نه روی لیمیت منیذارم ,همینجوری پشت سر هم توی main download queue و حداکثر تا 4 فایل.
یه شبم با لیمیت امتحان میکنم خبرشو بهت میدم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه روی لیمیت منیذارم ,همینجوری پشت سر هم توی main download queue و حداکثر تا 4 فایل.
یه شبم با لیمیت امتحان میکنم خبرشو بهت میدم
برای شما رو دقیقا نمیدونم دیسکانکت میشه یا نه، ولی برای فهمیدن آی پی در روش PPPOE ، میتونی بری صفحه تنظیمات مودم ، قسمت Device Info و بعدش قسمت Wan ، اونجا آی پی شما دیده میشه
مودمو هم از قسمت management و سپس قسمت reboot router ، میتونی ریبوت کنی
ولی مشکلی که توی ریبوت این چند شبه وجود داره اینه که موقع برگشت تا چند دقیقه ارور یوزر و پسورد میده
منم یه 5-6 روز اینجوری شدم بعد خود بخود درست شد. سرعت تو مودم درست نشون میداد ولی دانلود نصف شده بود. شبی 500-600 تا بیشتر نمیگرفت.
یه شبم با لیمیت امتحان میکنم خبرشو بهت میدم.
راستی قهرمانی سپاهان را تبریک میگم
Last edited by nima_19; 18-05-2010 at 22:24.
سلام
دوستان یکی به من بگه قضیه چیه؟
سرویسی که من استفاده میکنم ECO 128 و مودمم TP-Link
از موقعی که پهنای باند دوباره برگشته رو 2 مگ به جز دو، سه سایت مشخص از بقیه سایتها که دل میکنم (البته تو محدوده دانلود رایگان) سرعتم با دانلود منیجر به 5 هم نمیرسه!!! درحالیکه تا قبل از این یعنی تا یه هفته پیش سرعت ثابت 130 داشتم..
کسی هست که این مشکلو داشته باشه؟
دوستان سلام
دیشب رکورد زدم از ساعت 1 تا 7 کل دانلود 40 مگ !!!! معرکه اس نه غلام !!!!!!!!!!
دوستان من سرعت دانلود شبانم هم با رپیدشیر هم hotfile مشکل داره. خیلی زور بزنه 10kb میده.
میخواستم ببینم همه همینجورین ؟
Last edited by mt17770; 19-05-2010 at 09:08.
امیدوارم این شاتل و شاتلی ها (مسئولینش) را خدا به زمین گرم بزنه!!!!!!!!!!!!!
دیشب می خواستم سریال 24 قسمت جدیدش را دانلود کنم ، یکی از پارتها فقط 20 مگ ازش دانلود شده!! الان هم هر چی میگردم دیگه لینک رپیدشیر این قسمت 24 توی نت نیست ، همه لینکها از بین رفته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
به خدا قسم اگر بخوایم هزینه های روشن بودن سیستم و برق را حساب کنیم ، بهتره در دانلود را تخته کنیم!!! 6-7 ساعت سیستم روشن باشه فقط و فقط برای 20 مگ؟؟ اون هم از یه پارت 200 مگی ، که دیگه 180مگ دیگه اش پکیده!!!
دیگه داره حالم را به هم میزنه!!
دوستان توی اصفهان ، مرکز ردانی پور ، کسی از دوستان خبر داره که کدوم سرویس ثبات سرعتش بهتره؟؟؟
هم اکنون 77 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 77 مهمان)