشته اما هنوز در صدر جدول قرار داريم و شانس اول قهرمانى هستيم. اميدوارم در ليگ قهرمانان آسيا نيز به مانند ليگ برتر موفق عمل كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلال_ الاتحاد؛ فردا ساعت 21 در ورزشگاه پرنس عبدالله جده
    ماشین‌گلزنی آبی‌مقابل ببرهای خشمگین
    استقلال فردا شب در اولین بازی خود در جام باشگاه‌های آسیا مقابل الاتحاد عربستان قرار خواهد گرفت.این بازی را 3 داور ژاپنی قضاوت خواهند کرد.

به گزارش شبکه ایران،تیم استقلال فردا شب در یک بازی حساس در شهر جده مقابل الاتحاد قرار خواهد گرفت.این بازی برای استقلال در واقع حکم فینال زودرس را خواهد داشت. شاگردان امیر قلعه نویی اگر بتوانند در بازی فردا شب دست کم به یک تساوی دست یابند ،آنگاه به دلیل بازی خانگی مقابل الاتحاد می‌توانند به صعود از این گروه امیدوار باشند.کارشناسان فوتبال آسیا پیش از شروع این مسابقات استقلال و الاتحاد را به عنوان 2 مدعی اصلی این گروه معرفی کرده اند که همین تحلیل اهمیت بازی رو در روی این 2 تیم را آشکار خواهد کرد. استقلال به گفته امیر قلعه نویی در بازی فردا شب تنها 15 دقیقه با حریف خود مدارا خواهد کرد و پس از آن می‌توان منتظر بازی سراسر هجومی این تیم بود. استقلال که در لیگ برتر ایران بیشترین گل را به ثمر رسانده امیدوار است بتواند در این بازی بار دیگر قدرت هجومی خود را در رقابت‌های آسیایی به رخ حریفان خود بکشاند.امیر قلعه نویی قصد دارد در بازی فردا شب از یک شیوه کاملا هجومی بهره بگیرد که این تفکر نشان می‌دهد او در رقابت های بین المللی هم به دنبال ارائه بازی های هجومی است. البته اگر بخواهیم با نگاه منطقی به استقبال این بازی برویم باید بگوییم کسب یک تساوی هم می‌تواند به صعود استقلال از این گروه کمک کند.بااین حال نمی توان تساوی در این میدان را برای استقلال نتیجه بدی دانست .در بازی فردا شب ماساکی توما از ژاپن داور وسط خواهد بود،تاکاهیرو اوکانو وتوشیوکا ناگی هم وظیفه کمک داوری این بازی را به عهده خواهند داشت.این بازی فردا شب به وقت ایران در ساعت 21برگزار خواهد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •