من که قلبم دچار مشکل نارسائی ولی خقیفه و 100% معاف از رزمم ولی دنبالش نرفتم چون اقدام برای معافیت پزشکی اعزامت رو به تاخیر میندازه.یعنی اسفند رو از دست میدی.
من که قلبم دچار مشکل نارسائی ولی خقیفه و 100% معاف از رزمم ولی دنبالش نرفتم چون اقدام برای معافیت پزشکی اعزامت رو به تاخیر میندازه.یعنی اسفند رو از دست میدی.
یه سوال:
الان که یکم داریم میریم،اولش دقیقا با خودمون چی ببریم،منظورم اینه که خوب اونجا که استحقاقی ها رو دادن بعدا میگن که برین و لباسها رو اندازه کنین و اتیکت بزنینو...
جوری نشه که زیاد بار ببریم.
بعدش الان خیلی سرده یکی میگفت شما اول که میرین سرتون رو نزنین،اونجا که رفتین بعد اینکه گفتن برین واسه لباس موقع برگشتن بزنین سر رو.
نظرتون چیه؟
پرندک فک نکنم شهر باشه که ترمینالو این چیزا داشته باشه و باس با تاکسی بیای تهران بعد بری ترمینال دیگه! بازم نمیدونم خودمم از نت دارم آمار درمیارم
سلام
من 1 اسفند اعزام هستم ولي هنوز جوابش نيومده كه كجا ميافتم
كي جواب مياد؟
احتمالا تا آخر هفته میاد، پلیس +10 میگه از 20 بهمن به بعد توی سیستمشون میاد
ببین من پرسیدم. میگن ریسکیه. اومدی و لباس نداشتن که بدن یا گفتن باس بمونین اون وقت چیکا میخوای بکنی؟!
چیزایی که میبری:
قاشق. بشقاب و لیوان پلاستیکی. خشکبار (خرما خشک، کشمش،شکلات سردو...). قفل کوچیک. زنجیر کوچیک، 1بسته پلاستیک فریزر 100%. یه کیسه یا پلاستیک بزرگ زباله. لباس زیر. ژیلت.صابون جیبی.لباس گرم(کلاه.دستکشو...) دیگه چیزی به ذهنم نمیاد
جوادنیا قزوین کسی نبود؟
الان نظام وظيفه برم ميگه كجا افتادم؟
ممنون.
فقط کله رو چی کار کنم؟
ببین یه جوری باید مدیریت کنی و وسیله ببری که با احتساب یه ساک بزرگ استحقاقی برای برگشتن دچار مشکل نشی یا احیانا اگه هم موندی وسایل مورد نیاز و ضروری حداقل برای یه هفته رو داشته باشی.
سرتم از من میشنوی بزن، اول و آخرش باید زد، توو خدمت هم کلا قید سرما و گرما و ... رو باید زد، من باشم میزنم، یه کلاه میذارم و میرم که خیالم راحت باشه
هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)