سلام دوستان گل
بجه ها این چطور سابیه ساب اینفینیتی 1260
دست دوم با باکس حدود 160 میده؟
سلام دوستان گل
بجه ها این چطور سابیه ساب اینفینیتی 1260
دست دوم با باکس حدود 160 میده؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید بین پخش 1151سونی و 259کنوود کدوم رو بگیرم بهتره؟
باند هم یا 6950سونی میگیرم یا 7158جی وی سی دو تا رو رو ضبط تست میکنم هر کدوم بهتر بود اونو میگیرم منتها میخوام اول پخشو انتخاب کنم
یکی میگه پخش سونی بگیر یکی میگه کنوود بگیر گیج شدم
همین باند 6950سونی که فروشنده ها از بدیش میگفتن تو اپارات کلیپشو گذاشتن کیفیتش خیلی بالاست باس ویبره ای هم میزنه طاقچه رو میلرزونه اونوقت همه فروشنده ها گفتن 6950نگیر
Last edited by farshad0123; 08-04-2016 at 18:35.
سلام ! تصمیم آخر با خودتونه ولی من باشم اینا رو انتخاب میکنم !
PIONEER DEH-1853UB
JVC CS-HX7158
پخش سه جفت خروجی داره و تنظیماتش هم نسبت به قیمتش عالیه !
باند هم کلیپاشو ببینی متوجه میشی که پرتاب صداش خیلی عالیه مخصوصا شما که آمپ میخوای اضافه بکنی !
اخه میگن پخشای پایونییر صدا رو خیلی تیز میکنن منم اصلا خوشم نمیاد چون قبلا dvh-3150ub پایونییر با 718کنوود داشتم صدا افتضاح بود هم تیز بود هم اینکه یکم صدا رو زیاد میکردی باسش خراب میشد
دو جفت rca برا یه جفت باند و امپ کافی نیست ؟حالا فوقش بعدا یه ساب باکس 121lt سونی بخوام بهش اضاف کنم
آره یکمی هم به سلیقه مربوط میشه ! من اول کنوود داشتم که مشکل داشت فروختم پایونیر خریدم ، صداشو بیشتر از کنوود دوست دارم ، مخصوصا اینکه تنظیمات خوبی هم داشت !
در هر صورت هر چی میخوای بگیری پیشاپیش مبارک ! صداش که به دلت بشینه حله !
ممنون از راهنماییتون
فقط سوالی که برام مونده اینکه با دو جفت خروجی rca بعدا بخوام ساب باکس 121ltسونی بگیرم به مشکل بر نمیخورم؟
درود بر تو
سابیه با بیس نرم و گرایش بیشتر به ویبره. خودم تو باکس پورت دار دارم و به آمپ 4 کاناله زدمش. با اینکه نصف توانش تغذیه میشه میتونه در و دیوار ماشینو بلرزونه. اگه آمپ مونو براش بگیری که دیگه...
من خودشو یه سال پیش 180 و باکسشو 65 گرفتم. دیگه خودت ببین چه جوریاست![]()
نه ، شما میتونی دو تا امپلی ببندی . یدونه برای باندا یکی هم برای ساب . یا یدونه 4 کاناله ببندی برای جفتش که یه جفت از خروجیات هم خالی میمونه .
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
سلام من بین این دو ساب و در کامپ موندم لطفا دوستانی که صدای هر دو اینها رو شنیدن کدوم کیفیت بهتری داره راهنمایی کنن بنده رو کیفیت برام خیلی مهمه بعد پرتاب صدا ممنون
helix esprit e62c2......... gladen rs165
p12 helix rs ...............12 gladen
سلام
تو کامپ که گلیدن بدون شک.
تو ساب من دو تا 10 هلیکس رو تو سیلد دوبل شنیدم.کیفیت خوبی داره
گلیدن RS12 رو هم تو سیلد و هم تو پورتد شنیدم واقعا عالی و دقیق میزنه.ووفر گلیدن چون کاغذ/فوم هست بیسی بسیار نرم و کیفیتی داره.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)