تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1993 از 2376 اولاول ... 9931493189319431983198919901991199219931994199519961997200320432093 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,921 به 19,930 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

فابيو جانواريو با وجود اينكه يك همزبان به نام رينالدو رادر كنار خود مي‌ديد اما ترجيح داد در گوشه‌اي از سالن تك و تنها نشسته و به اطرافش نگاه كند. جانواريو از لحاظ روحي در شرايط مناسبي نبود و ظاهرا قول مسئولان استقلال مبني بر اينكه پول او را پس از بازگشت از عربستان پرداخت مي‌كند هم در روحيه اين بازيكن تاثير چنداني نداشت.
    چرا جانواریو رو اذیت میکنن ؟ پولشو نمیدن ؟ فصل بعد مطمئنا از استقلال میره...

پروفشنال fouad-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بچه ها بازي ساعت چنده و از كدوم كانال ها پخش ميشه؟

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بازی استقلال حوالی 9 شب باید باشه روزنامه نوشته بود 20:50 چهار شنبه از شبکه 3.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ترکیب اتاق ها بازیکنان و کادرفنی تیم استقلال به ترتیب زیر به صورت گروه های یک نفره، دو نفره، سه نفره در اتاق های مختلف هتل هیلتون مستقر شدند.
    - مرفاوی، بابازاده - پولادی، عباسفرد
    - طیری، فکری - برهانی، نوری
    - طالب لو، نامداری - شکوری، علیزاده
    - قربانی، منتظری - رینالدو، جانواریو
    - جباری، حیدری - بیک زاده، خذیراوی
    - مجیدی، منیعی - قلعه نویی
    - کوشکی،روانخواه - علی نظری، علی امیری
    - امیرآبادی، کاظمی، اکبرپور

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قلعه نویی به جده که آمدم بیشتر امیدوار شدم امیر قلعه نویی دقایقی پیش از شروع جلسه آنالیز تیم الاتحاد عربستان در سالن همایش های هتل هیلتون به پرسش های سایت رسمی باشگاه استقلال پاسخ داد.عکس این خبر مربوط به جام باشگاههای آسیا در سال 2002 در امارات است.میلان ماچالا و وینگادا در کنار قلعه نویی

Fcesteghlal.ir :

شرایط سفر چگونه بود؟
    در مجموع مناسب بود. من جا دارد از مدیریت باشگاه تشکر کنم که امکان پرواز چارتر اختصاصی را فراهم کردند. من فکر می کنم استقلال سال ها بود که اینقدر در آرامش به یک سفر خارجی نیامده بود.
    البته بچه ها یک مقدار در فرودگاه مهرآباد خسته شدند. چون ما بعد از تمرین دیروز به فرودگاه رفتیم و تا ساعت 30/9 شب که پرواز انجام شد بچه ها منتظر بودند اما در مجموع پرواز خوبی بود و سالم و سلامت به جده رسیدیم.

گویا صدور ویزا در فرودگاه جده نزدیک به 2 ساعت طول کشید؟
    بله، حدود 2 ساعت معطل شدیم اما قابل پیش بینی بود و از قبل به ما گفته بودند که در فرودگاه جده ویزاها به صورت نهایی تحویل اعضای تیم می شود.

در خبرها آمده بود که بازیکنان استقلال از اسکان تیم در هتل هیلتون خیلی راضی هستند؟
    انصافاً هتل فوق العاده زیبا و مجهزی است. واقعاً هر چقدر از این هتل تعریف کنم کم گفتم من فکر می کنم این یکی از بهترین هتل های هیلتون در دنیاست. امروز پیش از ناهار هم از تجهیزات مختلف هتل دیدن کردیم و باید به این موضوع اشاره کنم که تا اینجای کار میزبانی باشگاه الاتحاد از ما خیلی خوب و ایده آل بوده است.

وضعیت تمرینات به چه نحوی خواهد بود؟
    ما امشب در ورزشگاه فیصل بن فهد تمرین می کنیم و فردا شب هم در ورزشگاه اصلی حدود یک ساعت تمرین می کنیم. البته تمرینات اصلی را در تهران انجام دادیم و در اینجا فقط تمرینات هماهنگی با محیط را انجام می دهیم.

برخورد مردم شهر جده با شما چگونه است؟
    از همان اول که وارد فرودگاه شدیم کری خوانی را آغاز کردند. از واکنش مردم جده نسبت به تیم استقلال که بسیار هم محترمانه است می توان فهمید که این مسابقه برای مردم عربستان و شهر جده خیلی مهم است. در نقاط مختلف شهر تبلیغ این مسابقه را انجام دادند و دوستان ما در سفارت ایران پیش بینی می کنند که ظرفیت ورزشگاه در شب مسابقه تکمیل خواهد شد. به طور کلی مردم عربستان فوتبال را دوست دارند و در گذشته هم این موضوع را نشان دادند.

احساس شما با توجه به حضور درشهر جده نسبت به بازی چهارشنبه شب چگونه است؟
    اتفاقاً من وارد جده که شدم بیشتر به این مسابقه امیدوارم. البته مسابقه خیلی سختی است. الاتحاد طرفداران بی شماری دارد اما مطمئن باشید استقلال حرف های زیادی در این مسابقه برای گفتن دارد.

آخرین خاطره شما در جام باشگاه های آسیا چه بود؟
    مربوط به دوره ای می شود که سرمربی استقلال رولند کخ بود. من هم به عنوان مربی به امارات آمده بودم. یادم هست هم آقای وینگادا حضور داشتند و هم میلان ماچالا که یکی از بهترین مربیانی بود که در چند سال اخیر در منطقه خاورمیانه حضور داشته است.

درباره ترکیب مسابقه و بازیکنان هم صحبت می کنید؟
    اجازه بدهید به زمان مسابقه که نزدیک تر شدیم درباره این مسائل صحبت کنیم.
    من فقط دلم می خواهد به غلامرضا محمدی یک خسته نباشید بگویم و تأکید کنم که با مقام نایب قهرمانی و شکست خوردن در فینال جام جهانی هیچ چیز از ارزش کار این سرمربی ارزنده تیم ملی کشتی آزاد کم نمی کند. به یاد داشته باشیم که ما در المپیک و در رقابت های جهانی گذشته اصلاً در شان کشتی ایران ظاهر نشدیم اما این بار با هدایت یک مربی شجاع و با دانش موفق بودیم.
    امیدوارم غلامرضا به مانند گذشته به تلاش خودش ادامه دهد. زندگی ورزشی یعنی همین. برای تیم های صبا، سپاهان و به خصوص پرسپولیس هم آرزوی موفقیت در لیگ قهرمانان آسیا را دارم.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عكس هاي سفر استقلال به عربستان

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •