ان شاءلله که خبر خوبیه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ان شاءلله که خبر خوبیه![]()
نه خونه قبلیم اندیشه 1 مگ محدود داشتم سرعت شب و روز 140 بود الان میخوام واسه خونه جدید سرویس بگیرم میخوام بدونم در حال حاضر سرعت 2 مگ مخابرات بیشتره یا 1 مگ اندیشه کسی سرعت الان 1 مگ محدود اندیشه رو میدونه؟
این آشنای اول دیگه چه آشغالدونی بود ، نصیب ما شد ؟؟! نه سرویس نامحدود داره ، نه پینگ درست و حسابی داره ، نه یه سرعت به درد بخوری !!! 256 حجمی سرعت دانلودش از 60 بالاتر نمیره توی روز ! همین سرویس توی اندیشه سرعتش حداقل دو برابر این بود ! از همه جالبتر اینکه هم اطلاعات دریافتی و هم ارسالی رو از حجم کلی کم میکنه ، یعنی اگه بخوای یه فایل 1 گیگی رو دانلود کنی ، حداقل 1.2 گیگ از حجمتون کم میکنه ! من که آخر همین ماه سرویس رو جمعش میکنم میرم توی نوبت اندیشه ! اندیشه سگش شرف داره به این آشغالی که اینا دارن به اسم اینترنت میفروشن !![]()
الان دقیقا کدوم سرویس واسه اینترنت نا محدود بهتره سرعت بالا تر و پینگ خوب واسه بازی هردو ویزگی رو داشته باشه
من خونه خودم پارس آنلاین بد نیست راضی ام.واسه داداشم اینا شاتل.ولی فکر میکنم پارس آنلاین بهتر باشه.چون شاتل میگه که اینترنت نامحدود با سرعت بالا.ولی بعد میبینی محدودیت ترافیک حجمی داری .مثلا واسه دانلود روزی 500 meg بعد سرعت اینترنتت در حد تیم ملی میاد پایین
من الان اندیشه دارم مکس سرعت40یعنی با پارس انلاین سرعتش بیشتره؟ من سرویس 256 نامحدود دارم پینگش چطوره؟
من پارس آنلاین 6 گیگ 1024 گرفتم ماکس سرعتم 240داداشم شاتل نامحدود گرفته 1024 ماکس سرعتش 140 مینشم میگه 90
من قبلنا که اندیشه نبودم بعد اندیشه بودم که نگو مخابرات بود بعد که مخابرات شد 2020 منم پاس دادن 2020-زمانی که اندیشه بودم با 512 داشتم 250 کیلو دانلود می کردم.بعد که رفتم 2020 سرعتم شد 60.خلاصه سرتون رو درد نیارم از 2020 جمع آوری کردم اومدم اندیشه. الان خط خونه روی 4 مگ تنظیم شده با سرعت دانلود 400 یعنیی عالیهههههههههههه. قبلا اندیشه سرعت دانلودم تا 250 بود اما الان شده 400-مرکز 7 هستم 772
والا من که الان از مخابرات جمع کردم اومدم اندیشه با 512 دارم 400 کیلو دانلود می کنم.شما با 1 مگ فکر کنم دیگه 600 کیلو راحت داشته باشیییD:
آقا گل گفتی، اندیشه بودیم راحت بودیم- یه هو ما رو پاس دادن آشنای اول-آشنای اول کجا بود آخهههههه؟
من هم مثل شما سرعتم داغون شده بود در این حد که تا آخر ماه صبر نکردم 10 روز مونده بود گفتم جهنم جمع می کنم می رم اندیشه.
الان برگشتم اندیشه سرعت که خیلی بیشتر شده-قطی هم کم شده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)