وضع آسیاتک تو مشهد چطوره؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
پس چرا بهشون زنگ زدم گفتم رو 4مگ ببندین گفت خطت نمیکشه؟
گفت باید نویزت زیاد باشه:|
چیزی که توی مودم میزنه با چیزی که در عمل اتفاق میفته متفاوت است/وقتی زنگ بزنید باید تست کنند هر سرعتی که نویزش مناسب باشه ببندند
شما خودتونبا مشخصات من میگید چند مگ میکشه؟
من دیدم بعضی ها بامشخصات کمتر ازمن براشون
مگ بستن
سوال سختی بود؟
اگه خط بکشه 10 میذارن. 512 10 گیگ با دانلود نا محدود شبانه بگیرید شبانه خواهد داشت.
سرعت روز بالاس
ولی شبانه فکرکنم سرویس 512 حدود 40 تا 60 باشه
البته من سرویس 2 مگ دارم باید سرعت شبانه 250 باشه ولی 120 هست(تازه اون اولا از اینم پایینتر شد خیلی زنگ زدم تا درست شد و 120 ثابته هرشب)
بعدش هرچی گفتم شما گفتین سرعت شبانه 250 کمتر نمیشه گفتن شما سرعتت خیلی خوبه که 120 هست
اولش دروغ گفتن 250 کمتر نمیشه اصلا ، بعد که سرویس ازشون گرفتم و پول ازم گرفتن دیگه محل نزاشتن
منم جدیدا 2 مگ گرفتم ولی سرعت راحت تا 700 میره شبا و زیر 500 هم نمیاد ، البته از سرور های خاص و از روز اول هم همون 120 بود و تغییری نداشتالبته من سرویس 2 مگ دارم باید سرعت شبانه 250 باشه ولی 120 هست
ولی مشکلم حجمی هست که میخوره ، یکی به ما نگفت اینکه نوشته مثلا : Download 60897.401MB یعنی چقدر ؟ اون نقطه تهش ما رو به اشتباه انداخته
الان نمیدونم مگه میشه آدم تو یه روز این همه مصرف غیر رایگان داشته باشه ؟
البته اینم بگم من ساعت 2 و 2 دقیقه شب که میشه دانلود منیجر خودکار دانلود رو شروع میکنه ، این مشکلی نداره ؟
Last edited by Simin Secret; 08-11-2014 at 14:41.
منم 2:01 خودکار شروع میکنه ولی سرعتم 120 ثابته
شما چیکار کردی سرعت زیر 500 نمیاد ؟
والا من مثل بقیه نبودم که با زنگ زدن مثلا طرف طرحش 2 مگه ولی سرعتش زیر 120 ، بعد درستش کنن از اول درست بود. بعد من از سرور هایی مثل 4upld یا سرور سایت های دانلود فیلم مثل تاینی و 2 فیلمز قشنگ سرعتم تا ساعت 5 صبح زیر 700 نمیاد بعد از اون تا ساعت 7 زیر 500 و بعد ساعت 8 دیگه همون 120 میشه. دقیقا شبی زیر 5 گیگ دانلودم نیستمنم 2:01 خودکار شروع میکنه ولی سرعتم 120 ثابته
شما چیکار کردی سرعت زیر 500 نمیاد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)