تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1996 از 2199 اولاول ... 9961496189619461986199219931994199519961997199819992000200620462096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,951 به 19,960 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه pkr_legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان وضعیت مبین نت در پاسداران ( بالای چهارراه) چطوره؟ کلن توصیه می کنید یا نه؟ الان خودم پتیاک دارم که واقعن افتضاح شده دو سه ماهه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

1- مشکل اینه که Burst رو در نظر نمیگیری (من خودمم فکر نمیکردم وایمکس داتک برست داشته باشه). سرویس های حجمی همه برست دارند. شما 256 با حجم 7 گیگ و قیمت 27 تومن را میتونی تقریباً معادل 1 مگابیت با حجم 8 گیگ مبین نت در نظر بگیری که 59 تومنه. فقط 1 گیگ حجم کمتر داره، ولی سرعت بالاتره، و قیمت نصف میشه. در ضمن حجم اضافه هم 5400 تومن به پایین هست.
    2- پوشش فقط شهر تهرانه. با مودم های شرکت های دیگه هم میشه استفاده کرد (تنها مشکل اینه که نمیدونم پروانه شرکت در چه وضعیتیه، قرار بود از آذرماه سرویس دهی قطع بشه).

این برست منظورتون همون سرعت بالاتر از سرعت اسمی هست؟ یعنی جدی سرعت ۲۵۶ اون با یک مگ مبین‌نت برابر هست؟ تبلیغی و برای یه مدت محدود نباشه. مثل مبین‌‌نت که اوایل بیشتر حال می‌داد و درصورت پرداخت چند ماه یکجا تخفیف می‌داد. الان که ۶ ماهه و ۱ ماهه اون با هم یه قیمت دارن و به ۶ ماهه تخفیف نمی‌ده. تازه برای مصرف بیشتر هم بجای تخفیف، جریمه حساب می‌کنه.

پوشش هم منظورم توی همون تهران بود. یعنی همه جای تهران کامل پوشش داره یا فقط بعضی جاها؟ البته در مورد قطع سرویس که بعید هست انجام شده باشه چون همین الان توی سایتش ثبت‌نام داره.

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

این برست منظورتون همون سرعت بالاتر از سرعت اسمی هست؟ یعنی جدی سرعت ۲۵۶ اون با یک مگ مبین‌نت برابر هست؟ تبلیغی و برای یه مدت محدود نباشه. مثل مبین‌‌نت که اوایل بیشتر حال می‌داد و درصورت پرداخت چند ماه یکجا تخفیف می‌داد. الان که ۶ ماهه و ۱ ماهه اون با هم یه قیمت دارن و به ۶ ماهه تخفیف نمی‌ده. تازه برای مصرف بیشتر هم بجای تخفیف، جریمه حساب می‌کنه.

پوشش هم منظورم توی همون تهران بود. یعنی همه جای تهران کامل پوشش داره یا فقط بعضی جاها؟ البته در مورد قطع سرویس که بعید هست انجام شده باشه چون همین الان توی سایتش ثبت‌نام داره.
    بله دقیقاً منظورم همون سرعت بالاتر از سرعت اسمیه که متأسفانه مبین نت میونه ی خوبی باهاش نداره. شما گویا به تست دوست بنده توجه نکردین. تستی که ایشون به من داده (ایشون سرعت 256 کیلوبیت خریده) سرعت دانلود روی دو مگابیت و سرعت آپلود روی 1 مگابیت بسته شده. همونطور که عرض کردم 256 کیلوبیت با 7 گیگ ترافیک ماهانه هست، یعنی جز طرح های ماهانه ی معمولیه ی شرکته و نه طرح های ویژه.

4. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من امشب اکانتم تموم میشه .
    میخوام از یوزر دوستم لازمش نداره استفاده کنم !!
    چجوری باید این کار رو انجام داد .
    فقط باید برم تو تنظیمات مودم به جای اکانت خودم اکانت اون رو وارد کنم ؟؟؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اقا من میخوام اکانت 2تا مودم رو عوض کنم!! یعنی اکانت مودم دوم رو روی اکانت اول بزارم و برعکس مشکلی پیش نمیاد؟
    اون طرح نامحدود اگه 58 تومن بریزیم هنوزم فعال میشه؟؟؟

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

اقا من میخوام اکانت 2تا مودم رو عوض کنم!! یعنی اکانت مودم دوم رو روی اکانت اول بزارم و برعکس مشکلی پیش نمیاد؟
    از نظر عملی نه ولی قدیما پشتیبانی می گفت اگه متوجه بشیم اکانت رو بن می کنیم

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از نظر عملی نه ولی قدیما پشتیبانی می گفت اگه متوجه بشیم اکانت رو بن می کنیم
    توی مودم داخلی اطلاعات اکانت کجاش هست؟
    توی سیتینگ مودم رفتم نبود

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بله دقیقاً منظورم همون سرعت بالاتر از سرعت اسمیه که متأسفانه مبین نت میونه ی خوبی باهاش نداره. شما گویا به تست دوست بنده توجه نکردین. تستی که ایشون به من داده (ایشون سرعت 256 کیلوبیت خریده) سرعت دانلود روی دو مگابیت و سرعت آپلود روی 1 مگابیت بسته شده. همونطور که عرض کردم 256 کیلوبیت با 7 گیگ ترافیک ماهانه هست، یعنی جز طرح های ماهانه ی معمولیه ی شرکته و نه طرح های ویژه.

راستش دیدم که سرعت بالاتر از سرعت اسمی هست، اما چون توی مبین‌نت همیشه این قضیه غیردائم و به نوعی یه جور منت سر کاربر هست، گفتم شاید اونجا هم اینطور باشه. اگه واقعاً مثل بیشتر شرکتهای ADSL این کار رو بکنن و سرعت رو حداقل مواقع خلوتی شبکه بیشتر کنن که واقعاً می‌ارزه. اینجوری شاید سرعت دو مگ اون هم بیشتر باشه و شاید سه یا چهار و بیشتر باشه.
    فقط مشکلم اینجاست که هنوز دقیق وضعیت محل زندگی خودم رو نمی‌دونم. شاید باید وقت کنم و بهشون زنگ بزنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دیشب با اینکه برف می بارید ولی سرعت عالی بود 5100mb دان کردم!!!

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

دیشب با اینکه برف می بارید ولی سرعت عالی بود 5100mb دان کردم!!!
    شرایط جوی تاثیر داره ولی اونقدر کمه که می شه ازش صرفه نظرکرد. دیگه شرایطی بدتر از اینجا که هستم وجود نداره. مهم خلوتی دکلی هست که بهش وصل میشی

12. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •