تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1995 از 2014 اولاول ... 99514951895194519851991199219931994199519961997199819992005 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,941 به 19,950 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

با اعلام انصاري‌فرد
    باقري دستيار سرمربي خارجي پرسپوليس مي‌شود
    خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس از حضور كريم باقري به عنوان دستيار سرمربي خارجي پرسپوليس خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، عباس انصاري فرد اعلام كرد در جلسه‌اي از كريم باقري خواسته است به عنوان دستيار سرمربي خارجي در تيم فوتبال پرسپوليس انجام وظيفه كند.
    انصاري فرد در اين باره گفت: قطعا باقري به عنوان بازيكن و مربي فصل آينده خواهد بود و اميدوارم دراين باره مشكلي نداشته باشيم.

---------------------------
    ---------------------------------------
    ----------------
    در گفت‌وگو با فارس
    رضايي: با پرسپوليس تلفني مذاكره كرده‌ام
    خبرگزاري فارس: مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال صباي قم گفت: مذاكره من با پرسپوليسي‌ها فقط تلفني بوده است.

غلامرضا رضايي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص مذاكراتش با باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: من چند پيشنهاد خوب دار. مذاكره من با پرسپوليسي‌ها فقط در حد مكالمه تلفني بوده است. من در حال حاضر در شيراز هستم تا به مسائل شخصي‌ام بپردازم.
    وي افزود: در چند روز آينده به تهران خواهم آمد و مذاكرات نهايي را با مسئولان پرسپوليس انجام خواهم داد اما روشن شدن تكليف پرسپوليس و انتخاب سرمربي براي من اهميت زيادي دارد تا بتوانم قراردادم را با اين تيم امضا كنم.
    رضايي ادامه داد: اتفاقات اخير در باشگاه پرسپوليس كمي من را نگران كرده است. به همين دليل وسواس و دقت لازم را براي تصميم‌گيري انجام مي‌دهم، چرا كه فصل جاري در آينده فوتبال من بسيار تاثيرگذار است.
    اين مهاجم در خصوص استيل‌آذين عنوان كرد: اين موضوع را تكذيب مي‌كنم و به هيچ عنوان با مسئولان اين باشگاه گفت‌وگويي انجام نداده‌ام.
    مهاجم تيم ملي در خصوص پيشنهادات خارجي‌اش يادآور شد: چند پيشنهاد از امارات دارم اما خودم مي‌خواهم در ايران بازي كنم ولي اگر پيشنهادات اماراتي‌ها بهتر باشد احتمال رفتنم به اين كشور وجود دارد.
    رضايي با اشاره به انگيزه‌اش براي ملي پوش شدن خاطرنشان كرد: براي ثابت كردن خودم و اينكه نشان دهم اعتماد دايي به من بيهوده نبود مي‌خواهم دوباره پيراهن تيم ملي را بر تن كنم.
    انتهاي پيام/ا
    -------------------------
    -----------------------------------------
    -----------------

هافبك پرسپوليس به مس كرمان پيوست
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس با عقد قراردادي داخلي به باشگاه مس كرمان ملحق شد.

به گزراش خبرگزاري فارس، عليرضا محمد با عقد قراردادي داخلي به مدت يك سال به باشگاه مس كرمان پيوست.
    اين بازيكن روز گذشته اعلام كرده بود از شرايط كنوني پرسپوليس راضي نيست و مي خواهد از اين تيم جدا شود.

اين در حالي است كه هنوز سرمربي پرسپوليس انتخاب نشده است.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

راست و دروغ اخبار گردن خبرگزاری، من فقط گفتم این شایعه ها هم وجود داره

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

گفته بودم در اوج به ملوان برمي‌گردم
    نوري: راهي براي بازگشت به پرسپوليس ندارم
    خبرگزاري فارس: هافبك جديد تيم فوتبال ملوان گفت: پيراهن پرسپوليس براي من باارزش است اما متاسفانه ديگر راهي براي بازگشت به اين تيم ندارم.

