تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1998 از 2014 اولاول ... 99814981898194819881994199519961997199819992000200120022008 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,971 به 19,980 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

در صورت صلاحديد سرمربي جديد
    پرسپوليس در استراليا اردو مي‌زند
    خبرگزاري فارس: تيم فوتبال پرسپوليس با دعوت يكي از باشگاه‌هاي استراليا براي برپايي اردوي 10 روزه راهي اين كشور مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، با توجه به دعوت يكي از تيم‌هاي باشگاهي استراليا قرار است پس از انتخاب سرمربي پرسپوليس و كامل شدن نفرات اين تيم در تمرينات پرسپوليس قبل از ليگ برتر سفري 10 روزه به استراليا داشته باشد.
    اين سفر فقط در صورتي كه سرمربي جديد پرسپوليس روي آن نظر مساعد نداشته باشد لغو خواهد شد.
    پرسپوليس قرار است در آينده‌اي نزديك قراردادي همكاري با باشگاه‌هايي از هلند مثل آژاكس آمستردام و فاينورد و آرژانتين به امضا برساند.
    گفتني است پيش قرارداد اين كار انجام شده و انصاري فرد قرار است در نشست‌هايي با مسئولان باشگاه اين موضوع را رسما اعلام كند.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

رفتنم به استيل‌آذين بازي با احساسات مردم است
    كريمي:‌ اولويت اول من تمديد قرارداد با پرسپوليس است
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت:‌ در فكر تمديد قرارداد با پرسپوليس هستم.

علي كريمي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، اظهار داشت: برخلاف شايعات و حرف و حديث‌هايي كه هر روز با منبع و بدون منبع در رسانه‌ها از من چاپ مي‌شود به دوستداران و طرفداران پرسپوليس مي‌گويم در انتظار تداوم همكاري من در تيم محبوبم پرسپوليس باشند و براي اين كار در انتظار ملاقات با مسئولان هستم.
    وي افزود: دوستداران پرسپوليس بدانند هدف اول من ماندن در پرسپوليس است. فعلا فقط در فكر تمديد قرارداد با پرسپوليس هستم چون مي‌دانم رفتن من به استيل‌آذين بازي با احساسات مردم است.
    كريمي در خصوص ديدارش با حسين هدايتي تصريح كرد:‌ درست است در جلسات مختلفي با هدايتي شركت كردم اما شايعاتي كه از اين جلسه بيرون آمده كاملا پوچ است. ملاقات من با هدايتي دلايلي غير از حضور در استيل‌آذين داشت. هدايتي هم معتقد است كه رفتن من به استيل‌آذين خوب نيست چون مردم دلسرد مي‌شوند.
    اين بازيكن يادآور شد: من هرچه دارم از پرسپوليس است و تا آنجايي كه بتوانم به اين تيم وفادار مي‌مانم. تا انتهاي هفته تكليفم را روشن مي‌كنم و اگر پرسپوليس مرا نخواست تصميم ديگري بگيرم.
    كريمي در خصوص شايعه مشكلاتش با حميد استيلي خاطرنشان كرد: كوچكترين مشكلي با استيلي ندارم. سال‌‌ها در كنار او بازي كردم. من همان‌طور كه زير نظر پيرواني تمرينات خود را انجام دادم هر مربي ديگري كه باشد فقط به وظيفه خود عمل مي‌كنم.
    هافبك تيم فوتبال پرسپوليس ادامه داد: فعلا در تهران به سر مي‌برم و تمرينات بدنسازي خود را زير نظر يك مربي انجام مي‌دهم و اميدوار هستم با آمادگي كامل در ليگ نهم حضور داشته باشم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

برخلاف فصل گذشته
    رفتار عابدزاده با خبرنگاران تغيير كرد
    خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از تمرين امروز برخورد صميمي با خبرنگاران داشت.

به گزارش خبرگزاري فارس احمد رضا عابدزاده بر خلاف فصل گذشته پس از تمرين امروز برخورد بسيار گرم و صميمي با خبرنگاران داشت.
    او ضمن خوش آمد گويي با خبرنگاران اعلام كرد براي پوشش خبري بايد جايگاه مناسبي براي آنها تهيه شود و همچنين امكانات لازم در اختيار خبرنگاران قرار گيرد.
    عابدزاده همچنين اعلام كرد حاضر است هر گونه مشكل خبرنگاران را براي ورود و خروج حل كند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

