چرا حرف تو دهن من میذاری ؟
من کی گفتم مکس اینطوریه ؟
میگم همارا مزخرف بود
ولی مکس شب و روز سرعتش ثابته
سرعت رو سرعت اسمی فیکسه
من که از سرویس یه مگ استفاده میکنم دانلودم شب و روز 128 هستش
قطعی هم این همه سیاه نمائی نکنید![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چرا حرف تو دهن من میذاری ؟
من کی گفتم مکس اینطوریه ؟
میگم همارا مزخرف بود
ولی مکس شب و روز سرعتش ثابته
سرعت رو سرعت اسمی فیکسه
من که از سرویس یه مگ استفاده میکنم دانلودم شب و روز 128 هستش
قطعی هم این همه سیاه نمائی نکنید![]()
بعد از ظهرها با اینکه مودمم چراغاش روشنه و مشکلی نداره
ولی اینترنتم قطع میشه
تا دیروز هر بلائی که به فکرم میرسید سر کل تجهیزات از سیمها گرفته تا مودم و سیستم و . . .آوردم
ولی دیروز متوجه شدم که اگه خط تلفنم رو قطع کنم اینترنت قطع نمیشه دیگه !!
چرا تلفن عصرها اینطوری میشه ؟
سیم مودم رو مستقیم از ورودی آوردم و نویزگیر نداره
و یه گوشی تلفن هم با نویزگیر به این خط وصله
اینم طرح جیمبوی مکس نت
طرحی نو از سربازان گمنام اینترنت ایران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تجربه ی شخصی من و خیلی های دیگه می گه فعلا مکس نت بدترین گزینه ی ممکن هست اینو وقتی می فهمی که از سرویس های یه شرکت دی گه استفاده کنی
میدونم عوض کردن isp خیلی سخت هست ولی من به شدت توصیه می کنم مطمئن باشین پشیمون نمیشید که هیچ بعدش کلی هم از این کارتون راضی خواهید بود پس تا زمانی که از خدمات یه شرکت دیگه رو امتحان نکردین لطفا از مکس تعریف و تمجید نکنید چون موجب گمراهی دوستان تازه کار میش ه ( میرن از مکس خرید می کنن بعد فکر میکنن اینترنت همینه و بس)
در ضمن این رو هم در نظر داشته باشید که مکس در صورت افزایش کیفیت خدمات هم گزینه ی خوبی نیست چون تو سرویس های با سرعت دانلود مشابه با شرکت های دیگه 2-3 برابر هزینه دریافت می کنه که فکر نمیکنم به این راحتی هم بتونه مشکلاتش رو حل کنه چون بخشی بر میگرده به قدیمی بودن تجهیزاتش مثل اگه مودم رو روشن و خاموش کنید متوجه میشید که طول می کشه تا دوباره کانکت بشه به زور کانکت می شه در صورتی که تو شرکت های دیگه این مشکل رو ندارید ( مخابرات و صبانت رو همین الان دارم پس میتونم اونا رو مثال بزنم ولی قبلا تقریبا همه ی شرکت ها رو حداقل 1 بار امتحان کردم)
من نگفتم شما می گید مکس اینطوری هست گفتم مشخصاتی رو که شما دادین تو مکس نیست
در مورد مشکلتون هم بگم که من هم زمانی که تو مکس بودم همین مشکل برام پیش میومد ولی روز و شب نداشت همیشه بود ظاهرا مشکل شما مربوط به اسپلیتر هست (من با همون اسپلیتر تو بقیه شرکت ها مشکلی ندارم )
تجربه ی شخصی من و خیلی های دیگه می گه فعلا مکس نت بدترین گزینه ی ممکن هست اینو وقتی می فهمی که از سرویس های یه شرکت دی گه استفاده کنی
میدونم عوض کردن isp خیلی سخت هست ولی من به شدت توصیه می کنم مطمئن باشین پشیمون نمیشید که هیچ بعدش کلی هم از این کارتون راضی خواهید بود پس تا زمانی که از خدمات یه شرکت دیگه رو امتحان نکردین لطفا از مکس تعریف و تمجید نکنید چون موجب گمراهی دوستان تازه کار میشه ( میرن از مکس خرید می کنن بعد فکر میکنن اینترنت همینه و بس)
در ضمن این رو هم در نظر داشته باشید که مکس در صورت افزایش کیفیت خدمات هم گزینه ی خوبی نیست چون تو سرویس های با سرعت دانلود مشابه با شرکت های دیگه 2-3 برابر هزینه دریافت می کنه که فکر نمیکنم به این راحتی هم بتونه مشکلاتش رو حل کنه چون بخشی بر میگرده به قدیمی بودن تجهیزاتش مثلا اگه مودم رو روشن و خاموش کنید متوجه میشید که طول می کشه تا دوباره کانکت بشه و به زور کانکت می شه در صورتی که تو شرکت های دیگه این مشکل رو ندارید ( مخابرات و صبانت رو همین الان دارم پس میتونم اونا رو مثال بزنم ولی قبلا تقریبا همه ی شرکت ها رو حداقل 1 بار امتحان کردم)
من نگفتم شما می گید مکس اینطوری هست گفتم مشخصاتی رو که شما دادین تو مکس نیست
در مورد مشکلتون هم بگم که من هم زمانی که تو مکس بودم همین مشکل برام پیش میومد ولی روز و شب نداشت همیشه بود ظاهرا مشکل شما مربوط به اسپلیتر هست (من با همون اسپلیتر تو بقیه شرکت ها مشکلی ندارم )
Last edited by babak_eivazi; 11-07-2014 at 08:59.
سلام
من الان چند سال هست ماکس نت دارم و تغییر شرکت نداده ام
اخیرا کیفیتش خیلی بد شده بود و دیسکانکتهای زیادی داشت
ولی خوشبختانه الان بیشتر از 1 ماه میشه کیفیتش بهتر شده و دی سی کمتر داره
من در حال حاضر از کیفیتش راضی هستم
ثبات سرعتش هم زیاده یعنی روز و شب همیشه با سرعت 460 دانلود میکنم
میمونه قیمتش
واقعا جای افسوس داره که گرونترین سرویسها متعلق به ماکس نت هست
در صفحه اصلی هم نوشته بود کاهش قیمتها که یکی از دوستان هم اشاره کرده بود والا هیچ کاهش قیمتی صورت نگرفته
طرح خوبیه خوشم اومد
ادم گاهی وقتها پیش میاد تو یه لحظه باید داره چند گیگ دانلود کنه
با کدوم سرویس 460 دانلود میکنید؟
من میخوام isp رو عوضش کنم
ولی به خاطر کارم نمیتونم بدون اینترنت باشم و مجبورم تا محرم صبر کنم![]()
VIP
من متوجه نشدم الان از کدوم isp سرویس دارین؟
و با توجه به تحقیقاتی که کردین میخواهین به کدومیکی کوچ کنین؟
الان دیگه بدون نت نمیشه زندگی کرد
منم شیفتهای شب خیلی بهش نیازمندم
برای همین نیاز دارم یه مودم جیبی هم بخرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by golmohammadi; 11-07-2014 at 12:45.
من فعلا مکس نت هستم
فعلا نظرم مخابرات هست
تا ببینیم چی پیش میاد
اینترنت واسه کار من لازمه
شاید هم همین روزها isp رو عوض کردم با کمک وایمکس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)