واقعا... بیچاره با همه وجود بازی میکنه. اصلا ندیدم کم کاری کنه . هر وقت اومد تو زمین با تعصب بازی کرد... فکر کن تو یه مملکت غریب پولتو ندن. کسی رو هم نداره که بخواد به امید اون باشه...
واقعا... بیچاره با همه وجود بازی میکنه. اصلا ندیدم کم کاری کنه . هر وقت اومد تو زمین با تعصب بازی کرد... فکر کن تو یه مملکت غریب پولتو ندن. کسی رو هم نداره که بخواد به امید اون باشه...
به نظر من امسال بهترین بازیکنمون همین جانی بوده
جباری که همش مصدوم بوده اگه این جانی نبود من نمیدونمچکار باید میکردیم
اقا الان نود داشت گلهای این ارفی رو نشون میداد
نصفشو دم دروازه مرده خوری زده بود
به نظر من که بدرد ما نمیخوره
به مظر من مهاجم خیلی خوبی چند درصد گل پیام اون زده تو پیام مگه چقدر موقعیت داشته
AntAres حان از بابت خبرهايي كه اينجا ميذلري ممنون
فعاليتت قابل تحسينه
فقط پست هاي 20688 و 20689 يه خبر درج شده
من از وقتي اينحا رو ديدم و ميام اخبار و از اينجا ميبينم
مرسي
حالا که صحبت از مرده خوری شد، بد نیست یادی هم از اسطوره ی
بلامنازع مرده خوری بشه.
به قولی علی دایی رو میگم![]()
علی دایی اگه دست از سر تیم ملی برمی داشت خوب بود
مرد n سالشه
استقلالى ها جمعه در بازار
بنا به دستور امير قلعه نويى سرمربى استقلال بازيكنان پس از پايان بازى با الاتحاد عربستان در ليگ قهرمانان آسيا به بازار خواهند رفت. گفتنى است استقلالى ها پنجشنبه به مدينه خواهند رفت و روز جمعه مى توانند به بازار رفته و خريد كنند. نكته جالب اينكه بازيكنان اين تيم قبل از روز جمعه نمى توانند از هتل محل اقامت خود خارج شوند.
برهانى به دنبال آقاى گلى در آسيا
آرش برهانى مهاجم استقلال كه با ۱۸ گل زده در صدر جدول گلزنان رقابت هاى ليگ برتر قرار دارد و قصد دارد در آسيا هم اين گلزنى ها را ادامه دهد. ديروز شنيديم اگر برهانى بتواند اين عنوان را در آسيا كسب كند پاداش قابل توجهى از سوى اميررضا واعظى آشتيانى مديرعامل استقلال دريافت خواهد كرد. البته هنوز ميزان اين پاداش تعيين نشده است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)