دقیقا البته حرفم خطاب به دوستانی بود که سرعت کمشونو به شرایط جوی و سیگنال نسبت میدن چون سیگنال من 40% هستش
دقیقا البته حرفم خطاب به دوستانی بود که سرعت کمشونو به شرایط جوی و سیگنال نسبت میدن چون سیگنال من 40% هستش
توی همون ستینگ
Wimax =>security
user ID
User pass
بعد یک مدت که از طرح میگذره خود مبین نت سرعت رو کم میکنه
پینگ هم همینطور! منم چراغم وقتی 2 تاش روشنه با وقتی 4 تاش روشنه سرعتم هیچ فرقی نداره وقتی یکیش روشن باشه سرعت بدتر الان میشه ..
خوب شما اینو در نظر بگیر که سرویس وایمکس برای سرعت ۱۲۸ کیلو بیت بر ساعت ساخته نشده و هدف سرعتای بالا بوده![]()
وایمکس تا ۴۰ مگا بیت بر ثانیه می تونه انتقال بده ... پس احتمالا اون کیفت و قدرت سیگنال بیشتر برای اونا مهمه ...
البته من یه جایی خوندم که وایمکس تا150mb رو میتونه پوشش بده!!!
اهمیتی نداره که تا چه حد میتونه پوشش بده، چون فعلا که مبین نت یک دهم اون رو هم نمیده.
این پهنای باند lمربوط به وایمکس نیست احتمالا باید ماله شبکه های موبایل باشه
وایمکس در حالت عادی 45 مگ و در انواع بهینه شده و جدیدتر تا 70 مگ می تونید ازش پهنای باند بگیرید تقریبا هم اندازه رادیو وایرلس های معمولی
Inherent limitations
WiMAX cannot deliver 70 Mbit/s over 50 kilometers (31 mi). Like all wireless technologies, WiMAX can operate at higher bitrates or over longer distances but not both. Operating at the maximum range of 50 km (31 mi) increases bit error rate and thus results in a much lower bitrate. Conversely, reducing the range (to under 1 km) allows a device to operate at higher bitrates.
A city-wide deployment of WiMAX in [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] demonstrated that customers at the cell-edge with an indoor [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (CPE) typically obtain speeds of around 1–4 Mbit/s, with users closer to the cell site obtaining speeds of up to 30 Mbit/s
Last edited by arash59b; 03-02-2014 at 11:54.
حرفتون درسته و مبیننت توی همین استاندارد فعلی خودش گیر کرده. اگه روی نقشه گوگل پوشش اون نگاه کنید میبینید که تقریباً هر آنتن با بعدی حدود یک الی دو کیلومتر بیشتر فاصله نداره، ولی برای همین مقدار کم هم این همه مشکل هست. حالا اگه قرار باشه فاصله بیشتر بشه که دیگه حساب کنید وضعیت چی میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من به طور میانگین روزانه یک گیگ ترافیک مصرفیمه میخواستم سرویس نامحدود مبین نت بگیرم سرعتش در حد 50 کیلوبایت هم باشه قابل قبوله لطفا راهنمایی کنید کدوم سرویس رو بگیرم . آیا در صورت مصرف بیش از حد سرعت رو میارن پایین؟
با تشکر
سلام دوستان از کجا میشه آنتن خارجی برای مودم HUAWEI BM632w گیر آورد. همونطور که میدونید مبین نت دیگه مودم خارجی نمیاره برای فروش چون هم گرون هم وای فای نداره هم میگن برای شبکشون مشکل ایجاد میکنه.وضعیت سیگنالم افتضاحه اگه میشه راهنمایی کنید ببینم آنتن همین مودم ها رو کجا میتونم گیر بیارم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)