پژمان نوري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: من هميشه عاشق پرسپوليس هستم و اين تيم را با هواداران عاشقش دوست دارم اما به دليل اينكه قرارداد داخلي با ملوان امضا كرده ام ديگر راه بازگشتي به پرسپوليس ندارم.
    وي افزود: دليلي خاصي ندارد كه پرسپوليس را ترك كرده ام. نه با انصاري فردي مشكل دارم و نه با بازيكنان.
    نوري ادامه داد: چند روز قبل با محمود خوردبين و عباس انصاري فرد صحبت و به آنها قول داده بودم كه در پرسپوليس مي‌مانم اما متاسفانه اتفاقاتي پيش آمد كه مجبور شدم به ملوان بروم. بيشترين نقش را احمدزاده داشت كه هميشه به او بدهكار هستم.
    اين بازيكن خاطرنشان كرد: گفته بودم در روزهاي اوجم و نه در روزهاي كه پير شده ام به ملوان برمي‌گردم. من ديني به ملوان و هوادارانش دارم كه بايد آن را ادا مي‌كردم.
    وي يادآور شد: دلم براي پرسپوليس تنگ مي‌شود و جا دارد از خوردبين و انصاري فرد عذرخواهي كنم كه اين تصميم را گرفتم.
    نوري خطاب به هواداران پرسپوليس تاكيد كرد: من به خاطر پول به ملوان نرفتم. پرسپوليس و چند تيم ديگر پول‌ بيشتري به من مي‌دانند. دليل اصلي كه ملوان را انتخاب كردم فقط تعصب به مردم شهر و احمدزاده بود. هواداران پرسپوليس از من دلگير نباشند و بايد اين حق را به من بدهند كه اين تصميم را گرفته ام.
    وي اضافه كرد: من به جز موارد به دليل اينكه يك فصل به پگاه گيلان رفته بودم و هواداران انزلي از من ناراحت شده بودند در تصميم من تاثيرگذار بود. چون بر خودم لازم مي‌دانستم از هواداران ملوان عذرخواهي كنم.
    هافبك تيم ملوان در خصوص وضعيت اين تيم در ليگ نهم گفت: تمرينات را به خوبي شروع كرده ايم و بازيكنان جوان و جوياي نامي داريم تا بتوانيم در ميانه هاي جدول ليگ برتر بمانيم.
    نوري عنوان كرد: از بازيكنان بزرگي مثل كريمي، باقري و ساير بازيكنان كه سال ها در كنار آنها بوده‌ام سپاسگذارم.
    نوري در خصوص وضعيت مازيار زارع گفت: بعيد مي دانم زارع به ملوان بيايد چون او تصميم دارد باز هم در تيم‌هاي تهراني بازي كند.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

خبرگزاری فارس دارالمجانین است............

------------------
    ------------------------------

پس از ديدار با انصاري‌فرد
    محمد: يك سال ديگر در پرسپوليس مي‌مانم
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با مس كرمان صحبت كرده‌ام اما يكسال ديگر در پرسپوليس مي‌مانم.

عليرضا محمد پس از حضور در باشگاه پرسپوليس در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: با مسئولان مس كرمان مذاكراتي را انجام داده بودم اما پس از ديدار امروز با عباس انصاري فرد قراردادم را با پرسپوليس تمديد كردم و يكسال ديگر قطعا در پرسپوليس خواهم ماند.
    وي افزود: مشكل خاصي با باشگاه نداشتم و خوشبختانه همه چيز طبق روال عادي انجام شد. البته اگر با پرسپوليسي‌ها به توافق نمي‌رسيدم بدون شك قرارداد با دو ساله با مس كرمان مي‌بستم.
    محمد ادامه داد: در تمرينات پرسپوليس شركت مي‌كنم و خودم براي يك فصل رويايي آماده مي‌كنم.
    وي همچنين در جواب اين سئوال كه آيا با مسئولان مس كرمان قرارداد امضا كرده‌ يا خير گفت: من هيچ قراردادي امضا نكردم فقط به صورت تلفني مذاكراتي را انجام داده بودم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

کاش از این خرابشده خبر نمی زاشتم واقعا........

باشگاه مس اعلام كرد:
    پرداخت 50 درصد از مبلغ قرارداد تنها راه جدايي محمد
    خبرگزاري فارس: باشگاه مس تنها در صورتي كه 50 درصد از مبلغ قرارداد عليرضا محمد را طبق قانون دريافت كند به بازيكن پرسپوليس اجازه جدايي مي‌دهد.

به گزارش خبرگزاري فارس، طبق اعلام مسئولان مس عليرضا محمد امروز صبح با عقد قراردادي داخلي و يك ساله به اين تيم پيوست. اين در حالي است كه وي ظهر امروز به باشگاه پرسپوليس رفت و اعلام كرد يك فصل ديگر در اين تيم حضور خواهد داشت.
    مدير روابط عمومي باشگاه مس در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: طبق قانون قراردادهاي داخلي معتبر هستند و اگر عليرضا محمد قصد جدايي از باشگاه مس را دارد مي تواند اين كار را انجام دهد اما به شرطي كه 50 درصد از قرارداد خود را طبق قانون بپردازد. 25 درصد از اين مبلغ در اختيار سازمان ليگ قرار مي گيرد و 25 درصد از آن را به باشگاه مس مي رسد

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

استيل آذين چند گام جلوتر از پرسپوليس

اگر ماجراى اصرار به رعايت «سقف قرارداد»ها مثل يكى، دو سال گذشته صورى نباشد، آنگاه فصل جارى به فرصت مناسبى تبديل خواهد شد تا تيم هاى بخش خصوصى بتوانند از دولتى ها پيشى بگيرند.در همين ارتباط مى توان از «استيل آذين» به عنوان يك مثال زنده ياد كرد. تيمى كه اميدواريم اخبار جذاب نقل و انتقالاتى اش يك مانور صرفاً تبليغاتى نباشد زيرا در استقلال اهواز نيز شفيعى زاده ها چنين شروعى داشتند منتها هر چه از تيمدارى ايشان بيشتر مى گذشت و مى گذرد تيم مورد بحث بيشتر تحليل مى رود.
    كريمى،زندى، كعبى و نورى ۴ ستاره اى هستند كه در فهرست خريد استيل آذين قرار دارند. وجود همين اسامى باعث شده تا توجه افكار عمومى به سمت اين تيم و مالك متمول آن برود اما يادمان باشد كه استيل آذين تا لحظه نگارش اين مطلب هنوز با هيچ كدام از اسامى ياد شده به توافق نرسيده و تجربه مى گويد كه خيلى نبايد روى «احتمالات» حساب باز كرد. البته هدايتى چه امسال در پرسپوليس و چه ۲ فصل قبل در استيل آذين نشان داده كه ابايى از خرج هاى ميلياردى ندارد، منتها درباره او شايعات زيادى به گوش مى رسد شايعاتى كه اگر صحت داشته باشند آنگاه مى توان بخوانيد بايد گفت كه عمر ترك تازى اين باشگاه همو به درازا نخواهد انجاميد.
    در حال حاضر «استيل آذين» تبديل به اپوزيسيونى قوى براى پرسپوليس شده است زيرا صرف نظر از هدايتى و انگيزه هايى كه براى تلافى خاطرات تلخش از يك سال حضور در هيأت مديره سرخ ها دارد.
    حميد استيلى و حاج حبيب كاشانى نيز با چنين انگيزه هايى به سمت اين تيم تهرانى متمايل شده اند. البته هيچ كس در ظاهر بعد خصمانه اين رقابت را تأييد نمى كند و به ظاهر همه چى رفاقتى است اما با توجه به اصطكاكى كه در فصل نقل و انتقالات ميان اين ۲ باشگاه به وجود آمده، پيش بينى اين نكته كه آنها يكديگر را رقيب قلمداد مى كنند دور از ذهن نيست.
    اگر پرسپوليس به دستور پدر معنو ى اش يعنى «سازمان» متعهد و وفادار بماند آنگاه استيل آذين دعوا را به راحتى خواهد برد زيرا با سقف ۲۵۰ ميليون تومان نمى شود ستاره ها را از چنگ بخش خصوصى در آورد. اينطور وقت ها معمولاً آن بخش از ميز مذاكره كه به زير ميز مشهور است نقش محورى پيدا مى كند و ارقام رد و بدل شده شبيه آن چيزى كه در كاغذ آمده است و مى آيد نيستند با اين حال يادمان باشد كه حاج عباس همين الانش هم با چند ميليارد بدهى بر جاى مانده از فصول گذشته روبروست و اين شايد نيرو و عامل بازدارنده اى باشد در مسير ولخرجى هايى كه ارتش سرخ در انديشه تكرار آن است.
    ============

