تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1994 از 2365 اولاول ... 9941494189419441984199019911992199319941995199619971998200420442094 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,931 به 19,940 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آقا ما رفتیم بازار برا ضبط 1152سونی و باند 6950سونی یه مغازه ای بود انواع مدلا رو داشت بهش گفتم باند 6950 شروع کرد به تعریف کردن از 718 اول گفت 6938 سونی ببر عالیه بعدش همش تعریف 718 رو میداد و میگفت 6950سونی صداش نصف 718 هم نیست چون 718 دیافراگمش بزرگتره در صورتی که من تو سایتا نظراتو خونده بودم 6950 باند عالیه و با ضبط های خود سونی خیلی از 718 بهتره از طرفی خودم قبلا تجربه 718 رو داشتم صدای خیلی تیز و بی کیفیتی داره خلاصه از خرید 6950منصرفمون کرد این فروشنده منم که از صدای 718 اصلا خوشم نمیاد الان نمیدونم چیکار کنم؟!
    6965v2 کسی میدونه بدون آمپ چطوره؟البته قصد خرید آمپلی فایر هم دارم ولی برا چند ماه دیگه فعلا یه باندی میخوام که بدون آمپ هم خوب باشه
    همین 6950سونی تو سایتای خارجی خوندم نوشته بود صدای کریسپ و زنده ای داره و باسش طوریه که از ساب ووفر بی نیازت میکنه حالا این فروشنده چرا اینجور میگه نمیدونم!
    6965V2 بدون آمپ هم خوبه ! ولی اگر بودجت میرسه و 100 درصد آمپ اضافه میکنی 7158 جی وی سی بگیر ...

2. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوستان عزیز،میخوام یه آمپ 4 کانال بگیرم،ولی متاسفانه هرکی یه چیزی میگه ، بین این سه تا گزینه گیر کردم خواهشا خواهشا و خواهشا دوستانی که صدای اینارو شنیدن راهنمایی کنن بدون تعصب به یه برند خاص:دنبال استوکشون بودم که پیدا نکردم متاسفانه،و تصمیم گرفتم آک بگیرم
    1-گلیدن rs 100c4
    2-راکفورد r600.4
    3-هرتز hdp4
    با توجه به اینکه قیمت 3 تاشون یکیه و آک hdp4 پیدا نمیشه.
    البته یه مورد چهارم بود که حذف کردم خودم،آمپ jbl px300.4 سری پاور که 4 تا 123.5 وات میده و یه استوکشم اتفاقا یه دوستان اینجا گذاشتن ولی از چندجا پرسیدم گفتن 450 نهایتا تا 500 بیشتر نمی ارزه که ایشون 650 گداشتن البته جسارت نشه بهشون مضافا اینکه ظاهرا در برابر این 3 آمپ ضعیفتره.
    مشخصات سیستم:
    هدیونیت:کنوود 8019
    استیج عقب:co 609 plus که 140 واتی ان.
    استیج جلو:کامپ پاور آکوستیک قدیمی sl-6c که 125 وات آر ام اس هستن.
    سابمم گلیدن rs 12 ه که آمپ جدا داره:آمپ گرندزیرو.واین آمپ 4 کانالو برا استیج عقب و جلو میخوام.
    آمپ 4 کانال فعلیمم jvc8004 آرسناله که صداش بمه ومن دوس ندارم نمیدونم چرا انقد این آمپ کمیاب خواهون داره،میخوام بفروشمش
    هدفمم اول کیفیته بعد قدرت،ماشین هم 405.بینهایت ممنون
    سلام
    به نظر منم گلیدن بگیری بهتره
    البته اگه بخوایی کاملا درایو کنه اسپیکراتو ۱۵۰ واتشو بگیری بهتره

4. این کاربر از alihadady1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان این خروجی 2ولت و 4ولت برا ضبط که میگن چیه؟الان من ضبط سونی1152 که انتخاب کردم خروجیش 2ولته و4تا خروجی 55وات داره و 2جفت rca و یه خروجی مستقیم ساب ووفر
    ضبط پایونییر 1853 چهار تا خروجی 50وات و 3جفت rca با قدرت 2.5ولت داره
    به نظرتون کدوم بهتره؟
    این ضبطا که بعضیاشون 2ولتن بعضیاشون 2.5 و بعضیا4ولت کیفیت صداشون با هم فرق داره یا اصل کار همون 4تا خروجی 55واته؟
    Last edited by farshad0123; 07-04-2016 at 16:22.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    دوسته عزیز من خودم 8004 داشتم با k6 بسته بودم صداش نرمال بود و تعویضش کردم با سری بالای راکفورد یعنی t600.4 که از لحاظ من گوشهای من یه مقدار به اندازه ی 30% صدام تیزتر شد و میدبیس قوی تر شد . خوشم نیومد از صدای تیز و کا6 رو عوض کردم dls 3way بستم که دیدم نه اصن صدای t600 جالب نیس
    فروختمو گلیدن rs100c4 گرفتم.واقعا واقعا واقعا بدون تعصب دارم میگم این امپ صدای دلنشینی داره . من سیستم خودم رو قبل خرید این گلیدن با hdp4 تست کردم خوشم نیومد و تصمیم به خرید گلیدن شد.
    اینو نمیگم به خاطر اینکه خودم دارمشو تصمیم به فروشش دارم . بچه های اینجا رضا جان و مهدی و حمید اقا و ... همه منو میشناسن
    اما راجع بهش یه تحقیق بکن این امپ خودش روی دو کانالش بندپس داره یعنی هم lpf داره هم hpf که میتونی تنظیم کنی و فوق العاده فرکانسای کاملی داره.

سلام دوست عزیز ممنون بابت جوابتونهمجنین آقای حدادی عزیز،
    الان این آمپو موجود دارین؟چند وقته کار کرده؟ممنون میشم شمارتونو بدین یا تو تلگرام عکسشو بفرستین.
    من موفق نشدم بهتون پی ام بدم تو پی وی،خطا میده نمیدونم چرا
    Last edited by enchante; 07-04-2016 at 17:09.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    آقا من میخوام یه ضبط و باند روی پراید 111 نصب کنم
    ضبط رو میخوام بلوتوث داشته باشه و با گوشی آیفون همخوانی داشته باشه و بشه با بلوتوث آهنگ پخش کرد.
    لطفا یه ضبط و باند معرفی بفرمایید ممنون میشم
    قیمت هم دیگه نهایت 600 هزار تومان بیشتر نشه ولی 100 تومان بالا پایین مشکلی نداره.
    همچنین ضبط ترجیحا مدلش پایونییر باشه و آپشن هایی مثل گرافیک ال سی دی ضبط خیلی برام مهم نیست بیشتر همون فلش خور بودن و بلوتوث داشتن و کانکت شدن به آیفون برام مهمه و باند هم صدا و کیفیت خوب داشته باشه تا قدرت بیس زیاد.
    باز هم ممنونم
    سلام
    پخش رو کن وود U600 بگیر پخش جدیدیه و بسیار کامل.صدای خیلی خوبی هم داره.
    سلام آقا حمید
    متشکرم از راهنمایی شما.
    اول به خروجی خوده پخش وصل کردم ولی صداش محسوس نبود دلیلشم نمیدونم ولی وقتی به آمپ وصلش کردم صداش
    شنیده شد.
    6975 من از اون سری اولی هاست به نظر شما چه آمپی بهتره ؟
    سلام ارادت دارم.
    اگر سریه قدیم هست باید آمپ خوب و قوی بهش بدی.حد اقلش باید 5602 پایونیر بدی.
    من باشم یه گلیدن ML125.2 براش میگیرفتم.ببین چیکار برات میکنه اونوقت.آمپ خوب نعمتیه برای اسپیکر.
    قیمتش هم 600 تومنه.
    دوستان این خروجی 2ولت و 4ولت برا ضبط که میگن چیه؟الان من ضبط سونی1152 که انتخاب کردم خروجیش 2ولته و4تا خروجی 55وات داره و 2جفت rca و یه خروجی مستقیم ساب ووفر
    ضبط پایونییر 1853 چهار تا خروجی 50وات و 3جفت rca با قدرت 2.5ولت داره
    به نظرتون کدوم بهتره؟
    این ضبطا که بعضیاشون 2ولتن بعضیاشون 2.5 و بعضیا4ولت کیفیت صداشون با هم فرق داره یا اصل کار همون 4تا خروجی 55واته؟
    خروجی های بالاتر نویز کمتری دارن و فشار روی آمپ هم به خاطر اینکه گین کمتر باز میشه ، کمتره.
    اون 55 وات رو ولش کن اون ماکسیمم هست.پخش در حالت عادی 18 وات خروجی میده.
    سعی کنید HU یی انتخاب کنید که خروجی کاملی داشته باشه. یعنی سه جفت رو داشته باشه. چون 90% بچه ها بعدا نیاز به تعویض یا افزایش درایورهاشون میکنند اونموقع هست که میگن آخ آخ کاش پخشه خروجی اسپیکر جلو هم داشت....آخ کاش خروجی سابم داشت.
    پس پخش 3 جفت خروجی های ولتاژ یعنی حد اقل 4 ولت تهیه کنید.
    شبتون خوش.

8. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شما 145 آلپاین بگیر صداش عالیه . خیلی بهتر از کنوود و پایونیر هست .

یا سونی Sony MEX-XB100BT
    سانگ پال داره راحت از اپیستور دانلود میکنی کنترل کامل میتونی پخشو بکنی

با ایفون هم اکی میشه .

قابلیت تعریف اینترفیس هم داره مخصوصا برای پارس جدید یا ماشینه ایی که اینترفیس ( کنترول فرمان ) دارن 206 غیر راحت میتونی دگمه های روی فرمان را براش تک تک معرفی کنی کدوم چی باشه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام خدمت همه دوستان
    آقا من میخوام یه ضبط و باند روی پراید 111 نصب کنم
    ضبط رو میخوام بلوتوث داشته باشه و با گوشی آیفون همخوانی داشته باشه و بشه با بلوتوث آهنگ پخش کرد.
    لطفا یه ضبط و باند معرفی بفرمایید ممنون میشم
    قیمت هم دیگه نهایت 600 هزار تومان بیشتر نشه ولی 100 تومان بالا پایین مشکلی نداره.
    همچنین ضبط ترجیحا مدلش پایونییر باشه و آپشن هایی مثل گرافیک ال سی دی ضبط خیلی برام مهم نیست بیشتر همون فلش خور بودن و بلوتوث داشتن و کانکت شدن به آیفون برام مهمه و باند هم صدا و کیفیت خوب داشته باشه تا قدرت بیس زیاد.
    باز هم ممنونم
    Last edited by naim697; 08-04-2016 at 01:29.

داره خودمونی میشه mft5673's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

در مورد تنظیمات امپ rs100c4 با دو جفت کامپ rs165 و پخش کنوود لطفا یه توضیح بدین که گین و سایر تنطیمات رو. روی چه حالتی بذارم ممنون

فرستاده شده از LG-H818ِ من با Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

سلام
    آقا من که دیگه خسته شدم
    فک کنم شما رو هم خسته کردم
    بین این 3 تا پخش کدومش بهتره؟!
    Pionner 1850
    Pionner 1853
    Pionner 2850
    و بین این 2 تا باند کدوم؟
    Pionner 6996S
    Pionner 6986S
    واسه اطمینان از اصل بودنشم میخوام از دیجی کالا خرید کنم
    فقط برای آمپ نمیدونم چی بگیرم که خوب در بیاد
    لطفا" اینم راهنمایی کنین
    آمپ 2 کاناال میخوام
    برای تیبا2
    مرسی از راهنماییتون
    Last edited by nz.shahin; 08-04-2016 at 13:10.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام.دوستان
    دنبال ردیف کردن یک سیستم کیفیتی با هزینه نه چندان زیاد برای 206 هستم نهایت بودجه 1200، روی طاقچه و صندوق هم نمیخوام چیزی جاساز کنم، فقط باندها تعویض بشن و یک هدیونیت، با تحقیق هایی که کردم برا سیستم کیفیتی بهتره از بلندگوهای گرد هلیکس استفاده کنم اما چه مدلی بهترین کیفیت و یک بیس و حجم صدای خوب رو بهم میده نمیدونم...پخش هم یک چیزی باشه نیاز به آمپلی نباشه..
    با تشکر
    سلام مجدد کسی نبود منو راهنمایی کنه؟! نذاره تو دام این فروشنده ها بیافتم هر جنس بنجلی رو بهم بندازن....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام
    اگه میشه 4 تا باند گرد 16 یه من معرفی کنید دو تا برای جلو هست دو تا هم عقب (بدون امپ استفاده میکنم )
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •