آقا راست می گن که این آشنای اول نا محدود نداره؟؟
مگه می شه؟
چه طور اندیشه داره اما اونا ندارن؟
اینقدر داغونه خود مخابرات؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آقا راست می گن که این آشنای اول نا محدود نداره؟؟
مگه می شه؟
چه طور اندیشه داره اما اونا ندارن؟
اینقدر داغونه خود مخابرات؟
بله من الان تو مودم هستم خطم شده 4096 و سرغت دانلودم 430!
واییییی ای کاش اندیشه همیشه اینجوری بمونه...
دوستان خط 666 کدام سرویس Adsl بهتر هست دوستانی که تو این منطقه نت دارن
لطفا راهنمایی کنید
باسپاس
از وقتی اومدم آشنای اول تا حالا چندین بار شده فایل های مختلف 300 تا 900 مگابایتی تا 90 درصد یا بیشتر دانلود شده بعد یهو دوباره اومده از صفر....
واسه شما هم پیش اومده؟؟؟؟
خیلی مسخره هست، قانون نداریم وگرنه وضع این نبود
فهمیدن دستمون به جایی بند نیست و مجبوریم بسوزیم و بسازیم، هر کاری دلشون می خواد می کنن
امروز کلا اینترنتم هیچ صفحه ای رو بالا نمیاورد، بعد رفتم تو سایت نگاه کردم تو همون مدتی که هیچ صفحه ای باز نمی شد نزدیک 20 مگ از حجمم کم شده....
مسئولین قول داده بودند وضع سرعت اینترنت رو درست کنن، چی شد پس؟؟؟
فقط بلدن پول مفت بگیرن و هیچی به هیچی؟؟
Last edited by samin_panahi; 18-06-2014 at 14:05.
آقا اين آشناي اول به طرز وحشتناكي حجم ميخوره! نميگم كم ميكنن الكي، مصرف دو برابره! الان امروز 3-4 ساعت آنلاين بازي كردم 200 مگ رفت! هيچ چيز ديگه ام داشت اينترنت مصرف نميكرد.. آخه ساعتي 50 مگ واسه بازي آنلاين؟ ماهي 5-6 گيگ فقط واسه بازي؟!
غير اين قضيه بقيه اش بدك نيست، سرعت و پينگش قابل هضمه!![]()
خب داداش من همینه دیگه مصرف گیم همین حدوداس...دیگه گیر الکی دارین میدین به خدا...
سلام. من تازه از پارس انلاین سرویس گرفتم (256محدود) الان سرعت دانلودم نهایتا میشه 60 ایا این سرعت تو پارس انلاین طبیعیه ؟؟!!!!خودشون نوشتن رو 9 مگ بستن که.
یکی بگه این یعنی چی؟؟؟؟
همیشه همین جوریه...
عادت میکنیبه منم گفتن خطمو رو 4 مگ بستن (128 نامحدود ) ولی بعد از یک ماه سرعتم بالای 30 نیومده
زنگم میزنی میگن منطقتون مشکل پهنای باند داره !!!! فقط سرعت از ساعت 7 صبح تا 9 خوبه که اونم نمیدونم جریان چیه خدا ازشون نگذره
![]()
فکر کنم آشنای اول هم یاد گرفت ساعت رایگان سرعت رو بیاره پایین 2 شبه الان سر ساعت 1 دانلود میشه 10 تا 30
سرویس 2 مگ خط 8
زنگ هم میزنم میگه سراسریه شبا سرعت میشه این :|
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)