شما هم بگید تورو خدا
همه از دم می ریم اونجا
همه جا که دارن پول خون باباشونو می گیرن، حداقل بریم جایی که یکم سرویسش بهتر باشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما هم بگید تورو خدا
همه از دم می ریم اونجا
همه جا که دارن پول خون باباشونو می گیرن، حداقل بریم جایی که یکم سرویسش بهتر باشه
چطوری؟ می شه توضیح بدید؟
ما که سرعتمون افتضاحه
البته تا جایی که یادمه خط 6 وضعش خوب بوده
برنامه رو بازکنید به قسمت option و تب conection رو باز کنید و مثل شکل زیر که گذاشتم تعغیر بدید
کلا بهتره موقع دانلود چند تا فایل رو همزمان بزارید تا از حداکثر پهنای باند استفاده بشه
اینم دانلود دیشب
خداییش خودتون نگاه کنید دقیقا از ساعت 1 وصل شدم تا 7 ولی 84 مگ کم کرد
Last edited by supermax15; 08-06-2014 at 17:40.
دیشب نت اندیشم تموم شد واسه اولین بار اشنای اول شارج کردم همه چیز خوب بود سرعت هم شده 230 و اینکه 2مگ 5 گیگ گرفتم تا اینکه ساعت 2 بعد ظهر نتم قطع شد زنگ زدم 2020 زنه گوشیو برداشت گفت نرماله همه چی من گفتم کجا نرماله اون گفت خاموش روشن کن اوکی میشه من گفتم کردم نشد گفت اینقدر بکن تا بشه !!! منم گفتم باشه ... تا الان قطع بود !! زنگ زدم ساعت 8.30 یک اقا گوشیو برداشت توضیح دادم بهش گفت مک ادرستو بخون خوندم براش گفت داره یکی از نتت استفاده میکنه !! گفت 4گیگ هم استفاده کرده !! گفتم مک ادرسش اونجاست؟؟ حرف نزد !! گفتم 4 گیگ من چی میشه گفت نمیدونم به ما ربطی نداره !!! گفتم باشه ... الان رفتم ریز کارکرد رو دیدم دیدم یکی از کیا شهر بوده که از ساعت 2 تا 8.30 کانکت بوده ... سرتونو به درد اوردن توصیم به شما اینکه مک مودمتونو تو سایت محدود کنین پسورد رو هم عوض کنین.
چه بدشانسی هستی
من که نتم 24 ساعته وصله کس دیگه ای نمیتونه استفاده کنه
پیشنهاد منم اینه که 24 ساعت کانکت بمونید![]()
خوب من كه تنها دليل اومدنم به مخابرات اين بود كه ديگه هيشكي به مركز 5 سرويس نميده! ولي تو اين چند روزي كه دارم بد نبوده، سرعت دانلود روزانه 200-250، شبانه مياد 100 حداكثر 150شبي 2 تا 2.5 گيگ دانلود، چيزي كه قبلا ميگفتن نيست ولي خوبه
پينگشم كه ثابته بازي آنلاين بدون لگ
تا الان ديسكانكت هم نشدم گوش شيطون كر! كيفيت سرويسش عين شاتله كه قبلانا داشتم، با اين تفاوت كه حرفي از محدوديت دانلود نيست فعلا! در كل "تا اين لحظه" راضيم.
اينم مال الانه، 1:05 شب:
![]()
سرویست چیه؟ 1 مگ؟ حجمت چند گیگ؟
دوستان سرعت دانلود 1 مگ محدود اندیشه تو روز و شب چنده در حال حاضر هنوز همون 140 یا بیشتر شده؟
مرسی
1 مگ 5 گيگ، ماه ديگه 8 گيگ ميگيرم ولي!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)