پس از حضور در باشگاه
    احتمال جدايي نيكبخت از پرسپوليس قوت گرفت
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس امروز به باشگاه پرسپوليس رفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت واحدي براي مشخص شدن تكليف نهايي اش امروز به ديدار انصاري‌فرد و با او به گفت و گو پرداخت.
    پس از اين جلسه مديرعامل پرسپوليس به او اعلام كرد تا چند روز آينده نظر نهايي‌اش را در خصوص او اعلام مي ‌كند. با توجه به صحبت‌هاي انصاري‌فرد احتمال جدايي نيكبخت از پرسپوليس و حضورش در استيل آذين افزايش يافت.
    قرار است با توجه به اينكه نيكبخت يك سال ديگر با پرسپوليس قرارداد دارد باتوافق طرفين اين قرارداد فسخ شود اما نظر نهايي باشگاه تا انتهاي هفته اعلام خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

نسبت به فصل قبل تيم بي‌حاشيه‌اي داريم
    آخوندي: مذاكره با تاپ‌مولر تا امشب ادامه دارد
    خبرگزاري فارس: عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: نكته مثبتي كه امسال نسبت به سال گذشته داريم اين است كه تيم بي‌حاشيه‌تر است.

محمد آخوندي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره وضعيت باشگاه پرسپوليس و نگراني‌هايي كه براي اين تيم در فصل آينده وجود دارد، تصريح كرد: پس از اينكه مجموعه مديريتي باشگاه تصميم به نبودن وينگادا در اين تيم گرفت، وضعيت به گونه‌اي شد كه ما مربي جديدي انتخاب كنيم بنابراين برخلاف دفعه قبل قرار شد تصميم‌گيرنده كميته فني باشد نه هيات مديره. در همين رابطه جلسات متعددي داشتيم و در نهايت دو گزينه تا‌پ‌مولر و لوكا پرزوويچ را انتخاب كرديم.
    عضو هيات مديره پرسپوليس ادامه داد: اين دو به دعوت باشگاه به ايران آمدند و هر كدام با هيات مديره جلسات مفصلي را داشتند. در نهايت كميته فني نظر مكتوب خود را به هيات مديره ارائه و اعلام كرد تاپ مولر گزينه مناسبي براي پرسپوليس است و اگر به هر دليلي جذب او امكان پذير نشد، پرزوويچ گزينه خوبي براي تيم است.
    آخوندي تاكيد كرد: همين مسئله را ملاك قرار داديم اما مشكلي كه براي عقد قرارداد تاپ مولر وجود دارد رقم بالاي پيشنهادي اين مربي است. ما بحث عدم توانايي پرداخت اين پول را نداريم. بحث اين است در باشگاهي مثل پرسپوليس كه متعلق به دولت و مردم است،بايد پاسخگوي پرداخت چنين مبلغ وحشتناكي باشيم.
    وي افزود: شاهد بوديد كه بعد از جدايي قطبي از پرسپوليس بعضي رسانه‌ها به دروغ مبلغ قرارداد او را با عهدنامه تركمانچاي مقايسه كردند، بنابراين ما بايد اين ملاحظات را داشته باشيم.
    آخوندي در پاسخ به اين سئوال كه مبلغ پيشنهادي تاپ مولر چه ميزان است، گفت: او ابتدا مبلغ يك ميليون و 200هزار يورو را پيشنهاد داده بود كه در نهايت با رايزني‌هاي آقاي انصاري‌فرد اين مبلغ را به 800 هزار يورو كاهش داده اما همين مبلغ هم رقم بالايي است.
    عضو هيات مديره پرسپوليس اظهار داشت: در مورد لوكا پرزوويچ هم برخي روزنامه‌ها مطالب غير واقع در مورد او نوشتند. از طريق سفارت كرواسي اين مطالب به او منتقل شد و او اعلام كرد در ايران به وي توهين شده است.
    آخوندي تصريح كرد: اگر تا آخر امروز مذاكرات باشگاه با تاپ مولر به نتايج مثبت منتهي نشود و با او به توافق نرسيم با گزينه‌هاي ديگري كه مدنظر باشگاه است، مذاكرات آغاز مي‌شود.
    عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس در مورد يارگيري اين باشگاه در فصل نقل و انتقالات يادآور شد: در بخش يارگيري باشگاه عملكرد خوبي داشته و مهره‌هاي گرفته شده از خوب‌هاي ليگ هستند. اگر مربي خارجي براي هدايت پرسپوليس بيايد، با بازيكنان ايران آشنايي ندارد بنابراين كميته فني در جلسات بسياري كه براي تشخيص نقاط قوت و ضعف تيم داشته،‌ نفرات مورد نياز را انتخاب كردند.
    آخوندي ادامه داد: براي انتخاب نفرات كميته فني جلسات مختلفي را برگزار كرده و تك تك اعضا تصميمات گرفته شده را به امضا رساندند و آن را در اختيار هيات مديره قرار دادند. نكته مثبتي كه امسال به نسبت سال گذشته در پرسپوليس مشاهده مي‌شود اين است كه تيم بي‌حاشيه‌اي داريم. بازيكنان جواني در تيم وجود دارند اما متاسفانه بعضي‌ها در بخش يارگيري عملكرد باشگاه را به صورت منفي برجسته مي‌كنند.
    آخوندي در حمايت از عملكرد انصاري‌فرد گفت: شايد انصاري‌فرد در فصل نقل و انتقالات بي‌سر و صدا بوده اما عملكرد خوبي داشته است. تيم خوبي بسته‌ايم و شايد يكي از دلايلي كه انصاري‌فرد كمتر صحبت مي‌كند اين است كه مي‌خواهد بيشتر كار كند.
    وي در انتقاد به دير آغاز شدن تمرينات پرسپوليس عنوان كرد: هيات مديره نيز اين ايراد را به باشگاه وارد كرده البته قرار است تست پزشكي در هفته جاري از همه بازيكنان گرفته شود و تلاش مي‌كنيم اين تاخير را با كار بيشتر برطرف كنيم. من فكر مي‌كنم نبايد در اين زمينه شلوغش كنيم.
    آخوندي در پايان خطاب به هواداران پرسپوليس گفت: هواداران پرسپوليس بدانند هيچ كاري در اين باشگاه بدون نظر كميته فني و هيات مديره انجام نشده است.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    برهاني‌نژاد: با شكايت پرسپوليس، محمد محروم مي‌شود
    خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه مس كرمان گفت: در صورت شكايت پرسپوليس ما هم شكايت خواهيم كرد كه اين امر به عليرضا محمد ضربه مي‌زند.

عبدالرضا برهاني نژاد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد قرارداد داخلي با عليرضا محمد و شكايت باشگاه پرسپوليس از مس كرمان اظهار داشت: محمد بازيكن خوبي است و من نمي‌خواهم هيچ بازيكني را به زور به مس نگه دارم زيرا بازيكن بايد با فراغ بال و آسودگي خاطر در يك تيم حضور داشته باشد. براي او در هر باشگاهي كه مي‌خواهد باشد آرزوي موفقيت مي‌كنم.
    وي ادامه داد: من روابط عمومي باشگاه پرسپوليس را نمي‌شناسم و فقط با عباس انصاري فرد و اعضاي هيات مديره باشگاه ارتباط دارم. اما اگر قرار بر اين باشد كه پرسپوليس از باشگاه مس شكايت كند در آن صورت ما هم مدارك خود را ارائه مي‌كنيم و از پرسپوليس شكايت خواهيم كرد. با اين روش فقط عليرضا محمد محروم مي‌شود و 3 تا 6 ماه از ميادين فوتبال دور خواهد بود. ما با اجبار با اين بازيكن قرار داد داخلي نبستيم.
    مديرعامل مس تاكيد كرد: با اين تصور كه قرارداد عليرضا محمد با پرسپوليس به اتمام رسيده و سال دوم اين قرارداد بايد با توافق طرفين باشد با اين بازيكن قرار داد بستيم. او به ما گفت؛ اجازه دهيد تسويه حسابم را از پرسپوليس بگيرم تا قرارداد رسمي را با مس كرمان ثبت كنم. البته ما بدون تسويه هم مي‌توانستيم اين قرار داد را ثبت كنيم.
    برهاني نژاد در مورد مشكلات مالي باشگاه مس و مصاحبه علي سامره در اين زمينه عنوان كرد: هنوز ليگ شروع نشده است كه مشخص شود باشگاه مشكل مالي دارد يا نه. قصد سامره هم اين بوده كه مسئولان شركت مس از تيم حمايت بيشتري بكنند تا اين تيم با قدرت بيشتري در رقابت‌هاي آسيايي حاضر شود.
    هيات مديره شركت مس روز شنبه جلسه دارد و بودجه نهايي باشگاه در آن روز تصويب خواهد شد كه من اميدوارم اين بودجه نسبت به فصل گذشته افزايش معقولي داشته باشد تا بتوانيم در ليگ برتر و مسابقات آسيايي قدرتمندانه ظاهر شويم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا صورت گرفت
    9 مرداد پايان ضرب‌الاجل AFC به باشگاه مس
    خبرگزاري فارس: كنفدراسيون فوتبال آسيا تا روز 9 مرداد به مس كرمان براي اصلاح ساختار اين باشگاه فرصت داده است.

