تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1994 از 4428 اولاول ... 994149418941944198419901991199219931994199519961997199820042044209424942994 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,931 به 19,940 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این دانلود مال دو هفته پیش هستش اما میخواستم بپرسم چرا دانلود رایگان شما از ساعت 1:50 شروع شده؟ تا حالا تست نکردین ببینین قبل از ساعت 2 هم رایگانه یا نه؟شاید اون ترفند قدیمی تو بعضی مناطق هنوز جواب میده.

و یه خواهش هم داشتم و اون اینکه اگه میشه به آرشیوتون تو گزارش مصرف برین و یه بار دیگه از مجموع دانلود رایگان و غیر رایگانتون تو روز 10 مهر یه عکس بگیرین و بذارین.آخه بعضی دوستان میگفتن اگه در طول روز کم مصرف کنیم سرعت بهتر میشه.البته من فکر نمیکنم این روش جواب بده اما اگه لطف کنید و یه گزارش مصرف از دانلود غیر رایگان و رایگانتون تو روز 9 و 10 مهر بذارین ممنون میشم.خدا را چه دیدی شاید یه ترفندی باگی چیزی پیدا کردیم.
    سلام
    از 1:50 شروع نشده

1:50 کانکت شدم و هیچ استفاده ای نکرده ام و IDM خودش اتوماتیک 2 شروع به دانلود کرده، آره من همه جوره چک کرده ام و فقط 2 تا 7:15 رایگانه

ترفند قدیمی جواب نمیده، حدقال برای منطقه ما، حتی قبلا" هم ترفند فقط برای 6 تا 7 صبح جواب می داد و 12:30 تا 1 رو برای من کم می کرد

یه نکته در رابطه با بحث شمااینکه دانلود های بالای من روزای اولی بود که سرویس رو شارژ کرده بودم، نمی دونم الان هم برای بقیه سرعت ها اومده پایین یا برای من اینطوری شده

من بعد از یک هفته دانلود که نداشتم، دو شبه که 4 و 3.2 گیگ گرفته ام

اینم گزارش 9 و 10 مهر

Last edited by fishdilo; 17-10-2012 at 15:17. دليل: ویرایش کیفیت عکس

2. این کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون دادا وایمکسم همینطوره؟
    وایمکس رو اطلاعی ندارم
    اینی که من گفتم برای adsl پارس آنلاین هستش

4. این کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این دانلود مال دو هفته پیش هستش اما میخواستم بپرسم چرا دانلود رایگان شما از ساعت 1:50 شروع شده؟ تا حالا تست نکردین ببینین قبل از ساعت 2 هم رایگانه یا نه؟شاید اون ترفند قدیمی تو بعضی مناطق هنوز جواب میده.

و یه خواهش هم داشتم و اون اینکه اگه میشه به آرشیوتون تو گزارش مصرف برین و یه بار دیگه از مجموع دانلود رایگان و غیر رایگانتون تو روز 10 مهر یه عکس بگیرین و بذارین.آخه بعضی دوستان میگفتن اگه در طول روز کم مصرف کنیم سرعت بهتر میشه.البته من فکر نمیکنم این روش جواب بده اما اگه لطف کنید و یه گزارش مصرف از دانلود غیر رایگان و رایگانتون تو روز 9 و 10 مهر بذارین ممنون میشم.خدا را چه دیدی شاید یه ترفندی باگی چیزی پیدا کردیم.
    اینم جدیدترین تست سرور داخل، تهران

سرور باکو
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    از 1:50 شروع نشده
    1:50 کانکت شدم و هیچ استفاده ای نکرده ام و IDM خودش اتوماتیک 2 شروع به دانلود کرده، آره من همه جوره چک کرده ام و فقط 2 تا 7:15 رایگانه

ترفند قدیمی جواب نمیده، حدقال برای منطقه ما، حتی قبلا" هم ترفند فقط برای 6 تا 7 صبح جواب می داد و 12:30 تا 1 رو برای من کم می کرد
    یه نکته در رابطه با بحث شمااینکه دانلود های بالای من روزای اولی بود که سرویس رو شارژ کرده بودم، نمی دونم الان هم برای بقیه سرعت ها اومده پایین یا برای من اینطوری شده

ممنون از پاسخگوییتون.من الان سه روزه که سرویسم رو 4 مگ بسته شده اما صد رحمت به همون 2 مگ.حداقل سرعتش افت و خیز نداشت.به هر حال من که یکی دو هفته صبر میکنم و اگه وضع همینجور بود زنگ میزنم پارس و ازشون میخوام سرویسمو رو همون 2 مگ ببندن.الان با وجود اینکه خطم رو 4 مگ بسته شده بالاترین سرعتی که تجربه کردم 270 کیلوبایت بوده.اونم نزدیکای صبح.وضع سرعت شما چجوریه؟
    mtu رو روی چند قرار دادین؟

Last edited by csssaeed; 17-10-2012 at 15:19.

8. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون از پاسخگوییتون.من الان سه روزه که سرویسم رو 4 مگ بسته شده اما صد رحمت به همون 2 مگ.حداقل سرعتش افت و خیز نداشت.به هر حال من که یکی دو هفته صبر میکنم و اگه وضع همینجور بود زنگ میزنم پارس و ازشون میخوام سرویسمو رو همون 2 مگ ببندن.الان با وجود اینکه خطم رو 4 مگ بسته شده بالاترین سرعتی که تجربه کردم 270 کیلوبایت بوده.اونم نزدیکای صبح.وضع سرعت شما چجوریه؟

[/SIZE][/SIZE]
    سلام
    سرویستون چیه؟
    من دیشب فکر میکنم تا دور و بر ساعت 5 روی 100، 120 بوده و بعدش روی 200 تا 230

روز ها هم که سرعتم نزدیک های 500، همین الان روی 470

سرویس یک مگ محدود

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    سرویستون چیه؟
    من دیشب فکر میکنم تا دور و بر ساعت 5 روی 100، 120 بوده و بعدش روی 200 تا 230

روز ها هم که سرعتم نزدیک های 500، همین الان روی 470

سرویس یک مگ محدود
    من هم یک مگ محدود دارم اما روزها سرعتم شرم آوره.البته از وقتی رو 4 مگ بستن.قبلش همیشه تو ساعات غیر رایگان روی 224 کیلوبایت بود.

Last edited by csssaeed; 17-10-2012 at 15:27.

11. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من هم یک مگ محدود دارم اما روزها سرعتم شرم آوره.البته از وقتی رو 4 مگ بستن.قبلش همیشه تو ساعات غیر رایگان روی 224 کیلوبایت بود.

به منطقه مخابراتی ربط داره
    این روز ها سرعت زیاد خوب نیست
    با اشاره کردم که دانلود شبانه من اومده رو 4

13. این کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

یه نکته دیگه این که استفاده روزانه سرویس من زیاده

تقریبا" هفته ای حداقل 1.5 گیگ

15. 2 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه personal_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اگر اصلا روز استفاده نکنی اینترنت و شبا فقط برای دانلود بزاری سرعت خوب میده؟

داره خودمونی میشه arisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

برای سرعت های بالاتر از 128 پارس آنلاین چه مدارکی را قبول میکنه دوستان؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •