جالبه. منم چند وقته نهایت سرعتم رو 32 مگ هست. فک کنم ایرانسل سقف سرعت رو 32 مگ گزاشته
جالبه. منم چند وقته نهایت سرعتم رو 32 مگ هست. فک کنم ایرانسل سقف سرعت رو 32 مگ گزاشته
درسته من توی شیراز هرجا که 4G رو تست کردم سرعت بالاتر از 32 نرفته
اینم تست الان :
![]()
راستش من خیلی از دانلود ایرانسل استفاده نمی کنم
ولی از بیشتر نشده فکر کنم
این سرعت ها رو در دانلود هم می بینید ؟ (سرورهای درست و حسابی )
به نظر میاد ایرانسل هم تقلب میکنه (همون قضیه کش و ...)
+
گذشته از اون نزدیک ترین سرورهایی که speedtest پیش فرض تست میکنه اصلا دیتاسنتر نیستن . به چه کار میاد نمیدونم
تقلبی در کار نیست دوست عزیز
از بیشتر سایت هایی که سرورشون داخل ایران هست با سرعت 3-4 مگابایت دانلود دارم
بفرمایید اینم سرعت دانلود. همین الان :
![]()
من پست های دوستان رو که نگاه میکردم میدیدم که خیلیا گفتن چرا ایرانسل سرعت رو محدود کرده روی 32 مگابایت، ایرانسل گفته سرعت نامحدود هست دلیلی نداره محدود بشه و.. حالا جالبه که تا یک سال پیش کسی توی ایران حتی به چشم هم چنین سرعت هایی رو ندیده بود !
بعضیای دیگه هم میان میگن اصلا سرعت بالا به چه درد میخوره وقتی حجمی هست، گرون هست و..
بهتره کمی واقع بین باشیم
بنظر من اگر شرایط جوری بشه که کل کشور بتونه با نسل چهار سرعت 30 مگابایت رو تجربه کنه واقعا کافیه. حداقل تا 1 سال آینده
پس بهتر هست سرعت محدود باشه ولی کل کشور این سرعت رو داشته باشن
من توی شیراز منطقه های مختلفی رو که تست کردم البته بجر مناطق خیلی شلوغ سرعت ثابتی رو داشتم ( بین 20 تا 30 مگابیت ) و اگر این کیفیت حفظ بشه دلیلی واسه افزایش سرعت نمیبینم
مورد بعد واسه کسانی که میگن قیمت بالا هست
من خودم بسته 6 ماهه 30 گیگ 60 هزار تومانی رو دارم
یعنی ماهانه 5 گیگ 10 هزار تومان
هر گیگ 2 هزار تومان
کدوم شرکت اینترنتی توی ایران پیدا میشه که 5 گیگ رو ماهانه 10 هزار تومان بده ، یا هر گیگ 2 هزار تومان
درسته شبکه ایرانسل اصلا stable نیست ، سرعت لود صفحات بعضی اوقات کم هست ولی ایراد هایی که دوستان میگیرن هم واقعا عجیب هست
۲ شب هست این بسته نامحدود درخواست میدم فعال نمیشه بعد صبح ساعت ۷ که خواب هستم پیامش میاد و پول کم میشه، چرا اینجوری شده
Sent from my D6503 using Tapatalk
بکس ! یکی کمکم کنه! با این مودم های ایرانسل میشه دانلود شبانه داشت؟ینی بدون نیاز به برنامه ایرانسل من
متاسفانه نمیشه یعنی برای خرید طرحهای نامحدود ساعتی حتمآ باید برنامه ایرانسل من نصب شده باشه. خودم از مودم استفاده می کنم و راهی برای استفاده از دانلود شبانه پیدا نکردم.
جاي ديگري نسب كنيد
گوشي .تبلت
يا بدين به كسي براتون فعال كنه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)