با پرسپوليسي ها به توافقات اوليه رسيدم

بعد از اينكه محمد پروين از ادامه همكارى با تيم دى استراداى اسلواكى پشيمان شد و سايپايى ها با او وارد مذاكره نشدند او هم تمايلى به ماندن در سايپا نداشت طى هفته گذشته مشغول مذاكره با تيم هاى مختلف شد.
    شنيده مى شد او با استيل آذين به توافق نهايى رسيده است اما روز گذشته مطلع شديم او طى جلسه اى كه با انصارى فرد داشت به توافقات اوليه رسيده و قرار است امروز قرارداد خود را با پرسپوليس ثبت كند.
    محمد پروين : از باشگاه پرسپوليس با من تماس گرفتند و قرار يك نشست را گذاشتند. صبح ديروز با انصارى فرد جلسه گذاشتيم و به توافقاتى هم رسيديم.تقريباً حضورم در پرسپوليس حتمى است اما امروز هم جلسه ديگرى با انصارى فرد خواهم داشت بعد از آن، طى چند روز آينده انشاءالله قراردادم را ثبت مى كنم.
    وي افزود : صحبت هايى با استيل آذين هم داشتم كه همه چيز بستگى به جلسه امروز دارد. قراردادم با پرسپوليس تقريباً تمام شده است اما بستگى دارد روند جلسه امروز چگونه باشد اما شانس پرسپوليس بيشتر است اما اگر با اين باشگاه به توافق نرسم به استيل آذين خواهم رفت .
    وي در رابطه با پوشيدن لباس شماره 7 اين باشگاه افزود : دنبال اين حرف ها نيستم اما در گذشته شماره ۷ را مى پوشيدم و به خاطر اينكه پدرم سال هاى سال اين شماره را پوشيده است، دوست دارم همچنان با شماره ۷ پرسپوليس به ميدان بروم. اين شماره براى من مقدس است.
    hurrahsport

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خیلی گفتیم که از فارس و کانون خبر نزارید ... کانون هم همون خبرای فارس را کپی می کنه ..

اینا انگار با این شایعه پراکنی ها می خوان با اعصاب ما بازی کنن ... فارس بادمکی را هم برده مس ...

انگار خیلی از این نقل و انتقالات فقط تو خبر گزاری فارس انجام میشه ...
    سلام عمو

به اين اراجيف اون دو خبرگزاري زياد فک نکنيد

زياد خودت رو ناراحت نکن

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

برای فصل بعد بازیکن برامون می مونه....
    پرز داره از اون ور بازیکن می گیره این کدو داره همه را می فروشه.
    منظورت پرز در لاليگاست ؟!

..

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

عجب مقایسه ای کردیا ! اصلا لیگ فوتبال مارو با هیچ جای دیگه نباید مقایسه کرد !

مثل اینکه ما این فصل هم به جایی نمیرسیم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •