بابا آدم نمیدونه به شما چی بگه....!
شما داری دانلود میکنی بازم ناراضی هستی؟!!!من کلا سرعتم 0 هست تا صبح . هر نیم ساعت 1 بار میره رو 1کیلو دوباره 0 میشه .
من چی باید بگم؟؟؟؟ حتما باید برم یه کلاش بردارم برم تو شاتل دیگه همرو از شر شاتل خلاص کنم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بابا آدم نمیدونه به شما چی بگه....!
شما داری دانلود میکنی بازم ناراضی هستی؟!!!من کلا سرعتم 0 هست تا صبح . هر نیم ساعت 1 بار میره رو 1کیلو دوباره 0 میشه .
من چی باید بگم؟؟؟؟ حتما باید برم یه کلاش بردارم برم تو شاتل دیگه همرو از شر شاتل خلاص کنم
آقا مهدی شما از کجایی مگه؟
یه تست با سرور باکو می زاری؟
یک پینگ گوگل هم بگیر دستت طلا؟
راستی ماهی چند؟ با چند گیگ؟
ببخشید اینهمه سوال میکنم.![]()
واسه منم دقیقا همینطوره
حالا داستان چیه نمیدونم
دیشب با سرعت 512 بدون قعطی فقط 3تا اهنگ تونستم بگیرم جمعا 14 مگ
اینترنتی هم که مخابرات قم داره میده بالاتر از 512 نداره . از طرفی رایگان هم شبانه نداره از طرف دیگش 10 تومن هم گرون تره واسه همینه که میگم اینا چون خودشون ساعت شبانه ندارن شاید دارن میزنن توی سر اینا که کم کم شبانه هاشون رو ور دارن . خلاصه دادا من پایتم منم دو لولم ور میدارم بریم جنگ
چندین بار توی این تایپیک گفتم که اگه سرعت روی 0 رفت ، چند دفعه دیسکانکت کنید تا آی پی عوض بشه
اگه بازم روی 0 بود ، بیشتر تلاش کنید!
برای خودم هم روی بعضی از آی پی ها صفره ولی روی اونایی که صفر نیست ، کانکشن PPPOE رو نگه میدارم!
البته میدونم سخته
همین الان هم میخواستم تست بگیرم روی یه آی پی بیشتر از 700 کیلوبیت نمیشد ولی آی پی عوض شد ، درست شد
از شهر مقدس قم!
یه نفر توی تایپیک قم اعلام رایگان شدن شبانه رو کرد ، ما هم به سویش شتافتیم تا کسی نفهمیده!!
با 3 گیگ ترافیک و شبانه ، ماهی 23900 تومن
این از یه آی پی:
در صورتی که سرعت روی اون تا 260 کیلوبایت هم رسید!
اینم از یه آی پی دیگه و سرور 400 مایلی:
اینم یه آی پی دیگه:
کانکشن رو روی همین آخری نگه میدارم!
لامصب راحت شارژ میخوره ، نمیشه باهاش تستی دانلود کرد!
نه اینطوری که نمیشه نتیجه گرفت ، اگه اینطور بخوای حساب کنی ، مخابرات تهران که نامحدود میده ، همچنین چند شهر دیگه
Last edited by Mahdi.p30; 18-05-2010 at 17:04.
میشه به ما هم بگی چجوری این کار رو بکنیم؟مودمت رو خاموش روشن میکنی؟چجوری ای پیت رو می فهمی عوض شده؟
SNR Margin م خیلی کمه . اصلا به بالای 9 نمیرسه . تا تلفن هم زنگ می خوره قطع میشه .
نمیشه کاریش کرد ؟
چون اینطوری خودش هم قطع و وصل میشه بعدش هم ای پی عوض میکنه .
من این ماه نزدیک 60 گیگ دانلود داشتم .
پنج شنبه جمعه خوبه ولی شب ها سرعت خیلی کم میشه
نه برای من که راحته ، از تنظیمات مودم دیسکانکت میکنم
احتیاجی به ریبوت ندارم ، ولی شما مودمت رو بگو ببینم چه خبره
اگر هم ریبوت لازم باشه ، بهتره بازم از تنظیمات انجام بشه نه دکمه خاموش و روشن!
آی پی هم توی یه قسمتی از صفحه تنظیمات موجوده! (البته اگه PPPOE تنظیم شده باشه)
اصلا PPPOE رو بیخیال ، بریدج تنظیم کن ، شب بعد از ساعت 1 کانکت و دیسکانکت کن تا به نتیجه مورد نظر برسی ، بعد کانکشن کامپیوتر رو دیگه تا صبح قطع نکن!
تا اونجایی که به خونه شما مربوط میشه ، مربوط به اسپلیتره
اان چند تا گوشی و اسپلیتر روی خط دارین؟
سرويس اكو 128 من الان دارم 3 ماهه 5 گيگ كه خيلي زود تموم ميشه.
128 ترافيك بيشتري نداره؟ يا بايد بكنمش آرت؟
مصطفی خب الان خودت که همونطوری که اشاره کردی وضع دانلود و سرعتت مناسبه و راضی هستی ولی بعضی از دوستان ( با توجه به اینکه جاهای مختلف کشور هستن استثنا تهران ) میگن که خب برای بعضیا خوبه بعضیا بده و اصلا نمیشه تحمل کرد بعدشم که باز دوستان میگن اختلال توی سرویس چت هستش خب اینطوری باشه اگه من همین بمونم که به صرفه تره ولی خب این آرت هوم که من دارم سرعتش واقعا ضجر آوره هر سه ساعت 100 مگ دارم میگیرم تازه اگه همه شرایط مساعد باشن !!!!!! ولی خب همونطوری که تو این تاپیک حداقل چندتا پست آخر به غیر حرفای خودت ، اکثرا میگن با 80 90 دارن میگیرن که خودش![]()
![]()
نمیدونم چی کار کنم !!!
دوستان کسی هنوز نظری راجع به این حرکتی که من قصد انجامش رو دارم نداره ؟![]()
![]()
یه ماهه بگیر ، 3 ماهش میشه 9 گیگ ، که بازم زود تموم میشه!
ولی من که توی روز دانلود نمی کنم و فقط وبگردی ، با ماهی 3 گیگ ، تا حالا به مشکل برنخوردم!
ماه به ماه تمدید کنی ، به نظر من بهتره ، شاید یه روزی خواستی بکشی بیرون از شاتل!
هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)