به گزارش خبرگزاري فارس، روز گذشته نامه اي از فدراسيون فوتبال به باشگاه مس ارسال شد. در اين نامه عنوان شد طبق قوانين AFC اين باشگاه مي تواند فقط يك تيم حرفه اي ويك تيم آماتور در اختيار داشته باشد و اگر دو تيم مس سرچشمه و مس رفسنجان از اين باشگاه جدا نشوند اين تيم نمي تواند در ليگ قهرمانان آسيا شركت كند.
    عبدالرضا برهاني نژاد مدير عامل باشگاه مس با تاييد اين خبر به خبرگزاري فارس گفت: AFC تا روز 31 جولاي برابر با 9 مرداد به ما فرصت داده تا اساسنامه و ساختار باشگاه مس اصلاح شود. روز شنبه آينده هيات مديره شركت مس در اين زمينه جلسه خواهد داشت تا براي حل اين مشكل تصميم گيري كنند. اميدوارم اين مشكل به گونه اي حل شود كه ساير تيم هاي باشگاه متضرر نشوند.
    اگر اين مشكل حل نشود پرسپوليس به عنوان تيم پنجم مي‌تواند به جاي مس كرمان راهي ليگ قهرمانان آسيا شود.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

بعدازظهر امروز رخ داد
    تداخل تمرين پرسپوليس با يك تيم محلي
    خبرگزاري فارس: تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس بعدازظهر امروز پيگيري شد.

به گزارش خبرگزاري فارس تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس بعدازظهر امروز با حضور 13 بازيكن در زمين شماره 2 مجموعه ورزشي آزادي پيگيري شد.
    در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس زير نظر عابدزاده به گرم كردن، حركات كششي، كار با توپ در گروه هاي 2 نفره پاس هاي كوتاه و بلند و حركات تاكتيكي در يك دوم زمين بدون توپ و با توپ پرداختند.
    نكته جالب در تمرين امروز هرج و مرج در كنار زمين بود. حضور ورزشكاران رشته هاي مختلف باعث شد نظم تمرين به هم بخورد. همچنين يك تيم محلي ادعا داشت ساعت و محل تمرين پرسپوليسي‌ها براي آنها است و بايد به جاي پرسپوليس در زمين شماره 2 استاديوم آزادي تمرين كنند. در حالي كه تمرين پرسپوليس از ساعت 17:35 آغاز شده بود مسئولان اين تيم محلي مدعي بودند از ساعت 18 زمين بايد در اختيار آنها قرار گيرد. با اين حال عابدزاده بدون گوش دادن به حرف آنها به كار خود ادامه داد. نكته جالب اين بود كه آنها در كنار زمين شروع به گرم كردن؛ كردند تا اينكه در اواخر تمرين وارد زمين شدند.

*در اين تمرين 13 بازيكن حضور داشتند كه هيچ كدام از بازيكنان سرشناس نسبت به تمرين صبح به آنها اضافه نشده بودند.

*فرزند احمد رضا عابدزاده در تمرين امروز حضور پيدا كرد و شيث رضايي به تمرينات اختصاصي و استقامتي در طول زمين پرداخت.

* دو بازيكن تيم فوتبال شموشك در تمرين تيم فوتبال پرسپوليس حضور داشتند.

*كريم باقري برخلاف تمرين صبح در تمرين بعدازظهر غايب بود.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

مکی زاده در گفتگو با مهر:اثر انگشت محمد پای قرارداد با مس است/ لازم باشد اسناد را منتشر می کنیممدیر روابط عمومی باشگاه مس کرمان از انتشار برگه قرادادداخلی امضا شده بین این باشگاه و علیرضا محمد که اثر انگشت این بازیکن هم روی آن وجود دارد، خبر داد.مجید مکی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، پیرامون خبر عقد قرار داد علیرضا محمد با باشگاه مس کرمان گفت: این بازیکن روز شنبه با حضور در محل باشگاه در خیابان وزرای تهران، با ما قرارداد داخلی امضا کرد که اثر انگشت و امضای وی هم روی برگه قرارداد موجود است و درصورت لزوم این برگه قرارداد را منتشر خواهیم کرد.
    وی ادامه داد: ما در زمان مذاکره با محمد، با چند بازیکن مطرح دیگر هم وارد مذاکره شدیم اما به خاطر اینکه با این بازیکن به توافق رسیدم، قید مذاکره با سایر بازیکنان را زدیم که در این شرایط دچار ضرر و زیان شدیم.
    مدیر روابط عمومی و مسئول نقل و انتقالات باشگاه مس کرمان همچنین خاطرنشان کرد: اگر محمد بخواهد به تیم دیگری برود باید طبق مصوبات سازمان لیگ ضرر و زیان باشگاه ما را پرداخت کند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

قرارداد اشپتيم آرفي مهاجم جديد پرسپوليس فردا ثبت مي‌شود.

اشپتيم آرفي مهاجم جديد سرخپوشان امشب ساعت 11 شب از طريق فرودگاه بين المللي امام خميني (ره) وارد تهران مي‌شود و در هتل محل اقامتش مستقر مي‌شود.
    آرفي فردا با حضور در باشگاه و تحويل مدارک براي عقد قرارداد رسمي به هيات فوتبال مراجعه خواهد کرد.
    طبق برنامه آرفي از روز چهارشنبه در تمرينات حاضر خواهد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •