دا از باعث بانی اونی که گند زده به ورزش مملکت . محبوب ترین تبم آسیا نگذره. فردا رافائل رو هم می خرن
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
دا از باعث بانی اونی که گند زده به ورزش مملکت . محبوب ترین تبم آسیا نگذره. فردا رافائل رو هم می خرن
با رد شایعه بستن قرارداد بامس
محمد: با مس قرارداد امضا نکرده ام در پرسپولیس می مانم// هواداران از پرسپولیس قهرمانی می خواهند
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک تیم پرسپولیس با رد شایعه پیوستن به تیم مس کرمان و ابراز تمایل در پرسپولیس گفت: با مس قرارداد امضا نکرده ام و در پرسپولیس می مانم.
علیرضا محمد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، خاطرنشان کرد: با تیم پرسپولیس تا یک فصل دیگر قرارداد دارم و نمی توانم با هیچ تیم دیگری مذاکره کنم.
وی ادامه داد: خبر حضورم در تیم مس کرمان وامضا قرارداد با این تیم یک شایعه است چرا که دوست دارم در فصل آینده در پرسپولیس باشم.
وی افزود: نمی دانم چرا برخی جرایم اقدام به ایجاد حاشیه سازی می کنند و یا انتشار چنین اخبار کذبی اذهان عمومی را انحراف می دهند و این در حالی است که آنان می دانند وقتی بازیکنی با یک تیم قرارداد دارد نمی تواند به تیم دیگری بپیوندد.
محمد در این رابطه به ایسکانیوز گفت: یکسال دیگر با پرسپولیس قرارداد دارم و می خواهم در این فصل یکی از تاثیر گذارترین مهره های این تیم باشم.
هافبک تیم پرسپولیس عنوان کرد: اکنون همه هواداران پرسپولیس از این تیم انتظار قهرمانی در لیگ نهم را دارند و این امر با تمام تلاش بازیکنان تیم میسر خواهد شد.
وی اظهار داشت: پرسپولیس در این فصل قطعا نتایج فصل گذشته خود را جبران می کند و دوباره به روزهای اوج خود باز می گردد
شاهکارهای انصاری فرد تمامی ندارد: علیرضا محمد به تیم فوتبال مس کرمان پیوست
کانون هواداران پرسپولیس: فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس تهران با عقد قرارداد یکساله به تیم فوتبال مس کرمان پیوست.خیلی گفتیم که از فارس و کانون خبر نزارید ... کانون هم همون خبرای فارس را کپی می کنه ..محمد: با مس قرارداد امضا نکرده ام در پرسپولیس می مانم// هواداران از پرسپولیس قهرمانی می خواهند
اینا انگار با این شایعه پراکنی ها می خوان با اعصاب ما بازی کنن ... فارس بادمکی را هم برده مس ...
انگار خیلی از این نقل و انتقالات فقط تو خبر گزاری فارس انجام میشه ...
كريم باقري:
در پرسپوليس بازيكنم نه مربي
كمك به سرمربي خارجي با دستياري او فرق ميكند
كريم باقري گفت: در تيم فوتبال پرسپوليس بازيكن هستم نه مربي.
كريم باقري كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس در گفت وگو با خبرنگار ورزشي ايسنا، پيرامون صحبت عباس انصاري فرد مدير عامل باشگاه پرسپوليس مبني بر اينكه در نظر داريم باقري ضمن بازيگري در پرسپوليس مربي هم باشد، اظهار كرد: انصاري فرد نظر خودش را گفته است و بدانيد من در تيم پرسپوليس بازيكن هستم نه مربي.
وي افزود: اينكه مي گويند به سرمربي خارجي كمك كنم، با دستياري او و يا مربيگري در تيم پرسپوليس متفاوت است و من قصد دارم تنها براي پر سپوليس بازيكن باشم.
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس با هفت بازيكن آغاز شد
نخستين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس براي شروع نهمين دورهي مسابقات ليگ برتر صبح امروز (دوشنبه)، با حضور هفت بازيكن اين تيم در حضور عباس انصاري فرد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ايسنا، اولين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس براي شروع مسابقات ليگ برتر صبح امروز(دوشنبه) از ساعت 10 و 30 دقيقه در زمين شماره دو مجموعهي ورزشي آزادي برگزار شد.
عباس انصاري فرد مدير عامل باشگاه پرسپوليس از ابتداي شروع تمرين در كنار زمين حاضر شد. در اين تمرين تنها هفت بازيكن تيم پرسپوليس متشكل از عليرضا حقيقي، ضيا نيك نفس، كريم باقري، مجتبي شيري ، مهدي شيري، نبي الله باقريها و هادي نوروزي حضور داشتند و احمد رضا عابدزاده به عنوان مربي تمرينات بازيكنان را زير نظر گرفت.
همچنين چهار بازيكن آزمايشي از تيم هاي مختلف ليگ دسته يك در كنار ديگر بازيكنان پرسپوليس تمرين كردند.
بيشتر زمان تمرين بازيكنان پرسپوليس معطوف به دويدن هاي آرام به دور زمين بود. همچنين به دستور عابدزاده آنها استارت هاي كوتاه و بلند، نرمش هاي سبك و حركات كششي را در برنامهي خود داشتند و زمان سرعت عمل بازيكنان توسط عابدزاده ثبت ميشد.
همچنين شيث رضايي به دليل زخم شدن پاي چپاش با نظر فريد زرينه پزشك تيم پرسپوليس امروز تمرين نكرد. به گفته خودش از فردا تمريناتش را آغاز مي كند البته احمدرضا عابدزاده از او خواست تا پابرهنه در جمع بازيكنان تمرين كند كه با توصيه هاي پزشك تيم اين درخواست مربي لغو شد.
ميثم بائو پس از 75 دقيقه از شروع تمرين پرسپوليس در محل تمرين حاضر شد و در گفتوگو با انصاريفرد اعلام كرد كه پليس جلوي خودروي وي را گرفته بوده است و مشكلي براي حضور در تمرينات ندارد.
تنها چهار يا پنج تماشاگر كه از آشنايان عوامل تيم بودند براي تماشاي تمرين پرسپولس آمده بودند.
گزارش تحلیلی - خبری مهر /
بلاتکلیفی پرسپولیس در روزهاییکه پول همندارد/میخواهند قهرمان شوند!
خبرگزاری مهر - گروه ورزشی: در حالی که اکثر تیم های حاضر در نهمین دوره لیگ برتر علاوه بر شناخت کادر فنی، تمریناتشان را نیز آغاز کرده اند، پرسپولیس بی پول هنوز سرمربی اش را انتخاب نکرده است و چشم به جیب سازمان تربیت بدنی و مساعدت محمدعلی آبادی دارد.
به گزارش خبرنگار مهر، هواداران تیم فوتبال پرسپولیس حق دارند از مسئولان این باشگاه سئوال کنند چرا برخلاف تیم رقیب(استقلال) هنوز وضعیت کادر فنی و بازیکنان این تیم برای حضور در نهمین دوره رقابتهای لیگ برتر مشخص نشده است؟
شاید یکی از پاسخ هایی که می توان به این پرسش داد این باشد که ریاست مجمع دو باشگاه با یکدیگر فرق می کند و استقلال با ثبات مدیریت و ریاست مجمعی مسعود زریبافان روند مطلوبتری را دنبال می کند اما پرسپولیس که ریاست مجمع اش را محمدعلی آبادی برعهده دارد با بی ثباتی سوال برانگیزی مواجه است و هنوز وضعیت کادر فنی و بازیکنان فصل آینده این تیم مشخص نشده است.
البته احتمال جدایی محمدعلی آبادی از سازمان تربیت بدنی و حضور او در یکی از وزارتخانه هم می توانست یکی از دلایلی باشد که او نتوانست به باشگاه تحت ریاستش نظارت کافی داشته باشد و بهترین روزها برای انتخاب کادر فنی و بازیکنان را از دست داده است. ماندن یا رفتن علی آبادی طبیعتا بر روی ابقا یا برکناری عباس انصاریفرد هم تاثیر مستقیم می گذاشت.
حالا به نظر می رسد با ابقا ( بازهم احتمالی ) محمدعلی آبادی در سازمان تربیت بدنی، عباس انصاریفرد نیز با دلگرمی بیشتری طی روزهای اخیر پیگیر جذب سرمربی آینده پرسپولیس شده است. اما با وجود تلاش های صورت گرفته هنوز نتوانسته اند مبلغ مورد نظر کلاوس تاپ مولر را فراهم کنند و مشخص نیست تا چه زمانی می خواهند به حضور این مربی گرانقیمت اصرار کنند.
تاپ مولر که در ابتدا رقم یک میلیون و 200 هزار یورو را به پرسپولیس پیشنهاد داده بود، حاضر شده است تا 800 هزار یورو نیز به سرخپوشان تهرانی تخفیف بدهد اما پرسپولیسی که میلیاردها تومان بدهی دارد، حتی نمی تواند مبلغ ابتدایی(30 درصد) مورد درخواست تاپ مولر را پرداخت کند.
حالا این باشگاه بی پول که چشم به جیب سازمان تربیت بدنی دارد و یک حساب بانکی هم برای خودش ندارد، تا چه زمانی می خواهد برجذب تاپ مولر گرانقیمت اصرار کند و فرصت را از دست بدهد، پرسشی است که اعضای هیئت مدیره هم پاسخ درستی برای آن ندارند.
یکی دیگر از مشکلات این روزهای پرسپولیس دوری اعضای هیئت مدیره از تصمیم گیری ها برای فصل آینده این تیم است که قطعا ضربات جبران ناپذیری به این تیم خواهد زد. در حالی که هیئت مدیره این باشگاه ماه گذشته مصوب کرده بود حبیب کاشانی به عنوان مدیرعامل معرفی شود، پس از آنکه این مصوبه به اجرا در نیامد و 180 درجه متفاوت تر از آن به اجرا در آمد، اعضای هیئت مدیره نیز دیگر جلسه ای تشکیل ندادند و برخی از آنها حتی از اتفاقات باشگاه هم کاملا بی خبر هستند.
این اتفاقات در حالی رخ می دهد که عباس انصاریفرد به تنهایی مشغول مذاکره با بازیکنان جدید و قدیم است و در این بین بیشتر از آنکه بازیکن برای باشگاه جذب کند، بازیکنان فصل قبل را هم از دست می دهد.
به این مشکلات باید نامشخص بودن وضعیت بازیکنان تاثیرگذاری چون علی کریمی ، محسن خلیلی ، علیرضا نیکبخت واحدی و ... را هم اضافه کرد که هر روز خبرهایی در مورد حضورشان در تیم های دیگر مطرح می شود.
نگاهی به روند آماده سازی 18 تیم لیگ برتری حاضر در نهمین دوره رقابتهای لیگ برتر نشان می دهد که پرسپولیس یکی از بی برنامه ترین و بی ثبات ترین تیم هاست که وضعیتی کاملا بلاتکلیف دارد و مشخص نیست در فاصله کمتر از 40 روز مانده تا شروع فصل جدید لیگ برتر چه زمانی مسئولان این تیم می خواهند سرمربی و بازیکنان فصل آینده را انتخاب کنند و تیمشان را برای قهرمانی در لیگ نهم آماده کنند!!
پتروويچ و آتسو در ليست مازاد پرسپوليس قرار گرفتند
خبرگزاري فارس: باشگاه پرسپوليس ايوان پتروويچ و فرانك آتسو را در ليست فروش خود قرار داد.
به گزاش خبرگزاري فارس، مسئولان پرسپوليس اعلام كردند فرانك آتسو و ايوان پتروويچ در ليست فروش اين باشگاه قرار دارند. به همين دليل به اين دو بازيكن در تماس تلفني اعلام شده است كه براي دريافت رضايتنامه به باشگاه پرسپوليس بيايند.
پس از انتخاب سرمربي جديد پرسپوليس
تكليف نهايي عابدزاده مشخص ميشود
خبرگزاري فارس: تكليف نهايي عابدزاده پس از حضور سرمربي جديد مشخص خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، با توجه به جلسهاي كه مديرعامل باشگاه پرسپوليس با احمدرضا عابدزاده داشت قرار شد وي تا زماني كه سرمربي جديد پرسپوليس وارد ايران شود تمرينات اين تيم را زير نظر داشته باشد و پس از حضور سرمربي خارجي جديد تصميم نهايي را در خصوص وضعيت عابدزاده گرفته شود. به همين دليل انصاري فرد هيچ حكمي براي عابدزاده صادر نكرده است
-----------------------------
------------------------
------------------------------
براي حضور در پرسپوليس
انصاريفرد با معدنچي مذاكره كرد
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس شب گذشته با مهرزاد معدنچي گفتوگو كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس عباس انصاري فرد با مهرزاد معدنچي براي پيوستن به پرسپوليس مذاكره كرد.
معدنچي قرار است ظرف چند روز آينده جواب انصاري فرد را بدهد. اين بازيكن در تيم النصر امارات عضويت دارد. انصاري فرد اعلام كرده كه آمادگي مذاكره با مسئولان اين باشگاه اماراتي را دارد.
------------------------------
---------------------------------------------
---------------------------------
-----------------------
بائو: از هفته آينده تمريناتم را شروع ميكنم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به دليل مشكل خانوادگي از هفته آينده تمريناتم را شروع ميكنم.
به گزارش خبرگزاري فارس، ميثم بائو اظهار داشت: از اينكه به پرسپوليس آمدهام خوشحال هستم و فقط به دليل مشكل خانوادگي قصد دارم از هفته آينده تمرينات خودم را شروع كنم.
وي افزود: هيچ مشكل مالي با باشگاه ندارم و خبري كه در برخي رسانه ها اعلام شده صحت ندارد. براي حضور موفق در آينده پرسپوليس برنامهريزي دارم و ميدانم بايد در كنار بزرگاني مثل كريم باقري و ساير بازيكنان اين تيم قرار بگيرم تا رقابت سلامتي داشته باشم
براي حضور در ليگ نهم
پرسپوليس با ووشوكاران استارت زد
خبرگزاري فارس: تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس براي حضور در ليگ نهم از صبح امروز آغاز شد.
به گزارش خبرگزاري فارس تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت10:30 امروز در زمين شماره 2 مجموعه ورزشي آزادي زير نظر احمدرضا عابدزاده آغاز شد.
در اين تمرين كريم باقري، نبي ا... باقريها، عليرضا حقيقي، مجتبي و مهدي شيري، هادي نوروزي و ضياء الدين نيك نفس از بازيكنان فصل گذشته و رسول كر بازيكن تيم اميد و سه بازيكن تستي حضور داشتند.
در تمرين امروز ابتدا احمدرضا عابدزاده بازيكنان را به گروههاي دو نفره تقسيم كرد و به تمرينات استقامتي و هوازي پرداخت.
* در ابتداي تمرين كه عباس انصاري فرد حضور داشت بازيكنان به مدت 15 دقيقه در جلسه اي شركت كردند و مديرعامل پرسپوليس و عابدزاده با آنها گفت و گو كردند.
* شيث رضايي با 15 دقيقه تاخير در محل تمرين پرسپوليس حضور پيدا كرد و با تذكر عابدزاده لباس ورزشي پوشيد اما به دليل مصدوميت تمرين نكرد.
* جلسه امروز بازيكنان با مديرعامل و عابدزاده دور از چشم خبرنگاران انجام شد و اين موضوع به درخواست عابدزاده بود.
* افراد سه مدرسه فوتبال از نزديك نظارهگر تمرين امروز پرسپوليسيها بودند. آنها به شدت كريم باقري را تشويق كردند. همچنين برخي از ورزشكاران تيم ملي ووشو از نزديك نظارهگر تمرين پرسپوليسيها بودند.
* ميثم بائو با لباس شخصي در پايان تمرين در جمع پرسپوليسيها حضور پيدا كرد و با عباس انصاري فرد و عابدزاده به گفت و گو پرداخت.
* شيث رضايي پس از حضور در تمرين زير نظر دكتر زرينه به مداواي پاي خود پرداخت.
-------------------------------
-----------------------------------------------
-------------------------
در واكنش به اظهارات انصاريفرد
باقري: دوست ندارم مربي پرسپوليس شوم
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به حرفهاي انصاري فرد احترام ميگذارم اما دوست ندارم مربي شوم.
به گزارش خبرگزاري فارس كريم باقري پس از تمرين امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قلبا پرسپوليس را دوست دارم و به حرف هاي انصاري فرد احترام ميگذارم اما به هيچ عنوان دوست ندارم مربيگري كنم و فقط دوست دارم فوتبال بازي كنم.
وي افزود: به پرسپوليس كمك ميكنم اما نام مربي روي من قرار نميگيرد چون مربيگري كار آساني نيست و شرايط خاص خودش را ميخواهد.
* تمرين پرسپوليس ساعت 11:45 به پايان رسيد.
با وجود دير آغاز شدن تمرينات و معرفي نشدن سرمربي
انصاريفرد: قول ميدهم قهرمان ليگ برتر شويم
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: به هواداران قول ميدهم در فصل آينده قهرمان ليگ برتر شويم.
عباس انصاري فرد در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، اظهار داشت: تا پايان هفته بازيكنان ما كامل خواهند شد و تمرينات پرسپوليس منظمتر دنبال خواهد شد. هدف ما اين بود كه چارچوب لازم را براي شروع تمرينات آماده كنيم. درست است كه تعداد نفرات حاضر در تمرين امروز كم است اما خوشحالم كه استارت ليگ نهم را زديم.
وي در خصوص حضور بازيكنان برزيلي در ايران و قرارداد الونگ گفت: اشپيتيم آرفي و دو بازيكن برزيلي تا آخر هفته وارد ايران ميشوند اما با الونگ الونگ به دليل اينكه قراردادي از گذشته دارد به توافق نرسيدهايم و فعلا با او قراردادي امضا نكرديم.
انصاري فرد درباره وضعيت عليرضا نيكبخت واحدي و علي كريمي تاكيد كرد: هر بازيكني كه ميخواهد به پرسپوليس بيايد بايد تا آخر هفته تكليفش روشن شود كه آيا ميخواهددر پرسپوليس بماند يا خير. ميخواهيم انتهاي هفته جذب بازيكن و ليست مازاد خود را اعلام كنيم تا تكليف ما براي شروع ليگ نهم روشن شود اما آرزوي قلبي من است است كه كريمي در پرسپوليس بماند چون او مثل نيكبخت واحدي سرمايه اين باشگاه است.
وي در خصوص سرمربي جديد پرسپوليس يادآور شد: درست است كه قولهاي زيادي دادم اما تلاش خود را براي جذب سرمربي خوب انجام دادم. با مولر فقط مشكل مالي داريم و قرارداد تاپ مولر و دستيارش براي ما يك ميليون يورو تمام ميشود. ما چشم انتظار كمك و تاييد سازمان تربيت بدني هستيم تا با مولر قرارداد نهايي را امضا كنيم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در جواب اين سئوال كه چرا جلسه هيات مديره پرسپوليس تشكيل نميشود تا تيم از بلاتكليفي خارج شود عنوان كرد: چندين جلسه هيات مديره داشتيم و به هيچ عنوان اين جلسات مخفيانه نبود اما قرار نيست كه هر اتفاقي كه ميافتد را اعلام كنيم.
وي افزود: خوشبختانه هيات مديره همكاري لازم را با من داشته و وظيفه من است كه ساير كارها را به عنوان مديرعامل انجام دهم تا به هدف خود در ليگ نهم برسيم.
انصاريفرد در خصوص ناراحتي مازيار زارع درباره تمديد نشدن قراردادش اظهار داشت: من از مازيار زارع دلخور نيستم اما واقعا تعجب ميكنم كه چرا برخي از مصاحبههاي اين بازيكنان با حرفهايي كه به ما ميزنند تفاوت زيادي دارد. باشگاه بارها با برخي از بازيكنان تماس گرفته است اما آنها در روزنامهها خلاف اين حرف را ميزنند و به دنبال تهديد و يا خودنمايي هستند كه من اين مسئله را قبول ندارم.
وي ادامه داد: مازيار زارع بازيكن با اخلاقي است و فقط منظور من اين بازيكن نيست، بلكه من دوست دارم هر چه زودتر آنهايي كه عاشق پرسپوليس هستند تكليفشان روشن كنند.
مديرعامل پرسپوليس ضمن انتقاد از بعضي از تيمهاي صنعتي تاكيد كرد: تيمهاي صنعتي با بودجههايي كه دارند ميتوانند بهتر عمل كنند. مشكل پرسپوليس اين است كه سقف قراردادهاي اين تيم بالا نيست. به نظر من فردي كه در پرسپوليس بازي ميكند بايد 100 و يا 200 ميليون تومان بيشتر از ساير بازيكنان بگيرد. شرايط پرسپوليس با تمام تيمها فرق دارد.
وي گفت: به همين دليل به دنبال بازيكناني هستم كه اول قلبشان براي پرسپوليس بتپد و قدر پيراهن قرمز را بداند. هواداران حق دارند بهترين بازيكنان و بهترين فوتبال را از پرسپوليس ببينند.
انصاري فرد در مورد شرايط پرسپوليس در ليگ نهم خاطرنشان كرد: امسال تيم بهتري هستيم. ضعفها را برطرف كرديم و قول قهرماني را با قدرت به هواداران ميدهم. فراموش نكنيد پرسپوليس مديري نميخواهد كه تيم اول را دوباره قهرمان كند چون اين كار سختي نيست. پرسپوليس مديري ميخواهد كه تيم را از رده پائين به صدر جدول بكشاند و تيم را از شرايط بحراني خارج كند. معتقدم پرسپوليس هميشه ميتواند حرف اول را در فوتبال ايران بزند.
وي اظهار داشت: در زمان دنيزلي هرگز فراموش نميكنم پرسپوليس زيباترين بازي را به نمايش گذاشت اما در ليگ سوم شد ولي هواداران هر روز ياد دنيزلي را در ورزشگاهها و در ديدار با من زنده ميكنند. پس معلوم است كه اين مربي نمره قبولي گرفته است. به خاطر همين است كه من هم به دنبال تاپ مولر اولين گزينه من است.
انصاري فرد در خصوص بازيكنان جذب شده پرسپوليس يادآور شد: جوانهايي را جذب كرديم كه همه آيندهدار هستند و فقط به دنبال نامها نبوديم بلكه به دنبال استعدادها نيز رفتيم. مربي خارجي اگر به ايران بيايد نامها براي او معني نميدهد و به دنبال اين است كه چه بازيكني 90 دقيقه در زمين براي تيم خود ميجنگد ما هم بر همين اساس نفرات خود را جذب كرديم.
مديرعامل پرسپوليس در خصوص وضعيت حميد درخشان گفت: فعلا آمدن مولر به ايران قطعي نيست كه بخواهيم دستيار ايراني او را معرفي كنيم اما مولر براي ما شرط گذاشته كه با خود يك دستيار به ايران ميآورد. ما هم به دنبال اين هستيم كه هر مربي خارجي كه به ايران بيايد كريم باقري را در كنار او قرار دهيم كه در كنار بازي كردن دستيار سرمربي نيز باشد. كريم باقري براي ما مثل كريمي يك نعمت است و اگر اين دو نفر آماده باشند بعيد ميدانم حريفي جلودار آنها باشد.
انصاري فرد در خصوص پژمان نوري عنوان كرد: دو روز گذشته با نوري تماس گرفتيم و خوردبين نيز با او گفتوگو كرد. نوري به ما گفت كه گزينه اول من پرسپوليس هست و تا دو روز آينده قرارداد خود را با پرسپوليس امضا ميكنم اما از اخبار شنيديم كه او به ملوان پيوسته كه فقط ميتوانم در اين باره سكوت كنم.
وي در جواب اين سئوال كه آيا امكان تغييرات در هيات مديره وجود دارد يا خير، گفت: اين موضوع ربطي به من ندارد. من منتظر تصويب دستور هيات مديره هستم تا آنها را عملي كنم. تغييرات در هيات مديره را بايد از مهندس عليآبادي بپرسيد.
انصاري فرد تصريح كرد: تا روزي هستم از جان مايه ميگذارم تا شرايط خوب شود و مشكلي نباشد. اگر هم نباشد ميز و صندلي باشگاه را به فرد ديگري تقديم ميكنم و به هيچ عنوان حرفي ندارم. من فقط دوست دارم در ليگ نهم پرسپوليس متفاوتي را ببينيد.
------------------------
------------------------------------
----------------------
باشگاه پرسپوليس با الونگ به توافق نرسيد
خبرگزاري فارس: به دليل مشكلات قراردادي فصل گذشته الونگ باشگاه پرسپوليس با اين بازيكن كامروني به توافق نرسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، با توجه به اينكه اعلام شده بود الونگ الونگ با عقد قراردادي 2 ساله به اين تيم پيوسته است اين خبر از سوي مديرعامل باشگاه تكذيب شد.
الونگ به دليل داشتن قرارداد با تيمهاي ديگر و نداشتن برگه تسويه حساب حضورش در پرسپوليس منتفي است و هيچ قراردادي با اين باشگاه امضا نكرده است. قرار است تا انتهاي هفته تكليف اين هافبك كامروني مشخص شود اما پرسپوليسيها تمايل زيادي براي جذب او ندارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)