من که امروز زنگ زدم پارس و ازشون خواستم خطمو به همون وضع قبل برگردونن.فعلا آپلودم رو به همون 512 که قبلا بود برگردوندن و اگه کیفیت خطم بهتر نشد میرم سراغ دانلود.همون 2 مگ با سرعت ثابت و پایدار بهتر از 4 مگیه که یه بار سرعتش 270 باشه و یه بار 50.
![]()
من که امروز زنگ زدم پارس و ازشون خواستم خطمو به همون وضع قبل برگردونن.فعلا آپلودم رو به همون 512 که قبلا بود برگردوندن و اگه کیفیت خطم بهتر نشد میرم سراغ دانلود.همون 2 مگ با سرعت ثابت و پایدار بهتر از 4 مگیه که یه بار سرعتش 270 باشه و یه بار 50.
![]()
سلام
مشکل شما چی بود در حقیقت ؟
سرعتم افت و خیز زیادی داشت.همونطور که گفتم بعضی وقتهاسرعتش 270 بود و بعضی وقتها 50 کیلوبایت.دلیلی که من تشخیص دادم پایین بودن SNR Margin برای آپ استریم بود که روی 8 بود.یعنی در حد فاجعه.حالا فعلا اومد رو 24 که عالی محسوب میشه.تا ببینم امشب چی میشه.
این مشخصات snr را چطور میتونم ببینم در رابطه با سرویس خودم؟ تنظیمات مودم؟
بله.تو تنظیمات مودم.برای من که به محض ورود به تنظیمات مودم تو صفحه اصلیش هست.مودم Symphony
هاهاها
همون مودم های خدا تومن خروس نشان که پارس آنلاین می ندازه به مشتریاش؟![]()
Mr RAaisi تو بد حرف زدی نه اون دوستمونهمون مودم های خدا تومن خروس نشان که پارس آنلاین می ندازه به مشتریاش؟![]()
یکم احترام قاطی حرفات کنی بد نیست
این تاپیک برا اینکه همه بیان بگن چی به چیه چرا دانلود کمه و زیاده و دلشون رو خالی کنن
اون اصلا باتو چیکار داشت که میگی ما نفهمیم
اگه به شکایت باشه همه شاکی هستیم
الان دو روز بود شبا اینترنت من قطع بود تازه وصل شده
اگه تو اشتباهی اومدی برو یجا دیگه
برو اولین صفحه بخون این تاپیک برا چی یجاد شده
حالا خیلی وقتا فحش میدن خیلی وقتام میگن پارس دمت گرم
اول نظراتتو یبار تایپ کن بخون بعد بفرست
تو رسما به اون دوستمون توهین کردی
حداقل 3000 تا پست مفید بیشتر از تو این فروم داره
میخوای تبلیغ کنی برو تو سایتای دانلود بنر بخر یه فلش خوشگل بساز بذار برا بازدید عموم!
![]()
![]()
![]()
Last edited by amir_n71; 18-10-2012 at 22:31.
قیمتاش که گرونه و احتمالا تو این چند وقت گرونتر هم شده چون ریش و قیچی دست خودشونه.اما خروس نشان رو از کجات در آوردی؟؟؟
مودم symphony یکی از مودم های استاندارد اتحادیه اروپاس که تا سرعت 12 هزار کیلوبایت (حدود 100 مگابیت) را بدون هیچ مشکلی ساپورت میکنه.شما یا نمیدونی مودم چیه یا اینکه تا حالا خروس ندیدی جیییییییییگر.![]()
خروس تو مودم توعه که داره برات قوقولی میکنه تا نیومده تو فروم با بعضیا بجنگی و بی احترامی کنی!
به حرفش گوش نکن!
شاتل از این کارا میکنه ، همیشه تو تایپیکش تعداد زیادی مزدور داره ...
-
من مشترک فن آوا هستم و چند جا دیگه غیر مستقیم سرویس دارم .
اگر پارس آنلاین سرویس مناسبی بهتون نمیده و میخواید سرویس دهنده رو تغییر بدید ، قبل خالی کردن خط حتما تایپیک سایر سرویس دهنده ها رو چک کنید ، که بعد نگید چرا کسی به ما نگفت ، خلاصه هر جا میرید ، اصلا به شاتل و فن آوا فکر نکنید .
خوش باشید .
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)